CoronaBuitenland

Parlementslid eist verklaring voor daling geboortecijfer in landen met hoge vaccinatiegraad

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Het Oostenrijkse parlementslid Peter Schmiedlechner (FPÖ) wil weten hoe schadelijk de coronavaccins zijn voor zwangere vrouwen en hun kinderen.

Hij wil verder van zorgminister Johannes Rauch weten waarom het coronavaccin wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het parlementslid vraagt hem ook hoe het ministerie van Volksgezondheid de daling van het aantal geboorte in landen met een hoge vaccinatiegraad verklaart.

217 verloskundigen schrijven brief

Onlangs schreven 217 Oostenrijkse verloskundigen een brief aan de regering en alle parlementsleden waarin ze hun zorgen uiten over het vaccineren van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Zorgminister Rauch antwoordde dat hij de zorgen over de veiligheid van de coronavaccinatie ‘niet deelt’.

Veel leden van commissies die zwangere vrouwen adviseerden om zich te laten vaccineren, bleken banden te hebben met de farmaceutische industrie. Ondanks het hoge aantal miskramen krijgen zwangere vrouwen in Oostenrijk sinds mei 2021 de experimentele injecties toegediend.

Zeer negatief effect

Inmiddels is duidelijk dat de coronavaccinaties een zeer negatief effect hebben op het aantal geboorten, schrijft internetkrant Wochenblick. In sommige landen is het aantal levendgeborenen met een kwart afgenomen, aldus de krant.

Tot en met 18 september heeft bijwerkingencentrum Lareb 229.591 meldingen met ongeveer 1,1 miljoen bijwerkingen ontvangen. Het Lareb schreef vorige week nog dat vaccinatie met het coronavaccin van Pfizer of Moderna ‘geen nadelige gevolgen voor de zwangerschap van het kind heeft’.

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep
Bep
2 maanden geleden

Wederom de leugen regeert met grote gevolgen.
De mensheid die regeert het de uitvoerende hebben geen geweten.

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Het Lareb beschouw ik als een afhankelijke criminele organisatie, die het vertrouwen niet waard is. met een Agnes Kant die niet in staat ie om vertrouwelijke rapporten uit te brengen. Dus alles wat aan het infuus lig, zoals Lareb de GGD het RIVM en afhankelijk is van de STAAT…..staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis. dat mag nu toch wel duidelijk zijn

Jacinta
Jacinta
2 maanden geleden

Nu pas???

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Verklaring = CovidVaccine is de genocide, volkenmoord, de misdaad van stelselmatige en opzettelijke uitroeiing van een etnische groep, of van een deel daarvan…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x