Homepagina » Mens en Dier » Kijk: Mondkapjes, vaccins, lockdowns, slavernij – deze man voorspelde het vorig jaar al
lockdown
Foto: Screenshot Twitter

Kijk: Mondkapjes, vaccins, lockdowns, slavernij – deze man voorspelde het vorig jaar al

Gisteren werd bekend dat de regering van Biden nieuwe lockdowns en schoolsluitingen in de Verenigde Staten niet uitsluit. Dat zou betekenen dat alles weer van voren af gaan begint. De Canadees Chris Sky voelde vorig jaar al feilloos aan wat ons te wachten staat.

“Je hebt geen mondkapje nodig, het mondkapje draait om gehoorzaamheid. Vervolgens gaan ze je vertellen dat je het vaccin moet nemen en omdat ze weten dat je graag doet wat je verteld wordt, hopen ze dat iedereen gehoorzaamt,” zei hij.

Toch niet zo effectief

“Vervolgens zeggen ze tegen je: ‘sorry, het vaccin is toch niet zo effectief als we dachten’, dus nu moet je nog steeds je mondkapje dragen,” vervolgde hij.

“…en wat gebeurde er? Er stierven net zoveel mensen, alles is hetzelfde, en nu gaan jullie tot juli [2021] terug in lockdown en begint alles weer opnieuw. Ze halen jullie in juli, augustus en september uit de lockdown, om jullie daarna weer op te sluiten.”

Slavenklasse

“Voor de idioten die het nog niet doorhebben, dit is een eeuwige cyclus waar je nooit meer uitkomt, die bedoeld is om je rechten en je vrijheden van je af te nemen, je bedrijf te sluiten en je geld van je af te nemen.”

“Waarom? Zodat je afhankelijk wordt van de overheid. Waarom? Als je onafhankelijk bent, werkt de overheid voor jou, zoals bedoeld. Als je voor je inkomen afhankelijk bent van de overheid heerst de overheid over jou. In plaats van een middenklasse hebben we dan een overheid – de bovenklasse – en de lagere klasse die afhankelijk is van de overheid. Met andere woorden, we hebben dan een slavenklasse en dat is wat ze proberen te doen. Zo simpel is het.”


[Zero Hedge]

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Ik wist het tien jaar geleden en had het zelfs nog eerder kunnen wetend als ik Operation Dark Winter toen al onder ogen had gekregen & alle Duivelse Plannen van de Elite-Parasieten, Vrijmetselaars & hun NWO…Ik had verwacht dat de Hersenloze Kudde er na een decennium & een Bombardement van informatie er ook wel achter zou zijn….duidelijk niet dus…

Arwijn
Arwijn
1 maand geleden

Deze gozer is geweldig! Ik heb hem op Infowars gezien. Wat een energie en inzet, en helder van geest!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Het probleem is dat gevaccineerde mensen dit niet door hebben en dit programma in de kaart spelen. Angst is in dit geval waarschijnlijk het kenmerk van de mensen die in slavernij verder willen leven.

Maar met al die prikken die zijn gezet, denk ik dat zij van een koude kermis thuis komen en op termijn ergens een rustig plaatsje onder de grond krijgen en het bodemwater verontreinigen, of net als hun verwachtingen, in rook opgaan.

Pieter
Pieter
1 maand geleden

Ook in NL ergens in het najaar een QR code lockdown, je mag alleen nog maar buiten met een geldige QR code of test/prik afspraak.

Blijven jullie fijn meedoen? Of een beetje demonstreren met roosjes en vlaggetjes? Of tegen de rechter zeggen: “Dit kan toch niet?”
Of een tekstje schrijven en toch maar binnen blijven?

x

Check Also

arts

Ook artsen kritisch over coronapas: ‘Het lijkt allang niet meer om gezondheid te gaan, maar om controle’

Volgende week wordt de coronapas in Nederland ...

zakenvrouw

Zakenvrouw in Goedemorgen Nederland: er belanden meer geprikten dan ongeprikten in het ziekenhuis

Maandag was de Surinaams-Nederlandse zakenvrouw Carmen Breeveld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x