Homepagina » UFO » Felrode lichten in formatievlucht boven Stouffville, Ontario (video)

Felrode lichten in formatievlucht boven Stouffville, Ontario (video)

Afgelopen zondagavond waren zeven mensen getuige van twee paar ongewone lichten in de lucht boven het Canadese Ontario. De objecten brachten geen enkel geluid voort.

Volgens de getuigen ging het niet om vliegtuigen, helikopters, kometen, meteorieten, asteroïdes, vuurwerk, ballonnen of gevechtstoestellen.

Ten noorden van de getuigen verschenen twee extreem heldere rode lichten die naast elkaar vlogen alsof ze aan een nog groter object waren bevestigd. Uiteindelijk verdwenen ze in westelijke richting alsof iemand de lichten van het ene op het andere moment uitschakelde.

Twee minuten later werden opnieuw twee lichten zichtbaar die naar het zuidwesten vlogen en ook in het niets leken te verdwijnen. Zes volwassenen en een 11-jarige waren getuige van het fenomeen. De video toont de tweede verschijning.

Bron: Truthbehindthescenes.org

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • hetzal schreef:

  leuk maar dit kunnen gewoon drones zijn die een vluchtroute afleggen. Net als elke week hierboven straaljagers hun test route afleggen. Ook dan hoor ik niet altijd geluid … wel lichtjes.

  op http://www.ted.org staat een mooi filmpje van dit soort drones die zichzelf kunnen sturen op basis van een map die ze tijdens de vlucht opzetten. Hierdoor kan men voorkomen het andere object raakt. Ook daar hebben ze testen met het vliegen in formatie.

  En ze moeten toch ergens getest worden?
  Het kan dus allemaal logisch verklaarbaar zijn.

  0 likes
 • hetis schreef:

  1. drones halen deze snelheid niet.
  2. geen bekende menselijke technologie haalt deze snelheid.
  3. drones verdwijnen niet in het niets.
  als je het mij vraagt is het zeker verklaarbaar. het zijn buitenaardsen.

  0 likes
 • hetzal schreef:

  [quote name=”hetis”]1. drones halen deze snelheid niet.
  2. geen bekende menselijke technologie haalt deze snelheid.
  3. drones verdwijnen niet in het niets.
  als je het mij vraagt is het zeker verklaarbaar. het zijn buitenaardsen.[/quote]

  – waarom halen ze die snelheid niet?
  – welke snelheid? ze gaan helemaal niet zo snel;
  – ze verdwenen niet; ze raakten uit zicht net als met vliegtuigen;

  Ik zie geen enkel en dan ook geen enkel bewijs dat het aanduid dat het buitenaards is. Maar goed als we alles wat we niet herkennen buitenaards gaan noemen.

  Dan bevestig ik het maar eerlijk.

  Ik ben Anarkus en kom van de planeet Saturnus en ik kom jullie waarschuwen dat Salusa jullie misleid door onwaarheden te brengen. 22-12-2012 zal dit duidelijk worden.

  0 likes
 • hetis schreef:

  duidelijk is te zien dat deze 2 ufo’s snel accelereren met als referentie de bomen. Ik ben Arthur van Aarde en kan je zeggen dat wat Salusa zegt geen onwaarheden zijn, maar dat iedereen dat voor zichzelf moet beslissen. leuk je te ontmoeten Anarkus! ik kan niet wachten tot 22-12-12! Saturnus is een mooie planeet! liefde & licht

  0 likes
 • Enkii schreef:

  E.T’s 🙂

  0 likes
 • hetzal schreef:

  [quote name=”hetis”]duidelijk is te zien dat deze 2 ufo’s snel accelereren met als referentie de bomen. Ik ben Arthur van Aarde en kan je zeggen dat wat Salusa zegt geen onwaarheden zijn, maar dat iedereen dat voor zichzelf moet beslissen. leuk je te ontmoeten Anarkus! ik kan niet wachten tot 22-12-12! Saturnus is een mooie planeet! liefde & licht[/quote]

  Hier Arkanus aangenaam, laten we 22-12-2012 er een biertje op drinken! Als je gelijk hebt betaal ik en anders visa versa! peace!

  Ter attentie van Niburu: tip voor jullie poll, iedereen kan non stop stemmen. dit kan je afvangen door eenvoudig een tabel te maken waarin je IP adres kan opslaan. komt het ip adres erin voor dan weet je degene gestemd heeft. komt het ip er niet in voor. dan heeft degene nog niet gestemd. Daarbij blijft het ook nog geheel anoniem.

  Met vr. gr. Hetzij

  0 likes
 • hetis schreef:

  haha! deal! ik hoop dat we em op saturnus kunnen drinken! daar hebben ze vast geen geld!;-) dan drinken we een Jupiler(l=t) ok? peace

  0 likes
 • lexy schreef:

  Wanneer je inzoomt op die 2 vliegende lampjes in dit filmpje zie je duidelijk meerdere kleuren met wit als basis dat de kern lijkt te zijn. Met, rechtsom draaiend kleuren als groen, geelig, lichtrood, donkerrood. Behoorlijk duidelijk te onderscheiden.

  In ieder geval is het voor mij niet de vraag of het wel of niet buitenaards is, wel is de vraag waarom ik al die kleuren zie. Hoe dan? Reflecties van de zon misschien? of zit er een movinghead in zo’n ‘drone’.

  0 likes
 • hetzal schreef:

  [quote name=”hetis”]haha! deal! ik hoop dat we em op saturnus kunnen drinken! daar hebben ze vast geen geld!;-) dan drinken we een Jupiler(l=t) ok? peace[/quote]

  Jupileer is prima!

