Homepagina » Mens en Dier » Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine
arts
Foto: Hydroxychloroquine (Whispyhistory CC BY-SA 4.0)

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Terwijl de media corona blijven ophypen en er druk wordt gewerkt aan vaccinatiepaspoorten, heeft een arts tienduizenden coronapatiënten succesvol behandeld zonder ook maar een vaccin toe te dienen.

“Er is geen sprake van een pandemie. Deze ziekte is endemisch geworden,” zei Stella Immanuel, die al 31 jaar werkzaam is als arts. “De media hypen dit omdat ze vaccins willen verkopen. Al vanaf het begin verspreiden ze leugens: ja er is een ziekte, ja er sterven mensen die onderliggende aandoeningen hebben, maar het is geen enge ziekte en er zijn effectieve behandelingen.”

Immanuel zegt talloze levens te hebben gered. “We gebruiken ivermectine, hydroxychloroquine en azitromycine, en we geven patiënten vitamine C en D, en zink.” Het voornaamste probleem is volgens de arts dat de patiënten een vitamine D-tekort hebben. “We hebben geweldige resultaten behaald.”

Er hoeft niemand te sterven

“Deze ziekte is makkelijk te behandelen,” benadrukte Immanuel, die op internet wordt gecensureerd en zelfs van Twitter is verbannen. “Ze censureren ons omdat we de waarheid vertellen. Ze willen mensen helemaal niet behandelen. Ze willen vaccins verkopen. Ik wou dat mensen wakker zouden worden.”

De arts heeft ook een boek geschreven waarin ze de waarheid ontmaskert over de coronapandemie. Het kan worden besteld op haar website. “Er hoeft niemand te sterven aan deze ziekte. We zeggen dat al vanaf dag één,” aldus dr. Immanuel.

In Nederland riskeren artsen die hydroxychloroquine voorschrijven aan coronapatiënten boetes tot 150.000 euro, zo waarschuwde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) onlangs.

[OAN]
4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
23 dagen geleden

Maar HCQ mag niet of wordt zwaar ontmoedigd door onze totalitaire regiem.
En het volk? Die vindt dat de normaalste zaak van de wereld gelet op hun stemgedrag.

“In Nederland riskeren artsen die hydroxychloroquine voorschrijven aan coronapatiënten boetes tot 150.000 euro, zo waarschuwde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) onlangs.”
Wel of geen boete voor de arts. Een arts die weigert dit voor te schrijven moet hoe dan ook voor het gerecht komen. Waarschijnlijk wordt dat het tribunaal om reden dat de Nederlandse rechtelijke macht corrupt is.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
23 dagen geleden

Mijn beste het is allemaal nog veel erger met logisch nadenken is het vit.D tekort gewoon voorbedachte rade. Iedereen al jaren bangemaakt voor de zon en allemaal dan massaal factor 50 opsmeren en voilla, hier heb je de vit.D tekort bij iedereen die bang is voor de zon. Zo zie je maar hoelang die leiers al bezig zijn met ons. Niet meer smeren tegen de zon wat meer schaduw en een litertje meer vocht drinken en je verbrand niet. En laat die leiers hun eigen kinderen maar insmeren met factor 50.

Anneke
Anneke
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
22 dagen geleden

Plus dat anti zonnebrandmiddelen vaak zeer ongezonde bestanddelen bevatten.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  ProAsfalt
23 dagen geleden

Dat is nu juist de clou! als ze dit goede middel niet voorschrijven, zitten ze op lijn met degenen die het verbieden en vanaf het begin gesaboteerd hebben , dus voor een gerecht komen ze niet! Ook is het erg dat de RIVM en de WHO het nooit over aanvullend vit.D, C e/a/supplementen om afweer te versterken noemen! Meeste mensen en juist ouderen weten dit ook niet. Onnodige sterfgevallen door zwak afweersysteem bij de mensen!

