CoronaBuitenland

Parlementslid eist verklaring voor daling geboortecijfer in landen met hoge vaccinatiegraad

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

Het Oostenrijkse parlementslid Peter Schmiedlechner (FPÖ) wil weten hoe schadelijk de coronavaccins zijn voor zwangere vrouwen en hun kinderen.

Hij wil verder van zorgminister Johannes Rauch weten waarom het coronavaccin wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het parlementslid vraagt hem ook hoe het ministerie van Volksgezondheid de daling van het aantal geboorte in landen met een hoge vaccinatiegraad verklaart.

217 verloskundigen schrijven brief

Onlangs schreven 217 Oostenrijkse verloskundigen een brief aan de regering en alle parlementsleden waarin ze hun zorgen uiten over het vaccineren van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Zorgminister Rauch antwoordde dat hij de zorgen over de veiligheid van de coronavaccinatie ‘niet deelt’.

Veel leden van commissies die zwangere vrouwen adviseerden om zich te laten vaccineren, bleken banden te hebben met de farmaceutische industrie. Ondanks het hoge aantal miskramen krijgen zwangere vrouwen in Oostenrijk sinds mei 2021 de experimentele injecties toegediend.

Zeer negatief effect

Inmiddels is duidelijk dat de coronavaccinaties een zeer negatief effect hebben op het aantal geboorten, schrijft internetkrant Wochenblick. In sommige landen is het aantal levendgeborenen met een kwart afgenomen, aldus de krant.

Tot en met 18 september heeft bijwerkingencentrum Lareb 229.591 meldingen met ongeveer 1,1 miljoen bijwerkingen ontvangen. Het Lareb schreef vorige week nog dat vaccinatie met het coronavaccin van Pfizer of Moderna ‘geen nadelige gevolgen voor de zwangerschap van het kind heeft’.

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bep
Bep
1 jaar geleden

Wederom de leugen regeert met grote gevolgen.
De mensheid die regeert het de uitvoerende hebben geen geweten.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Het Lareb beschouw ik als een afhankelijke criminele organisatie, die het vertrouwen niet waard is. met een Agnes Kant die niet in staat ie om vertrouwelijke rapporten uit te brengen. Dus alles wat aan het infuus lig, zoals Lareb de GGD het RIVM en afhankelijk is van de STAAT…..staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis. dat mag nu toch wel duidelijk zijn

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Nu pas???

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Verklaring = CovidVaccine is de genocide, volkenmoord, de misdaad van stelselmatige en opzettelijke uitroeiing van een etnische groep, of van een deel daarvan…

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x