CoronaBuitenland

Kijk: Hongaars parlementslid linkt dramatische daling geboortecijfer aan massavaccinatie tegen corona

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Dit jaar is er iets gebeurd wat al decennia niet meer is voorgekomen. Er zijn in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar 20 procent minder baby’s geboren, zei het Hongaarse parlementslid Dora Duro recentelijk in het parlement.

Wat nog zorgwekkender is, is dat de vruchtbaarheid ook sterk is afgenomen, aldus Duro.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Enige partij

Ze verwees naar een onderzoeker van het Hongaarse Centrum voor Economische en Regionale Studies (KRTK), die heeft gezegd dat de dramatische daling negen maanden na de uitrol van de massavaccinatie tegen corona in Hongarije is ingezet.

Duro benadrukte dat haar partij, Ons Vaderland, de enige partij is die zich tegen verplichte vaccinatie heeft gekeerd. Ze zei dat het de taak is van de overheid om te onderzoeken of de enorme daling verband houdt met de prikken.

Zoiets hebben we nog nooit gezien

Eerder eiste het Oostenrijkse parlementslid Peter Schmiedlechner (FPÖ) een verklaring voor de daling van het geboortecijfer in landen met een hoge vaccinatiegraad. Hij wil van zorgminister Johannes Rauch weten hoe schadelijk de coronavaccins zijn voor zwangere vrouwen en hun kinderen.

Ook in Zweden keldert het geboortecijfer. Het aantal geboortes in Stockholm heeft het laagste punt sinds 2005 bereikt. Ook in de rest van het land kelderen de geboortecijfers.

“Zoiets hebben we nog nooit gezien,” zei professor Gunnar Andersson van de Universiteit van Stockholm.

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

CovidVaccine heeft mij geleerd hoe DOM het volk is !!

AlbertV
AlbertV
1 jaar geleden

Depopulatie komt op stoom.

JollyJoker
JollyJoker
1 jaar geleden

Dus: giga oversterfte en sterke geboorte afname geeft daling bevolkingsaantal. Daarom meer migranten binnenhalen dan valt het minder op.

de ergste straffen die je verzint voor de klootzakken die dit hebben georganiseerd zijn mij niet erg genoeg… te beginnen in vak K en bondgenoten.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Aantal geboortes daalt? Ja, dat was toch de bedoeling. De volgende zet is om het hele openbare leven plat te leggen … supermarkten dicht … lock downs. Wacht maar tot 2023 …. Alles wat je je kan bedenken, gaat zich voor onze ogen ontvouwen. Al gehoord van ons aanstaande tekorten aan drinkwater? Kwam uit het niets …

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x