Johnny
Johnny
23 dagen geleden

Pure MOORD en genocide dus. Het is echt geen lastige logica: als hydroxychloroquine prima werkt (inmiddels al lang wetenschappelijk bewezen) dan betekent het dat i.d. zo’n 85% van de corona- doden zijn vermoord door het politieke beleid en slaafs volgende dokoren en verpleegsters gesteund door Big Pharma, Big Tech (die de censuur verzorgt en direct profiteert van de sluitingen van kleine winkels) en de msm die constante leugens verkoopt en pure staats propaganda verkondigt en mede-schuldig is en wat mij betreft zelfs hoofdschuldig.
Kijk eens naar Afrika en leg mij dan ns uit waarom er daar zo ‘weinig’ covid is. En waarom in het Westen zogenaamd zo veel? En waarom er in China al sinds afgelopen zomer massale feesten zijn zonder enige maatregelen?

salvar
salvar
Reactie op  Johnny
23 dagen geleden

het oude europa moet kapot.
hier huist het echte kwaad van hieruit moet de great reset komen.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  salvar
23 dagen geleden

Het financieele banksysteem van europa zijn al officieel faiilliet verklaard en daar schuilt deze plandemie achter als afleidings-manouvre.

DROUVEN, Lambert
DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

hier is iets vreemds aan de hand. één arts 20.000 behandelingen?
stel een behandeling zou 10 minuten duren dan is dit al meer dan 3.300 uren werk en een fulltime job is nog geen 2.000 uur. en we zijn nu maar nog net een jaar bekend met deze medicijnen.
dit moeten of meerdere artsen geweest zijn of het is overdreven. Ik denk dat jullie van 9-4 news even nader moeten kijken hoe dit zit

Reaguurder
Reaguurder
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Hallo Lambert,

Onderaan het item staat een link naar de bron. Stel je vraag daar.

Groetjes Reaguurder

exegese
exegese
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Er is zonder twijfel sprake van meerdere artsen en ook meerdere ziekenhuizen. Ze zegt in de video : we use
hydroxychloroquine i.p.v. : I use
Doch zij zal waarschijnlijk de initiatief neemster zijn, vandaar.

John
John
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Als het werkt zoals in Nederland dan gaat dat heel eenvoudig.
Een huisarts houd praktijk met hulp van 3 of meer assistent artsen (arts in opleiding) alle behandelingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de huisarts en dus behandeld hij heel veel mensen in zeer weinig tijd.
(Deze constructie is trouwens m.i. een van de redenen van de verslechterde zorg, de meeste artsen zijn nog aan het oefenen)

Pfffffff
Pfffffff
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Dit gaat denk ik over een heel ziekenhuis. Vorig jaar, vroeg in de Cojona hoax, was deze vrouw al in de media, ze sprak buiten een publiek toe, buiten voor een ziekenhuis, met tientallen artsen in witte jassen op de achtergrond waarvan een aantal ook spraken tot het publiek. Dit artikel is gewoon waar.

Zwarte kat
Zwarte kat
Reactie op  Pfffffff
23 dagen geleden

Rob Ellen had het hier ook voorgeschreven en mensen beter gemaakt tot dat het hem werd verboden 😒

Sjefke
Sjefke
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Ik weet niet Hoeveel tijd een pil doorslikken kost maar echt geen 10 minuten!
Het is wereldwijd bekend dat HCQ met zink en Azitromicine werkt.
Vorig jaar maart was al bekend dat dr. Zelenski in New York hier 900 patiënten mee had genezen!
Het is duidelijk dat de Wereld Gezondheids Organisatie door deze middelen te verbieden een ander doel had! De Great Reset moest doorgevoerd worden!
ALS WIJ NIET MASSAAL OPSTAAN TEGEN DEZE MAFFIA IS ONS LEVEN OVER!
Het doel is GENOCIDE en een Communistische maatschappij!
Maar wij slapen rustig door!

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Zoek maar even op; Dr Zelenko in Amerika en Dr. Raoul in Frankrijk. Idem dus je suggestie dat het wellicht niet klopt gaat mank. Deze twee medicijnen zijn gewoon niet lucratief voor Big Pharma en passen ook niet in het grotere plan. Ook in Nederland had Dr Rob Elens. De Jonge benoemd beide medicijnen tot op de dag van vandaag kwakzalverij maar hij leurt al vanaf dag 1 met het “operating system”. Mijn inschatting is dat de mensen achter de gordijnen niet hadden gedacht dat er goede resultaten geboekt konden worden met middelen die reeds tientallen jaren bestaan zonder noemenswaardige bijwerkingen.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Hoeven niet alle consulten te zijn geweest! Herhalingsrecept via telefoon, on-line apotheek, etc. telt mee. En nog iets: deze medicijn bestaat al 100 jaar, en altijd nog in gebruik voor andere aandoeningen. Maar de farmacie kan aan dit goedkope middel niet verdienen!

