CoronaBuitenland

Dr. Robert Young laat zien: dit is wat er zoal uit lichamen van gevaccineerden wordt gehaald

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Bij gevaccineerden die na de prik zijn overleden worden tijdens obductie lange, rubberachtige slierten aangetroffen in de bloedvaten en aderen.

Daarnaast bevinden zich in het lichaam van de geprikten nanodraden van grafeenoxide die bloed aantrekken en vervolgens stolsels vormen, zei dr. Robert Young in een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson.

“Dit is wat er in de inentingen zit. Dit is wat piloten ziek maakt,” benadrukte Young. Ze bevinden zich in een vliegtuig in een gecontroleerde omgeving waarin ze worden blootgesteld aan een magnetisch veld waar grafeenoxide op reageert, legde hij uit.

Het magnetisch veld pikt het op als een ontvanger, zendt het uit en versterkt dat, waardoor mensen om hen heen ook ziek worden, aldus dr. Young.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het meest verontrustend

Hij analyseerde vaccins van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen en trof onder andere chloride, natrium en grafeenoxide aan. Uit zijn onderzoek is verder gebleken dat er nanodeeltjes bestaande uit magnesiumoxide en aluminiumoxide in de flesjes zitten.

“Dat is het meest verontrustend. Deze zijn het meest toxisch,” zei hij eerder in de Stew Peters Show. Hij zei dat uit onderzoek is gebleken dat dergelijke oxides ‘cytotoxisch en genotoxisch’ zijn. Met andere woorden: ze beschadigen lichaamscellen en het DNA.

Voortplantingsorganen

Zeventig tot tachtig procent van de deeltjes komt terecht in de voortplantingsorganen, zei Young. “Bij een vrouw leidt dat tot sterilisatie, bij een man tot verminderde zaadkwaliteit.”

Dr. Young gebruikte onder andere een gewone microscoop, maar ook verschillende elektronenmicroscopen.

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
5 maanden geleden

dus ’the cure’ blijkt ’the disease’, was daar niet een film over

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Wie laat dan ook zo’n Operatie-Depopulatie Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxxiNazi injecteren? Daar hebben we hier al sinds januari 2021 voor gewaarschuwd…maar ja wie niet niet luisteren wil…moet maar voelen…Dit zijn slechts wat nare Langetermijn-Bijwerkingen van dat prikkie….

Henk
Henk
5 maanden geleden

Hij mag wel uitkijken dat hij niet het zelfde eindigd als Dr. Andreas Noack.

Mila
Mila
5 maanden geleden

Dit lijkt wel een horrorfilm

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x