CoronaBuitenland

Parlementslid: de strafzaken tegen coronapolitici gaan beginnen

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen laat opnieuw van zich horen. Tijdens de kerstdagen bracht hij een bezoek aan Washington D.C., waar hij kreeg te horen dat het Amerikaanse ministerie van Defensie verantwoordelijk was voor zowel het coronavirus als de vaccins. Daarbij werd verwezen naar Fort Detrick en een locatie in Canada.

Eerder bleek al uit vrijgegeven documenten dat het ministerie vanaf het begin de leiding had over de militaire operatie die wij kennen als de ‘coronapandemie’. De documenten zijn boven water gehaald door voormalig farmabestuurder Sasha Latypova.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Eind deze maand

De vaccins zijn overigens geen vaccins, maar staan te boek als ‘countermeasures’ oftewel tegenmaatregelen, die worden ingezet tegen de bevolking.

Latypova ontdekte dat men al in 2012 of 2013 is begonnen met het plannen van deze militaire operatie.

Bridgen verwacht dat eind deze maand de strafzaken beginnen tegen de vele politici en functionarissen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Lef

Recentelijk onthulde het parlementslid dat de British Heart Foundation een rapport over een link tussen mRNA-vaccins en hartontsteking onder het tapijt heeft geveegd. Hij riep vervolgens op tot de opschorting van het gebruik van de vaccins. Hij zei dat problemen met de vaccins worden verdoezeld vanwege financiële banden met Big Pharma.

John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, zegt dat Bridgen ‘meer lef heeft dan de meeste Amerikaanse en Britse politici bij elkaar’.

4.8 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
11 maanden geleden

Eerst zien, dan geloven.

michael
michael
11 maanden geleden

Nou nog in Nederland of niet Hugo?

Victor Hugo
Victor Hugo
11 maanden geleden

Nagel ze één voor één aan het kruis, boosdoeners dienen gestraft te worden, ik vrees echter dat het op een sisser zal aflopen…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Ze gaan allemaal eraan… scchending van de Neurenberg code !!

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x