J.R
J.R
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Wat ben jij voor een roeptoeter deze arts werkt met meer dan 150 artsen samen en gezamelijk hebben ze dit allemaal bereikt, bedenk jij eerst maar eens hoe ze hier dagenlijks 20 a 30 duizend test kunnen doen, ja hier in Nederland zijn nooit genoeg labararoriums om dit te testen, en trouwens we horen nooit of er mensen bij zijn die al gevaccineert zijn, deze mensen lopen het grootste risico door de smerige mrna vaccins waar nu al genoeg mensen aan zijn gestorven en nog vele zullen aan overlijden binnen 2 a 5 jaar om dat hun immum systeem kapot gespoten is, dus niet iets doms zeggen als je zelf niet eens de moeite neemt om dit zelf op internet uit te zoeken, er zijn massa’s site’s te vinden die hier door Wereld vermaardeVirologen en Immunielogen en Artsen en Professoren die hier over berichten schrijven, dus stop met je dom gezwam als je nergens van af weet.

ster
ster
Reactie op  DROUVEN, Lambert
23 dagen geleden

Onder haar leiding kan je veel gedaan krijgen in een ziekenhuis.

Joris
Joris
Reactie op  DROUVEN, Lambert
22 dagen geleden

Fauci moet al in 2005 gewten hebben dat Chloroquine goed werkte bij corona-viussen:

https://virologyj.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-422X-2-69

MGTOW
MGTOW
23 dagen geleden

Nederland weet heel veel over ziektes, maar weet niks over wat de echte gezondheid inhoudt. Mensen zoals Weston Price en McCarrison wisten dat wel.
Zolang het gebrek aan voedingsstoffen de norm is in de samenleving, hebben we een gigantische probleem en zullen wakkere artsen blijven constateren dat hun patiënten een ernstige tekort hebben aan een of meerdere voedingsstoffen.

Annette
Annette
23 dagen geleden

En zo zijn er inmiddels over de hele wereld fantastische artsen, die NIET op geld belust zijn, maar nog steeds als enige doel zien om zieke mensen te genezen. Ik word er iedere keer ontroerd van als ik deze verhalen lees. En ook geweldig dat in ieder geval een deel (al is het waarschijnlijk niet zo groot) van de wereldbevolking kennis neemt van deze verhalen. Dat artsen hier in Nederland worden bedreigd dat ze een boete kunnen krijgen van 150.000 euro is een aperte schande! Die arts in Noord Brabant die vol bravoure vertelt dat hij, ondanks het verbod, 60 minners met AstraZeneca inspuit, zou in feite onmiddellijk uit zijn ambt moeten worden gezet. Ik kan maar één ding concluderen: het is tegenwoordig de wereld op zijn kop!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Annette
23 dagen geleden

Het is bar en boos, grote meerderheid van huis/ ziekenhuisartsen wijzen ook zelf deze middelen die zich bewezen hebben al zeer lang, nog altijd af. Vind dat een vorm van arrogantie, en zich indekken met “bewuste” onwetendheid! Degenen met een geweten worden opzij geschopt, gedreigd met hoge boetes, en doodgezwegen! Het is een vuil en crimineel spel dat gespeeld wordt, ten koste van 10.000-den mensen, alleen al in dit land!

Tom
Tom
Reactie op  Annette
23 dagen geleden

Je mag deze verschrikkelijke huisarts in Breda die door blijft spuiten best bij naam noemen: Berend Nikkels. Een arts die binnenkort een flink aantal onnodige doden op z’n naam kan krijgen. Op zijn filmpjes en optreden bij Op-1 zie je ook dat dit een psychopaat is. Ze zijn duidelijk te herkennen.

Annette
Annette
Reactie op  Tom
23 dagen geleden

Ik lees zo verschrikkelijk veel, dat de naam van deze man mij even ontschoten was. Excusez-moi! Fijn dat je mij er even aan herinnerd hebt. Het was dus niet uit piëteit dat ik zijn naam niet noemde. Simpelweg vergeetachtigheid.