  0 likes
 • Westbound schreef:

  Het is allemaal illusie!
  Een paar lichten en jullie geloven direct in UFO´s? Ha!
  Laat die UFO’s eindelijk maar eens landen en de ‘aliëns’ zich bekend maken. Bijvoorbeeld tijdens de komende Olympische Spelen. Het enige wat ze nu doen, is de hele tijd boven de aarde zweven en daarna -als door een wesp gebeten- ervandoor gaan.

  0 likes
 • jack schreef:

  [quote name=”hetis”]1. drones halen deze snelheid niet.
  2. geen bekende menselijke technologie haalt deze snelheid.
  3. drones verdwijnen niet in het niets.
  als je het mij vraagt is het zeker verklaarbaar. het zijn buitenaardsen.[/quote]
  1 ik weet niet hoe snel drones gaan
  2 ik weet ook niet waar onze menselijke technologie toe instaat is
  3 ik weet niet wat drones kunnen,maar als ze inzicht kunnen komen kunnen ze er ook weer uit.
  als je het het mij vraagt is het een niet herkend vliegend iets,wat overal vandaan kan komen, ik noem het een ufo

  0 likes
 • Robert schreef:

  Grappig dat bijna alle zgn ufo filmpjes bestaan uit 1 of meerdere onduidelijke lichten. Als je goed kijkt dan zie je zelfs knipperende lichten.. goh wat zou dat toch kunnen zijn.. 😉

  0 likes
 • Mark schreef:

  Hologram projectie met het Haarp systeem om ons hoop te geven of ons te verleiden.

  0 likes
 • Mark schreef:

  Salusa is gekomen. Lets pray

  0 likes
 • rinske schreef:

  [quote name=”hetzal”]
  Ik ben Anarkus en kom van de planeet Saturnus en ik kom jullie waarschuwen dat Salusa jullie misleid door onwaarheden te brengen. 22-12-2012 zal dit duidelijk worden.[/quote]
  Van Saturnus? Is dat niet die oude vent die z’n kinderen op at? Ook bekent als chronus of vadertje tijd. Aaahh,ik ga m’n kinderen verstoppen (lol)

  0 likes
 • Sipco schreef:

  @11 Robert,Je zegt grappig dat de meeste UFO filmpjes onduidelijk zijn ofwel wazig.Dit is omdat niet iedereen een camera van meer dan 5000 euro kan betalen,maar haalt niets van het feit af dat de beelden voor zichzelf spreken.En als dit vliegtuigen waren, eet ik mijn schoenen op.Bekijk het filmpje maar eens opnieuw vooral het begin, waar de beelden scherper zijn.Zouden het vliegtuigen zijn, zou ik dat moeten weten met vliegbasis Leeuwarden op nog geen kilometer afstand van mijn woning.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  Wie deze beelden verward met drone,s, vergeet dat dit slechts zeer kleine vliegtuigjes zijn.Dan zouden de beelden totaal niet passen in het plaatje dat het om Drone,s gaat, gezien de omvang van de objecten.

  0 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  Jammer genoeg zeer matige ”footage”

  0 likes
 • Maarten schreef:

  Ik heb ooit iets vergelijkbaars waargenomen. Voor mij was het absoluut niet te identificeren als bekend en daarmee een UFO.
  De vraag of we bij UFO’s wel of niet naar buitenaardsen kijken gaat voorbij aan de constatering dat het om onbekende fenomenen gaat, waar door de gezaghebbenden in de wereld tot op heden geen passende verklaringen over gedaan wordt.
  Als er al iets zou gebeuren op 21-12-2012 dan zou disclosure wat mij betreft genoeg zijn ;o)

  0 likes
 • Michel schreef:

  Volgens mij zijn het gewoon chinese lampionnen die door mensen in de buurt opgelaten werden.
  Soms versnellen ze ook als ze in een bepaald windveld terechtkomen en uiteindelijk verdwijnen ze uit het zicht.
  Ik geloof wel in ufo’s maar volgens mij zijn het er geen op dit filmpje.

  0 likes
 • Roswell Grey schreef:

  Dit lijken mij geen wensballonnen. Daarvoor zijn de objecten te helder, bovendien maken ze een duidelijke versnelling die te snel lijkt te zijn voor een plotselinge windvlaag.

  Daarnaast beginnen de objecten op een gegeven moment te knipperen, echter dat doen ze dus niet de hele tijd. Daarom lijken mij het geen reguliere vliegtuigen. Een geheim experimenteel toestel is wel mogelijk, of wellicht the real deal als u begrijpt wat ik bedoel.

  0 likes
 • Frank z schreef:

  Ik hoop ooit een keer in mijn leven een UFO te mogen zien. Ik geloof dat ET UFO’s bestaan.

  Als het in het filmpje om chinese lampions zou gaan, hoe verklaar je de versnelling die achter de bomen plaatsvind ? Luchtstroom ? Of is het een hoax. Ik ben bang voıor het laatste.

  0 likes
 • c schreef:

  Weleens aan bezoekers vanuit binnenaarde gedacht?,. opgeleid door de nazi’s die naar zeggen naar de noordpool zijn gegaan(onder supervisie van de U.S )en ondergronds verder zijn gaan experimenteren? Ze waren al ver tijdens World War2..Denk ook aan de woorden van Werner von Braun..its all a lie..

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  supermarkt

  Sluiting ‘corona-supermarkt’ gepaard met groot machtsvertoon: ‘Dit hoort thuis in een politiestaat’

  In Noord Deurningen is een supermarkt gesloten ...

  artsen

  640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

  Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een ...

  >