Mens en Dier

‘De Jonge maakt mensen doodsbang en neemt langzaam alle vrijheden af, de democratie is stuk’

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zei vrijdag voor de ministerraad dat hij het nog ‘te vroeg vindt’ om te zeggen of het coronatoegangsbewijs na 5 november wordt verlengd of niet. De Jonge zei dat het effect van versoepelingen op de besmettingen ‘langzaam zichtbaar begint te worden’, maar voegde daar gelijk aan toe dat we nu ‘de eerste signalen zien’ dat de verspreiding van het virus toch weer sterker is.

De Telegraaf schreef vrijdag dat de coronapas in november nog niet verdwijnt als de druk op de ziekenhuizen niet verder daalt. De krant baseerde zich daarbij op Haagse bronnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Jonge benadrukte dat het nog te vroeg is voor conclusies. In de eerste week van november brengt het OMT advies uit, waarna het kabinet een besluit neemt.

Neem mensen alles af en geef ze daarna een broodkruimel

Het voormalige Haagse raadslid Daniëlle de Winter vat het beleid van de coronaminister treffend samen in een Twitterdraadje. “Doodeng. Eerst maakt Hugo de Jonge mensen doodsbang, daarna neemt hij langzaam alle vrijheden af, vervolgens worden groepen boos op elkaar in plaats van op de beleidsmakers, en daarna wordt ‘de vrijheidsworst’ en oplossing voorgehouden: vaccineren!” schrijft ze.

“De coronapas wordt geïntroduceerd als ‘ticket to the tropics’. Ondernemers die niet meewerken, krijgen een boete of sluiting van hun zaak. Maar ook daar is aan gedacht: de coronapas behouden en de sluitingstijden verruimen. Neem mensen alles af en geef ze daarna een broodkruimel,” voegt De Winter toe.

Normaliseren van de coronapas en QR-samenleving

“Zo wordt langzaam een bodem gelegd voor het normaliseren van de coronapas en QR-samenleving en gaan ook de mensen die zich nu nog verzetten overstag. Ondernemers moeten wel: anders gaan ze failliet. En niemand wil graag buiten de samenleving staan,” aldus het oud-raadslid.

“De democratie is stuk,” benadrukt De Winter.

4.7 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

190 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
2 jaren geleden

Dat die maar met bewijzen komt van het bestaan van Covid 19 dat kan die niet want dat bewijs is er gewoonweg niet. Dat deze moordenaar nog op die post zit zegt genoeg over de interconnectie der trias politica. Als mensen zich zouden realiseren dat de omslag in hun eigen handen ligt was het zo afgelopen, over en uit binnen 4 weken, alles plat leggen en deze wurgslang niet meer van voeding voorzien.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Al de genen die al van afhet vegin van de corona hype zich al dan niet met het beleid rond deze pandemie bemoeid of de beleidsforming mee uitstippelden hebben zo wel met het zaaien van angst als met hun gestoorde machtsgeilheid nederland en ons de nederlander veel schade en pijn berrokend.Zo ook een d jonge .Met zijn psychopatische machtsgeilheid ziet hij de realiteit niet meer .Het aantal opnames in de ziekenhuoizen behelst voor het overgrote gedeelte gevaccerden .Maar daar hoor je henm en die anderen niet over ,nee de ongevaccineerden bezorgen de overlast en zijn de pispaal waardoor hij door kan gaan met deze idioterie .Hij zal tot in treure van dagen doorgaan met deze en andere maatregelen en zo wel een gedeelte van onze economie af te breken en ons gek van angst te maken .Mensen word wakker sta op vecht voor je vrijheid verliezen wij die verliezen wij alles sta op

Tina
Tina
2 jaren geleden

Vrijheid is heaven ! ???

Annette
Annette
2 jaren geleden

De titel van dit stuk is zéér goed gekozen
“De Jonge maakt mensen doodsbang en neemt langzaam alle vrijheden af, de democratie is stuk.”
Zo is het helemaal. Ik heb althans in mijn hele leven (en dat inmiddels al bijna 73 jaar) nog NOOIT zoiets meegemaakt.
En dan gaat het ook nog eens veel verder dan het alleen maar niet meer naar het restaurant, bioscoop, café of wat dan ook mogen.
Nee…. de bevolking van Nederland wordt ook nog eens op een verschrikkelijke manier tegen elkaar uitgespeeld.
En WIJ laten dat nog gebeuren ook.
Er is al vaker geschreven, dat wij beschouwd worden als de nieuwe Joden, als melaatsen, als asocialen en nog veel meer.
Dat zijn wij niet. Wij zijn stuk voor stuk mensen, die zich terdege geïnformeerd hebben over het nut en vooral het gevaar van deze experimentele gentechinjecties.
De meeste mensen kunnen zich gewoonweg niet voorstellen, dat de beleidsmakers, zoals politici, artsen, virologen zó ver gaan, dat zij werkelijk waar zonder scrupules onschuldige mensen, jong en oud, praktisch verplicht (want zo kan je het inmiddels wel noemen) laten inspuiten met een goedje, waarvan zij ZELF geen flauw idee hebben wat dat met de mensen doet.
Daar kon ik al met mijn pet niet bij. En nog steeds niet.
De vrijheid om keuzes te maken naar eigen inzicht is ons afgenomen. Wij MOETEN nu doen wat er gezegd wordt. ZELFS als wij weloverwogen een andere mening hebben.
Wat mij ook opvalt, is, dat in de meeste voormalige Oostbloklanden en natuurlijk Rusland er veel soepeler mee omgegaan wordt.
Het is voor mij overduidelijk, dat de hele (nog) demissionaire regering is overgenomen door het World Economic Forum. Als een stel afgerichte aapjes voeren zij dat beleid tot op de letter uit.
Hugo de Jonge is niets anders dan een machtswellusteling, die er op kickt mensen te controleren. En, jammer genoeg, lukt dat tot nu toe heel aardig.
Hoe het verder gaat… Alleen God zal het weten. Het enige wat wij kunnen doen is lijdzaam verzet plegen en zoveel mogelijk alles negeren.
En, ondanks alles, toch proberen te genieten van iedere dag. Want….
Every day is the first day of the rest of my life.
Maak er een fijne dag van!

Back to top button
190
0
We lezen graag je reactie!x