Segers Andre
Segers Andre
23 dagen geleden

Buitengewoon goed nieuws, wij hebben deze produkten

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Segers Andre
23 dagen geleden

Hoezo? Ze komen maar mondjesmaat bij de patiënten terecht, omdat big pharma er niet genoeg aan verdient, kunnen er veel meer mee doen als het niet zo wordt gesaboteerd!

Vlinder
Vlinder
23 dagen geleden

Al komt er bewijs na bewijs dat deze corona een leugen is,zal er niks veranderen. Rechters ,journalistiek,politiek,artsen enz.zijn allemaal omgekocht voor het grote plan! Hierna waarschijnlijk een klimaat lockdown. Dit is al jaaren in voorbereiding. Helaas denk ik er nu zo over en heb er weinig vertrouwen in dat er genoeg burgers zijn om het tij te keren.😭

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Vlinder
23 dagen geleden

Voor een goede kennis heb ik afgelopen week een verhaal vertellende documentaire van video op dvd gezet. Die is van de Belgische televisie rondom 2004 opgenomen. Hij is gemaakt in 1982. Allemaal voorspellingen over aardbevingen, aardbol buitelingen, vulcaanuitbarstingen, overstromingen, duisternis, hitte en extreme koude zullen de aarde teisteren vóór 2000 en de aarde is ten dode opgeschreven. Nu hadden ze in 1982 nog niet van die geavanceerde apparatuur en weinig kennis met o.a. dna maar er is bijna niets van deze voorspellingen uitgekomen en zo zal dat ook gaan wanneer er een documentaire over dat vermeende corona komt. Ik weet al een goede titel voor die documentaire: “Het corona schandaal de allergrootste volksverlakkerij van de 21e eeuw”.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  -= GensNet =-
23 dagen geleden

Leuk verhaal. In die tijdsspanne waren er niet meer van alle opgesomde natuurrampen dan anders. We zijn meer dan 20 jaar verder, er kan nog van alles gebeuren, maar corona is geen natuurramp, dat is gecreëerd !Kan dus ook teruggedraaid worden!

Ikke
Ikke
23 dagen geleden

Top nu fe rest mog van het lappie volk en grote bdrijven hun bonussen inleveren bij bewust mee doen in Nederland

Raymond
Raymond
23 dagen geleden

De omgedraaide wereld. De matrix. Het hologram. Na ontwaking stort dit in.

Arnold
Arnold
23 dagen geleden

Voordat er in Nederland honderden vaccinatiedoden vallen hoop ik dat de waarheid tot de massa doordringt.

Reaguurder
Reaguurder
Reactie op  Arnold
23 dagen geleden

ik begrijp je maar dat zal niet gebeurden. Het volk kijkt massaal NOS journaal en RTL. Ze willen gewoon niet anders. Internet ligt aan je voeten, alles is uit te zoeken maar nee hoor. NOS journaal is heilig.

Arie N
Arie N
Reactie op  Arnold
23 dagen geleden

Dat zal gaan duren tot dat in het najaar straks weer een andere variant de kop op gaat steken. Dan vallen die gevaccineerde bij bosjes om. Voor die tijd zullen er tevens ook nog wel veel bijwerkingen aan het licht komen die die gezonde goedgelovige mensen voorheen niet hadden.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Arnold
23 dagen geleden

Nee hoor dat gaat nooit gebeuren, omdat ze dit op de televisie/krant/media verzwijgen. Nieuws wat de regering niet in de kraam past, wordt gecensureerd en bereikt dus nooit de lezers/kijkers……..

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Arnold
23 dagen geleden

Ze spelen t spel wie de langste adem heeft en de burgers trekken aan t kortste end als we niet massaal opstaan en degene die de spuit nemen moeten maar afwachten voor hoe lang ze nog adem hebben die vechten maar wel voor hun leven en dat kan dan te laat zijn😩😩

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Arnold
23 dagen geleden

Mogen hopen dat ze niet pas ontwaken als de hele high-tech en alle voorzieningen worden platgelegd, ( gaan geruchten dat zo iets in planning is ) maar dan is het al te laat!

x

Check Also

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

keuzevrijbijmij

Keuzevrijbijmij: hier ben je altijd welkom, ook zonder test of vaccin

De testsamenleving en het coronapaspoort worden langzaam ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

60
0
We lezen graag je reactie!x