Mens en Dier

Kijk: Mondkapjes, vaccins, lockdowns, slavernij – deze man voorspelde het vorig jaar al

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren werd bekend dat de regering van Biden nieuwe lockdowns en schoolsluitingen in de Verenigde Staten niet uitsluit. Dat zou betekenen dat alles weer van voren af gaan begint. De Canadees Chris Sky voelde vorig jaar al feilloos aan wat ons te wachten staat.

“Je hebt geen mondkapje nodig, het mondkapje draait om gehoorzaamheid. Vervolgens gaan ze je vertellen dat je het vaccin moet nemen en omdat ze weten dat je graag doet wat je verteld wordt, hopen ze dat iedereen gehoorzaamt,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Toch niet zo effectief

“Vervolgens zeggen ze tegen je: ‘sorry, het vaccin is toch niet zo effectief als we dachten’, dus nu moet je nog steeds je mondkapje dragen,” vervolgde hij.

“…en wat gebeurde er? Er stierven net zoveel mensen, alles is hetzelfde, en nu gaan jullie tot juli [2021] terug in lockdown en begint alles weer opnieuw. Ze halen jullie in juli, augustus en september uit de lockdown, om jullie daarna weer op te sluiten.”

Slavenklasse

“Voor de idioten die het nog niet doorhebben, dit is een eeuwige cyclus waar je nooit meer uitkomt, die bedoeld is om je rechten en je vrijheden van je af te nemen, je bedrijf te sluiten en je geld van je af te nemen.”

“Waarom? Zodat je afhankelijk wordt van de overheid. Waarom? Als je onafhankelijk bent, werkt de overheid voor jou, zoals bedoeld. Als je voor je inkomen afhankelijk bent van de overheid heerst de overheid over jou. In plaats van een middenklasse hebben we dan een overheid – de bovenklasse – en de lagere klasse die afhankelijk is van de overheid. Met andere woorden, we hebben dan een slavenklasse en dat is wat ze proberen te doen. Zo simpel is het.”


[Zero Hedge]

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik wist het tien jaar geleden en had het zelfs nog eerder kunnen wetend als ik Operation Dark Winter toen al onder ogen had gekregen & alle Duivelse Plannen van de Elite-Parasieten, Vrijmetselaars & hun NWO…Ik had verwacht dat de Hersenloze Kudde er na een decennium & een Bombardement van informatie er ook wel achter zou zijn….duidelijk niet dus…

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

Deze gozer is geweldig! Ik heb hem op Infowars gezien. Wat een energie en inzet, en helder van geest!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Het probleem is dat gevaccineerde mensen dit niet door hebben en dit programma in de kaart spelen. Angst is in dit geval waarschijnlijk het kenmerk van de mensen die in slavernij verder willen leven.

Maar met al die prikken die zijn gezet, denk ik dat zij van een koude kermis thuis komen en op termijn ergens een rustig plaatsje onder de grond krijgen en het bodemwater verontreinigen, of net als hun verwachtingen, in rook opgaan.

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Ook in NL ergens in het najaar een QR code lockdown, je mag alleen nog maar buiten met een geldige QR code of test/prik afspraak.

Blijven jullie fijn meedoen? Of een beetje demonstreren met roosjes en vlaggetjes? Of tegen de rechter zeggen: “Dit kan toch niet?”
Of een tekstje schrijven en toch maar binnen blijven?

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x