Buitenland

Kijk: journalist ontmaskert leugens en propaganda over Oekraïne

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Volgens de media bombarderen de Russen ziekenhuizen in Oekraïne. Is dat zo? De Amerikaanse tv-persoonlijkheid en journalist Mindy Robinson wijst erop dat de media ons continu voorliegen. Ze heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de leugens die worden verspreid over de oorlog in Oekraïne.

Ze is geschokt dat de mensen die doorhebben dat ze zijn voorgelogen over corona nu opnieuw in de leugens trappen. Eerst plaatsten ze een spuitje in hun profiel, nu is dat een blauw-gele vlag. Robinson vindt het geen goed idee om een kernoorlog te starten zodat de Deep State haar sporen kan uitwissen.

De Geest van Kiev, de grenswachters op Slangeneiland, zoenende mensen die uit een film bleken te komen, er lijkt geen einde te komen aan de leugens. Het is gestoord wat de factcheckers schrijven, aldus Robinson in de Stew Peters Show.

Betrapt op leugens

Ze herinnert ons aan 9/11, Pearl Harbor en Vietnam, en vraagt zich af of we ooit echt in oorlog zijn geweest of dat we al die oorlogen ingeluisd zijn. “Dit is de eerste keer dat we ons erover uitspreken en dat is denk ik de reden dat we zo zwaar worden gecensureerd. Ze worden betrapt en komen er niet meer mee weg. En hoezeer je het ook onderdrukt en bestookt met nepfactcheckers, de informatie komt toch wel naar buiten, waarna mensen vragen beginnen te stellen. Ze schieten zich hiermee in de eigen voet.”

Robinson wees er verder op dat Russische media worden geweerd. “Ik vond dat vreemd. Ik heb de Oekraïense overheid, onze eigen overheid en onze media betrapt op leugens over Oekraïne en nu mag ik geen onderzoek doen naar de oppositie?”

“Het spijt me, maar wij zitten ernaast,” benadrukte ze. “En dan ontdek je de biolabs die er niet zouden moeten zijn en begrijp je opeens waarom de Deep State en de media één front vormen. Ik hoop dat Poetin die biolabs platgooit. Ze zijn gevaarlijk.”

Dit is Wuhan 2.0

Afgelopen maand begreep niemand waarom we Oekraïne verdedigen. Nu zien we dat er sprake is van een gigantische cover-up. Dezelfde mensen zijn er weer bij betrokken, ook Joe Biden en zijn zoon Hunter. Elke smeerlap in onze overheid is erbij betrokken. Ze proberen letterlijk een kernoorlog uit te lokken om te verbergen wat ze daar hebben gedaan, zei Robinson.

“Dit is één van de meest verachtelijke dingen die ik ooit heb meegemaakt. Ik dacht dat corona erg was, waarbij ze ons proberen te vermoorden met een vaccin en een verkoudheid. Dit is Wuhan 2.0,” zei ze.

4.7 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
2 maanden geleden

Ik zie die roversbende in Den Haag er voor aan, dat ze straks met geel/blauwe vlaggetjes zitten en dat die bende straks met geel/blauwe shirtjes zitten, allemaal Ruttler zijn vriendjes maar niet van mij.

Underground
Underground
2 maanden geleden

(“Dit is één van de meest verachtelijke dingen die ik ooit heb meegemaakt. Ik dacht dat corona erg was)

Het gaat de komende maanden, nog veel erger worden!. Als oorlog dictators al een optreden krijgen in de tweede kamer. Dan ben je als regering heel diep gezonken..

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Hahaha…die Westerse MK-Ultra-PSYOPs zijn allang in elkaar gesodemieterd…de Russen filmen hoe Winkelcentra, Ziekenhuizen, Scholen & andere Civiele infrastructuur worden gebruikt als Munitiedepots, Parkeerplaats voor Multi-Launch-Rocket-Systems & Barakken voor OekroNazis…Net als die hele COVID-1984-PSYOP is de situatie in Oekraïne zoals gebracht door de Westerse Goebbels-Propagandamachine ÉÉN GROTE LEUGEN…van begin tot eind…

https://zaplog.pro/post/29947/operatie-denazificatie-part-ii

Helga
Helga
2 maanden geleden

Ach niemand jaagt t zooitje in Den Haag uit en niemand gooit ze in de nor. Dus wat mij betreft mag iedereen blijven zeuren, mopperen en klagen, Nederlanders blijven zoutzakken zonder ruggegraat

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x