Mens en Dier

Kijk: Rutte begon met leugens en eindigde met leugens: ‘Hele gevaarlijke situatie’

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!

Toen premier Rutte bekendmaakte te stoppen, vroeg ON!-verslaggever Jonathan Krispijn of hij naar de NAVO gaat. “Nee, ik ga de politiek uit,” antwoordde hij. Inmiddels is hij tóch beschikbaar.

“Mark Rutte begon met leugens en eindigde met leugens!” zegt Krispijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Rutte als baas van de NAVO ‘lijkt me levensgevaarlijk’, reageerde emeritus hoogleraar Paul Cliteur in de studio van het tv-programma Ongehoord Nieuws.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet geschikt

Hij is volgens Cliteur niet geschikt voor de functie. “In 2016 is er een referendum geweest over het Associatieverdrag ten aanzien van Oekraïne. Dat Oekraïne-vriendelijke standpunt van Rutte was in 2016 al aan de orde en tot op de dag van vandaag hebben we daarmee te maken,” lichtte hij toe.

Een meerderheid van de Nederlandse kiezers sprak zich in een raadgevend referendum uit tegen een hechtere samenwerking met Oekraïne. Het verdrag kwam er toch.

Dat moet-ie nooit worden

Op het moment dat Rutte secretaris-generaal van de NAVO gaat worden, zitten we op ramkoers met Rusland, en tegen die tijd misschien ook wel met China en zeker ook met Iran. Dat is een hele gevaarlijke situatie, waarschuwde Cliteur. “Dat moet-ie nooit worden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Verzetskabouter
Verzetskabouter
5 maanden geleden

Hij is gevaarlijk…laten ze dat nou net willen zo een gek! Helemaal voor de job klaargemasseerd in Nederland 12 jaar lang door het WEF…en dat liegen doen ze allemaal toch? Gewoon liegen en bedriegen, laten ‘horen’ en verkondigen wat het volk wil…maar gewoon doorgaan met de WEF agenda erdoor blijven drukken! Dat is regeren!Rutte Nazikopstuk 2.0 …die zetten ze voorlopig nog niet bij het vuilnis.

Anna
Anna
5 maanden geleden

Wij hebben niets anders verwacht. Hij is een en al leugen. Hij zou daadwerkelijk niet kunnen bestaan zonder leugen. Alles maar dan ook ALLES van hem is een leugen niets anders. Het is wel jammer dat zo velen in de louche kamertjes niet reageren op zo’n figuur. Dus zijn ze ook van dezelfde hout gesneden. Belachelijk.

Free
Free
5 maanden geleden

Die man is levensgevaarlijk

Annette
Annette
5 maanden geleden

Gisteravond heb ik, zoals sinds de eerste uitzending, het programma Ongehoord Nieuws, gezien en gehoord.

Ik durf zonder meer te beweren, dat dit programma, dat per week zo’n kleine twee uur zendtijd heeft, het allerbeste programma op de NPO is.

En WAAROM vind ik dat? Omdat zij als enige zender het ongehoorde nieuws brengen. Het zogenaamde ANDERE GELUID. Met gasten die bij de reguliere omroepen geen uitnodiging ontvangen om dat andere geluid te laten horen.

Dat Mark Rutte een grote leugenaar is, dat is natuurlijk absoluut GEEN nieuws. Dat is hij al vanaf het begin dat hij de politiek in ging. Denk ook, dat hij daarop geselecteerd is. Rita Verdonk was, denk ik, véél te eerlijk. En dat konden “ze” niet gebruiken.

De laatste leugen is dus, dat hij in juni nog zei UIT de politiek te gaan, maar dat was voor mij toen al duidelijk, dat dat nonsens was.

Politiek betekent macht en Markje is een op machtsbeluste narcist en als je eenmaal aan die macht geproefd hebt, smaakt die naar meer. Hetzelfde als dat wanneer een pedofiel eenmaal “geproefd” heeft aan kinderen, hij daar ook niet meer mee kan stoppen.

Dus NU zou het zomaar kunnen zijn, dat, volgens mij voor de tweede keer, een Nederlander de hoogste positie in de NAVO krijgt. Zijn voorganger was natuurlijk Joseph Luns.

Dat is, na alle oorlogskreten die Mark heeft geslaakt vanaf het begin van de oorlog, natuurlijk een absolute NACHTMERRIE.

Dat hij die functie ook gaat krijgen, dat staat voor mij als een paal boven water.

En WAAROM denk ik dat? Omdat dit allemaal allang afgesproken is door de (nog) machtigste “mensen” op aarde.

Het enige lichtpuntje is, dat ik denk, dat die zogenaamde macht van de NAVO al heel aardig aan het afbrokkelen is. Hopelijk stort die zooi helemaal in elkaar, dan is Mark straks de grote leider van helemaal NIETS.

Back to top button
125
0
We lezen graag je reactie!x