Great ResetMens en Dier

Naomi Wolf legt bij Jensen uit wat ze met ons van plan zijn

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Het is duidelijk dat het Westen wordt aangevallen. Het is duidelijk dat West-Europa en vooral de Verenigde Staten worden aangevallen. Ik weet precies door wie, zei journalist Naomi Wolf in de show van Robert Jensen.

Ze noemde globalistische organisaties als het World Economic Forum, de WHO en de Bill & Melinda Gates Foundation.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We zijn overrompeld omdat er nog nooit eerder op deze manier oorlog gevoerd is, zei Wolf, voormalig adviseur van oud-president Clinton.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doden, steriliseren en uitschakelen

“Wat er op dit moment gebeurt, is dat West-Europa wordt ingelijfd,” benadrukte ze. “De West-Europese leiders worden ingelijfd. Verraders.”

Wolf wees erop dat de oorlog in Europa wordt gevoerd via de Europese Unie, waaraan we onze soevereiniteit hebben opgeofferd. In de VS wordt de oorlog gevoerd via de ingelijfde overheid.

We leven onder gevaarlijke regimes die zich aangesloten hebben bij mensen die ons door middel van deze oorlog – die we niet als zodanig herkennen – willen doden, steriliseren en uitschakelen, waarschuwde de journalist.

Probleem

Ze willen onze bevolking en onze cultuur vervangen door mensen die geen ervaring hebben met een representatieve democratie, parlementen, mensenrechten of rechtsstaat, voegde ze toe. “Dat is makkelijker voor ze.”

“West-Europa en de VS zijn een probleem voor de globalisten, dat ze door middel van deze aanvallen proberen op te lossen.” Dit wordt ook wel unrestricted warfare of onbeperkte oorlogsvoering genoemd.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop
Joop
20 dagen geleden

Dit zou heel nederland moeten zien ……

Mickey
Mickey
20 dagen geleden

Niets toe te voeggen!!

Jan
Jan
20 dagen geleden

De vs en europa zijn juist geen probleem, die lopen braaf in de pas mee.
Het is Rusland die niet meedoet aan die onzin, daarom worden ze overal gedemoniseerd.

Inhetmeer
Inhetmeer
20 dagen geleden

Dat is vier jaar geleden al grondig tot mij doorgedrongen. Daarvòòr vermoedde ik dat ook al…….en ben door iedereen die ik kende, inc mijn familie, uitgekotst.

Ik was een complot-theorist……vooral gebezigd door het soort wat te lui, te belazerd is om op fatsoenlijke wijze met taal om te gaan.

Een complot-theorist……..

Plurken…….. inmiddels grondig gevaccineerd……..die mede dankzij dát inmiddels hun blik op de realiteit volkomen kwijt zijn.

Deze wereld heeft ons een spiegel voorgehouden. Mijn gezin en ik hebben er in gekeken. Daar is méér moed voor nodig dan het gros aan kan…….en aan bleek te kunnen.

Antwoorden heb ik niet meer. Taal is een te beperkt medium tov van de van Godverlaten smerigheid die over het mensdom is uitgerold.

Sterkte………voor iedereen. We zullen het nodig hebben.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x