Buitenland

Insider waarschuwt: Deep State wil nieuw biowapen loslaten

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Professor Francis Boyle, die Amerikaanse wetgeving heeft geschreven over biowapens, stelt dat de Deep State van plan is om een nieuw biowapen los te laten.

Volgens dr. Boyle, verbonden aan het University of Illinois College of Law, komt de volgende ‘pandemie’ uit biolabs. In The Alex Jones Show zei de professor dat dit tot doel heeft om mensen onder de duim te houden en onder het juk te brengen van de WHO, Bill Gates, Big Pharma en de Chinese overheid.

Boyle, die vanaf het begin heeft gezegd dat corona uit een lab in Wuhan kwam en dat de experimentele vaccins gevaarlijk en dodelijk zouden zijn, waarschuwt nu dat de elite iets nieuws in de pijplijn heeft zitten.

Enkeltje naar het kerkhof

Hij maakt zich vooral zorgen over het pandemieverdrag dat is voorgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Daarmee kunnen ze een soort wetenschappelijke en medische politiestaat optuigen die de hele wereld omspant, aldus Boyle.

De professor waarschuwde dat mensen een ‘enkeltje naar het kerkhof’ krijgen als we ons niet organiseren en dit laten gebeuren.

Verzetten

Hij riep burgers op om zich te verzetten tegen het WHO-verdrag ‘als we in vrijheid willen leven’.

Boyle zette het Verdrag biologische wapens in de Verenigde Staten om in wetgeving. Dat resulteerde in de Biological Weapons Anti-Terrorism Act, die door president George H.W. Bush is ondertekend.

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
2 maanden geleden

Ik verzet me al…
..

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

De globalistische terreur neocon anex communistische liberals van het D666 soort komen steeds meer in het nauw te zitten. Ze weten dat het een kwestie van tijd is dat hun feest over is. Dat willen ze voorkomen dus gaan ze bokkesprongen maken.

Christine
Christine
2 maanden geleden

SEERS 2025

Jojo
Jojo
2 maanden geleden

Vecht me nog liever dood!! want ik ga niet doen wat die klootzakken willen.en jullie wat doen jullie?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x