CoronaBuitenland

Kijk: In Duitsland wordt nu openlijk erkend wat de ‘wappies’ vanaf het begin verklaarden

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

In Duitsland zijn explosieve coronadocumenten geopenbaard die bij de mainstreammedia zijn ingeslagen als een bom. Er werden 2500 pagina’s aan notulen van het Duitse RIVM vrijgegeven.

Ondanks dat de documenten grotendeels zwartgelakt zijn, is de inhoud explosief: het Duitse OMT had intern grotendeels dezelfde meningen als de ‘complotdenkers’. De bevolking is op ongekende wijze bedrogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een ontluisterende toespraak die professor Stefan Homburg eind vorig jaar gaf tijdens het tweede coronasymposium van de AfD-fractie, doet momenteel de ronde. Daarin maakte hij duidelijk hoe de Duitse bevolking tijdens corona voor de gek is gehouden door de politiek, terwijl alle belangrijke instituten allang hadden gemeld dat er helemaal niets bijzonders aan de hand was.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vijf feiten

Professor Homburg zette in zijn speech vijf feiten op een rijtje. Volgens het Duitse ministerie van Volksgezondheid daalde in 2020 de ziekenhuisbezetting tot een historisch dieptepunt. Volgens het Duitse RIVM waren er in 2020 niet meer of minder gevallen van luchtweginfecties dan anders, corona kwam en de griep verdween. In 2020 overleden er niet meer mensen dan normaal, pas in 2021 was er sprake van een stijging, aldus het Duitse CBS. Mensen die met of door corona overleden, waren gemiddeld 83 jaar oud. Het mondkapjes- en lockdownvrije Zweden deed het volgens de WHO beter dan Duitsland.

Er was niets bijzonders aan de hand, benadrukte Homburg. De indruk dat er sprake was van een pandemie was louter het gevolg van de massale inzet van PCR-testen. De overheid sloot maandenlang scholen, bedrijven, kerken en winkels. Liet ouderen eenzaam sterven. Knuppelde vreedzame demonstranten bont en blauw.

Onderzoekscommissie

Rechters, media en wetenschap gingen erin mee en lieten hun oren hangen naar de politici en de instituten. Kritische artsen werden in de gevangenis gegooid. Vrijwel iedere criticus werd gecriminaliseerd, gecanceld, ontslagen of opgepakt.

Professor Klaus Püschel, die als eerste obductie deed op overleden vaccinatieslachtoffers, werd uitgemaakt voor racist. Professor Sucharit Bhakdi werd aangeklaagd wegens ‘antisemitische uitspraken’. Iedereen die vragen stelde, was een complotdenker en staatsvijandig.

Homburg vraagt zich af waarom er geen consequenties worden verbonden aan de ontelbare gevallen van vaccinatieschade. Er moet volgens hem een onderzoekscommissie worden ingesteld.

Aanloop naar de dictatuur

Europarlementariër Marcel de Graaff bekeek de toespraak van Homburg en reageert: “In Duitsland wordt nu openlijk erkend wat de ‘wappies’ vanaf het begin verklaarden: de coronamaatregelen hadden niets met gezondheid te maken.”

“Het was een operatie van regering en inlichtingendiensten om het volk te knechten, een aanloop naar de dictatuur onder een ‘one world government’,” voegt De Graaff toe.

“Deze woorden van professor Homburg […] kan ik onderschrijven,” zegt huisarts Els van Veen. “Velen die dit meteen zagen, en benoemden, werden verketterd. Ik ben benieuwd wanneer de Nederlandse mainstreammedia eerlijk worden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mickey
Mickey
12 dagen geleden

proud to be wappie!!?✌️✌️❤️❤️❤️

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
12 dagen geleden

Scholz heeft inmiddels ook toegegeven dat de regering in Duitsland zijn inwoners voor de gek heeft gehouden.

Wanneer dat in Duitsland zo is, dan geldt dit voor bijna alle landen in de wereld en wordt het tijd voor gerechtigheid.

Het betreft niet alleen de grootste oplichtingszaak uit de geschiedenis van de mensheid, maar ook de grootste massale aanval op het voortbestaan van de mensheid.

Dit kan niet zonder gevolgen blijven en dat betreft dus ook Nederland.

Vagevuur...
Vagevuur...
12 dagen geleden

In Duitsland zijn ze de Nürnberg Tribunals nog niet vergeten…
Ze zagen de bui al hangen…

Nog niet!
Nog niet!
12 dagen geleden

Maar we zijn er NOG NIET!

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x