Buitenland

Beerput rond kindermisbruik in hoogste politieke kringen ‘staat op ontploffen’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Anneke Lucas werd als seksslavin misbruikt in België door de meest ziekelijke autoriteiten in de hoogste structuren van dit land.

“Wat Anneke zegt, is een bedreiging voor de machtsstructuur. Dus ze moet verzwegen worden. Maar ze spreekt,” zegt burgerlijk ingenieur Peter Van den Broucke. Hij was tot enkele jaren geleden kolonel bij de Belgische luchtmacht. Ook was hij helikopterpiloot.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Daarnaast werd Pizzagate afgedaan als fake news en Russische desinformatie. “Ja, dat zal wel,” schrijft Van den Broucke. “Allerlei bizarre verwijzingen naar pizza en daaraan gerelateerde woorden in de vreemde en bizarre ‘Podesta-mails’ waarbij ook Hillary Clinton betrokken was, werden onthuld door WikiLeaks.”

Allesbehalve debunked

Van den Broucke merkt op dat uit verschillende zaken met betrekking tot kinderhandel blijkt dat pedofielen codetaal gebruiken om onopgemerkt te blijven. “Men gebruikt onder andere pizza-gerelateerde woorden en andere etenswaren als codetaal voor specifieke vormen van kindermisbruik.”

Volgens hem is Pizzagate allesbehalve debunked. Hij wijst erop dat er meerdere bronnen zijn die melding maken van georganiseerd kindermisbruik in de hoogste politieke kringen van Washington DC.

Veel groter en duister kantje

“Er kan geen twijfel over bestaan dat deze vorm van georganiseerd misbruik bestaat. En er zijn links naar Europa en naar België.”

Alles wat met seksueel kindermisbruik heeft te maken, wordt vakkundig weggewerkt, benadrukt Van den Broucke. “Ik weet al langer dat kindermisbruik een veel groter en duister kantje heeft in de wereld en in België. Het is een beerput die door een hogere macht systematisch wordt dichtgehouden, maar die op ontploffen staat.”

4.7 299 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
6 maanden geleden

KAN- NIET-WACHTEN..

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
6 maanden geleden

De waarheid, feiten en het Licht winnen uiteindelijk ALTIJD! Succes in de strijd allemaal! x

joka
joka
6 maanden geleden

Attje Uilskuiken, wat een demoon is dit.

Eleonora
Eleonora
6 maanden geleden

Hoe triest en verdrietig ook deze beerput moet open en de slachtoffers ervan erkend, geholpen etc. Worden. En de daders tot in de hoogste regionen ontmaskerd en bestraft.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x