Mens en Dier

Jensen fileert Humberto Tan na ‘feitenvrije’ aanval op Baudet: ‘Vergeet nooit dat moederbedrijf RTL Hitler steunde’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-leider Thierry Baudet noemde aids afgelopen weekend ‘een ziekte die nauwelijks bestaat’ voor blanke hetero’s. Humberto Tan haalde in zijn talkshow uit naar de FVD’er: “Baudet vindt het nodig om al dat leed te bagatelliseren en te overgieten met een racistisch homofoob sausje.”

“De broer van Mark Rutte, de broer van Eberhard van der Laan, mijn broer. Alle drie overleden aan de gevolgen van aids, zoals zoveel mannen en vrouwen die zijn overleden aan aids,” zei hij. Tan beweerde verder dat Baudet de Holocaust tussen aanhalingstekens plaatste ‘alsof het niet echt zou bestaan’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Baudet zei tijdens een bezoek aan Heerhugowaard dat ‘de kans dat een blanke hetero aids krijgt, kleiner is dan de kans dat hij door de bliksem wordt getroffen’. “Verwaarloosbaar klein.”

Ik zei dit om uit te leggen wat er gebeurt met corona

Het FVD-Kamerlid trekt op Twitter fel van leer tegen Tan. “Altijd maar die ‘verontwaardiging’ en emo-kaart om het debat te gijzelen. Mijn punt was dat in de jaren negentig Europese hetero’s werden geterroriseerd met angstbeelden over aids terwijl de kans daarop extreem klein was en is. En ik zei dit om uit te leggen wat er gebeurt met corona,” aldus Baudet.

“Dus het is een risico voor een specifieke groep (in het geval van corona: 80-plussers met onderliggend lijden), terwijl media en partijkartel de indruk wekken dat de héle bevolking continu in levensgevaar verkeert. En die angstkramp doet op dit moment veel meer kwaad dan goed,” vervolgt hij.

“En verder: ik ontken de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog helemaal niet. Wat een belachelijke opmerking. Ik zette dat woord tussen aanhalingstekens omdat het een citaat was – van een ‘vergelijking’ die ik juist niet had gemaakt,” benadrukt hij.

De domste man op tv

Robert Jensen fileert Tan op Twitter: “Eerst actrice Eva Jinek en nu Humberto Tan (de domste man op tv) bij RTL, die een politicus op bekende feitenvrije wijze demoniseert. Vergeet nooit dat het moederbedrijf van RTL Hitler steunde. Impact van dit soort talkshows anno 2021 overigens veilig om te negeren,” schrijft Jensen.

Het moederbedrijf van RTL Group is Bertelsmann.

Via Duitslandnieuws:

Heinrich Mohn – de man achter Bertelsmann – was een actief Waffen SS-lid. Daardoor werd het bedrijf de grootste uitgeverij voor de Wehrmacht. Omdat de twijfel over het heldhaftige verleden groeide, werd ook bij Bertelsmann een onafhankelijk onderzoek ingesteld. Het merendeel van de antisemitische fictie bleek juist bij Bertelsmann te zijn verschenen. En het drukken van staatspropaganda bracht de uitgever ‘een exorbitant hoge winst’.

Bertelsmann moest schoorvoetend toegeven dat er ‘onzorgvuldig met de bedrijfsgeschiedenis was omgegaan’.

En via Wikipedia:

In 1947 kreeg het bedrijf de kans opnieuw te starten onder leiding van de voormalige nazifamilie waarvan de nazaten tot vandaag de controle over het bedrijf uitoefenen.

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Celia
Celia
2 jaren geleden

Het is toch algemeen bekend dat AIDS het meest voorkomt onder homosexuele mannen? Daarom mochten ze tot voor kort geen bloed doneren. Sinds kort mag dat wel, mits ze een monogame relatie hebben. Dit zijn gewoon de feiten, iedereen kan dit opzoeken, dus Humberto Tan ook.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

HOLOCAUST 2.0 IS IN VOLLE GANG

Die vuile Manipulerende Liegende & Bedriegende MK-ULTRA-Mindcontrolling NSB’er van een Humberto Tan heeft Volledig Geparticipeerd aan de Totstandkoming van Führer Rüttler’s Autocratische Totalitaire Discriminatoire Dystopische Apartheids-Paradijs…Die Landverradende Rat zou toch beter moeten weten…Hij zal zich straks net als al zijn andere MSM-Collega–Landverraders mogen verantwoorden tegenover een Militaire Rechtbank omtrent zijn Oorlogsmisdaden…

Elw
Elw
2 jaren geleden

Mensen laten we racisme er buiten laten a.u.b.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Huh huh humberto…. sorry maar deze langspeel plaat blijft al sinds de moord op Fortuyn hangen, waaraan hij toen nog in dienst van de NPO ruimhartig heeft bijgedragen. Huhu humberto… domme facisten wolf in schaapskleren

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x