CoronaBuitenland

Parlementslid: de strafzaken tegen coronapolitici gaan beginnen

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen laat opnieuw van zich horen. Tijdens de kerstdagen bracht hij een bezoek aan Washington D.C., waar hij kreeg te horen dat het Amerikaanse ministerie van Defensie verantwoordelijk was voor zowel het coronavirus als de vaccins. Daarbij werd verwezen naar Fort Detrick en een locatie in Canada.

Eerder bleek al uit vrijgegeven documenten dat het ministerie vanaf het begin de leiding had over de militaire operatie die wij kennen als de ‘coronapandemie’. De documenten zijn boven water gehaald door voormalig farmabestuurder Sasha Latypova.

Eind deze maand

De vaccins zijn overigens geen vaccins, maar staan te boek als ‘countermeasures’ oftewel tegenmaatregelen, die worden ingezet tegen de bevolking.

Latypova ontdekte dat men al in 2012 of 2013 is begonnen met het plannen van deze militaire operatie.

Bridgen verwacht dat eind deze maand de strafzaken beginnen tegen de vele politici en functionarissen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Lef

Recentelijk onthulde het parlementslid dat de British Heart Foundation een rapport over een link tussen mRNA-vaccins en hartontsteking onder het tapijt heeft geveegd. Hij riep vervolgens op tot de opschorting van het gebruik van de vaccins. Hij zei dat problemen met de vaccins worden verdoezeld vanwege financiële banden met Big Pharma.

John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, zegt dat Bridgen ‘meer lef heeft dan de meeste Amerikaanse en Britse politici bij elkaar’.

4.8 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
13 dagen geleden

Eerst zien, dan geloven.

michael
michael
13 dagen geleden

Nou nog in Nederland of niet Hugo?

Debby
Debby
13 dagen geleden

Ik hoop dat dit boemeltreintje eindelijk een sneltrein gaat worden.

Victor Hugo
Victor Hugo
13 dagen geleden

Nagel ze één voor één aan het kruis, boosdoeners dienen gestraft te worden, ik vrees echter dat het op een sisser zal aflopen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x