Mens en DierCorona

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl de media corona blijven ophypen en er druk wordt gewerkt aan vaccinatiepaspoorten, heeft een arts tienduizenden coronapatiënten succesvol behandeld zonder ook maar een vaccin toe te dienen.

“Er is geen sprake van een pandemie. Deze ziekte is endemisch geworden,” zei Stella Immanuel, die al 31 jaar werkzaam is als arts. “De media hypen dit omdat ze vaccins willen verkopen. Al vanaf het begin verspreiden ze leugens: ja er is een ziekte, ja er sterven mensen die onderliggende aandoeningen hebben, maar het is geen enge ziekte en er zijn effectieve behandelingen.”

Immanuel zegt talloze levens te hebben gered. “We gebruiken ivermectine, hydroxychloroquine en azitromycine, en we geven patiënten vitamine C en D, en zink.” Het voornaamste probleem is volgens de arts dat de patiënten een vitamine D-tekort hebben. “We hebben geweldige resultaten behaald.”

Er hoeft niemand te sterven

“Deze ziekte is makkelijk te behandelen,” benadrukte Immanuel, die op internet wordt gecensureerd en zelfs van Twitter is verbannen. “Ze censureren ons omdat we de waarheid vertellen. Ze willen mensen helemaal niet behandelen. Ze willen vaccins verkopen. Ik wou dat mensen wakker zouden worden.”

De arts heeft ook een boek geschreven waarin ze de waarheid ontmaskert over de coronapandemie. Het kan worden besteld op haar website. “Er hoeft niemand te sterven aan deze ziekte. We zeggen dat al vanaf dag één,” aldus dr. Immanuel.

In Nederland riskeren artsen die hydroxychloroquine voorschrijven aan coronapatiënten boetes tot 150.000 euro, zo waarschuwde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) onlangs.

[OAN]

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Maar HCQ mag niet of wordt zwaar ontmoedigd door onze totalitaire regiem.
En het volk? Die vindt dat de normaalste zaak van de wereld gelet op hun stemgedrag.

“In Nederland riskeren artsen die hydroxychloroquine voorschrijven aan coronapatiënten boetes tot 150.000 euro, zo waarschuwde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) onlangs.”
Wel of geen boete voor de arts. Een arts die weigert dit voor te schrijven moet hoe dan ook voor het gerecht komen. Waarschijnlijk wordt dat het tribunaal om reden dat de Nederlandse rechtelijke macht corrupt is.

Johnny
Johnny
1 jaar geleden

Pure MOORD en genocide dus. Het is echt geen lastige logica: als hydroxychloroquine prima werkt (inmiddels al lang wetenschappelijk bewezen) dan betekent het dat i.d. zo’n 85% van de corona- doden zijn vermoord door het politieke beleid en slaafs volgende dokoren en verpleegsters gesteund door Big Pharma, Big Tech (die de censuur verzorgt en direct profiteert van de sluitingen van kleine winkels) en de msm die constante leugens verkoopt en pure staats propaganda verkondigt en mede-schuldig is en wat mij betreft zelfs hoofdschuldig.
Kijk eens naar Afrika en leg mij dan ns uit waarom er daar zo ‘weinig’ covid is. En waarom in het Westen zogenaamd zo veel? En waarom er in China al sinds afgelopen zomer massale feesten zijn zonder enige maatregelen?

DROUVEN, Lambert
DROUVEN, Lambert
1 jaar geleden

hier is iets vreemds aan de hand. één arts 20.000 behandelingen?
stel een behandeling zou 10 minuten duren dan is dit al meer dan 3.300 uren werk en een fulltime job is nog geen 2.000 uur. en we zijn nu maar nog net een jaar bekend met deze medicijnen.
dit moeten of meerdere artsen geweest zijn of het is overdreven. Ik denk dat jullie van 9-4 news even nader moeten kijken hoe dit zit

MGTOW
MGTOW
1 jaar geleden

Nederland weet heel veel over ziektes, maar weet niks over wat de echte gezondheid inhoudt. Mensen zoals Weston Price en McCarrison wisten dat wel.
Zolang het gebrek aan voedingsstoffen de norm is in de samenleving, hebben we een gigantische probleem en zullen wakkere artsen blijven constateren dat hun patiënten een ernstige tekort hebben aan een of meerdere voedingsstoffen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x