CoronaBuitenland

China aan de Noordzee: waarom de Europese digitale identiteit ‘levensgevaarlijk’ is

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Als het aan de EU ligt, hebben we binnenkort allemaal een digitale identiteit. Dat is levensgevaarlijk, stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga. “Voor je het weet leven we in China aan de Noordzee.”

Noem het ‘wappietaal’, maar inmiddels is duidelijk dat het coronapaspoort de opmaat was naar de zogenoemde e-ID, het Europese digitale paspoort, waarin je hele doopceel straks gelicht wordt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Niet meer meedoen

Je kunt moeilijk ontsnappen aan Vadertje Staat, als die je in het digitale vizier heeft. Hangt er eenmaal een QR-code aan jouw persoon, dan kan daar op ongekende schaal misbruik van gemaakt worden. Organisaties kunnen ongebreideld en zonder goede reden gegevens van je opvragen, identiteitsdiefstal kan je leven verwoesten en een grootschalig datalek kan leiden tot totale ontwrichting van de samenleving, waarschuwt de partij.

Er wordt ook gewerkt aan een haalbaarheidsstudie voor een zogeheten European Asset Registry, om bezittingen van burgers te registreren. “Betekent dat dan ook dat die door de Staat kunnen worden afgepakt? Als u zich niet goed genoeg gedraagt bijvoorbeeld en dat af te lezen valt in uw QR-code? Een keer te hard gereden? Door het rode licht gelopen, u niet laten vaccineren? Betekent dat dan strafpunten in uw digitale paspoort? En bij hoeveel strafpunten kleurt het vinkje rood en mag u van overheidswege niet meer meedoen?”

Dystopische Zaken

Er is inmiddels een staatssecretaris voor Digitale Zaken. BVNL noemt haar liever de staatssecretaris voor Dystopische Zaken. “Nederland is een proeftuin voor de e-ID. Maar BVNL weigert van de Nederlanders digitale proefkonijnen te maken.”

4.7 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marie
Marie
2 jaren geleden

Weet je wat mijn D666 vrienden (ja die heb ik) hier op antwoorden: “ze” weten toch al alles van je.

Net zoiets als: als ik die ‘vaccinatie’ niet had gehad was ik veel zieker geworden van corona.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Alexandra van Huffelen is die staatssecretaris van Digitale Zaken. Uiteraard komt zij uit de D66 stal.

Nota bene de partij, waarvan Hans van Mierlo mede oprichter was.

Die partij met de naam democraten in haar naam, is tegenwoordig een schandevlek.

Wat er nu allemaal op ons af komt, zal voor velen van ons al jaren bekend zijn.

Tot nu toe werd dat allemaal afgedaan als complottheorieën. Helaas zijn het geen complotten meer en zeer zeker geen theorieën meer.

Nederland WAS ooit een fantastisch vrij land met vrije geesten. Maar dat LIJKT nu voorgoed voorbij.

Ik heb de fantastische zestiger en zeventiger jaren mee mogen maken. LOVE IS ALL YOU NEED. En zo was het ook.

NU gaan de méést kwaadaardige geesten ons omvormen tot een soort robotachtig wezen, dat totaal niets meer te maken heeft met de door God geschapen mens.

Uiteraard zal dat met de ouderen nauwelijks lukken. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Binnen nu en vijf jaar zullen die, na de vijfde, zesde, zevende of achtste prik vanzelf van deze aardbodem verdwijnen.

Maar hun pijlen zijn gericht op al het nieuw geboren leven. Van baby af aan zullen ze gevormd worden tot gehoorzame wezens.

Het is nu ook overduidelijk, waarom kinderdagverblijven praktisch gratis zijn geworden. Dan kan de indoctrinatie al vanaf heel jong beginnen.

Het spreekwoord zegt niet voor niets: jong geleerd is oud gedaan.

IK kan mij de tijd nog goed herinneren, toen onze kinderen klein waren, dat een kinderdagverblijf zó duur was, dat praktisch al het geld, dat ik verdiende, naar de opvang ging.

Alle puzzelstukjes vallen langzaamaan op zijn plaats.

TOCH vraag ik mij in den gerede af, HOE ze straks zo’n 4 tot 5 miljoen mensen willen dwingen om mee te doen.

Ik hoor nu al in mijn omgeving, dat mensen die tot nu toe de prikken en een booster hebben gehad, niet meer voor de tweede booster gaan.

Even off topic:
Gisteren las ik dat klanten van de ABN-AMRO bank geld moeten betalen, als zij hun EIGEN geld opnemen.

Dat is wat mij betreft weer één van de meest krankzinnige dingen. Je krijgt al geen rente meer op je spaargeld, maar nu moet je daar ook nog eens boete voor betalen, als je dat wilt opnemen.

Voor mij is dit de wereld op zijn kop.

Je kunt maar beter geen spaarrekening meer hebben, want je hebt er totaal niets aan. Ook gezien de enorme inflatie. Je spaargeld verdwijnt toch als sneeuw voor de zon.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Door helemaal niet meer te stemmen neem je het bestaansrecht af van dat zooitje in Den Haag. Veel zal dat niet uitmaken voor de gang van zaken.

H.J
H.J
2 jaren geleden

Inderdaad dit is de opdracht van het WEF richting het Rutte Kartel, creëer in Nederland een staatsvorm zoals in Noord-Korea.
Het Rutte Kartel, VVD, D’66, CDA, CU, PvdA en Gr Links.
De kiezers op deze partijen, zijn door hun stemgedrag verantwoordelijk voor het invoeren van deze staatsvorm in Nederland.
Bedankt kiezers op deze partijen, jullie kinderen en kleinkinderen groeien op, in het Noord-Korea aan de Noordzee.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x