Buitenland

Kijk: tv-presentator sloopt president Zelenski in 5 minuten – ‘Hier klopt iets niet’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

In 2014 werd de Russen in Oekraïne beloofd dat ze in een referendum mochten stemmen over onafhankelijkheid. Het pakte anders uit: sinds 2015 zijn ze in oorlog met het regime in Kiev. Het referendum heeft nooit plaatsgevonden.

Zelenski beloofde een eind te maken aan de burgeroorlog. Dat heeft hij niet gedaan, constateert Sky News-presentator Cory Bernardi. In plaats daarvan steunt hij de Rechtse Sector, wiens leider openlijk heeft gezegd dat hij de botten van Russische kinderen heeft gevoerd aan zijn wolf. Naar verluidt was het ‘een grap’.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Deel 2

Die zijn nou eenmaal zo

Ondertussen bewapent het Westen Oekraïense neonazistische milities, waaronder het Azov-bataljon. Die zijn nou eenmaal zo, was het enige wat Zelenski daarover kwijt wilde. Tijdens speeches smeekt de president van één van de meest corrupte landen in Europa regeringen om meer geld en wapens.

Volgens Bernardi kan dit conflict eenvoudig worden opgelost door de Russen in Oekraïne te laten stemmen over hun onafhankelijkheid. Zelenski is daar fel op tegen. In plaats daarvan heeft hij een verbod op de Russische taal ingevoerd in de publieke dienstverlening, heeft hij oppositiepartijen verboden en heeft hij de media aan banden gelegd.

Dit klopt niet

Hij is ook druk met het entertainen van aandachtzoekende politici van over de hele wereld, waaronder Nancy Pelosi, terwijl zijn vrouw het Witte Huis bezoekt en poseert voor Vogue. “Hier klopt iets niet,” aldus Bernardi. “We doen er verstandig aan om alles wat we horen over dit conflict met een enorme korrel zout te nemen.”

4.8 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leo
Leo
5 maanden geleden

Jammer alleen dat 90 % van de Nederlanders enkel maar naar de staatspropaganda zenders kijkt

Peter
Peter
5 maanden geleden

Het is veel erger dan dat. In de laatste 6 jaar zijn meer dan 15.000 burgers in Donbass gedood, de Russische taal is verboden en etnische Russen werden overal gediscrimineerd.Amerika stuurt miljarden naar dit straatarme land (ondanks dat het zo’n beetje de grootste voedsel exporteur is) die miljarden zijn verdwenen, rekenschap wordt niet gegeven , Zelenski heeft een “chateau” van 20miljoen in Italië maar hij is onze held

Jos Veraart
Jos Veraart
5 maanden geleden

EEN GROTE CHARLATAN EEN ACTEUR

Charlotte
Charlotte
5 maanden geleden

Er komt steeds meer naar boven met die oorlog, Zelensky is allesbehalve betrouwbaar! Rapport Amnesty, en diverse onafhankelijke journalisten die daar waarnemen met andere verhalen! Het klopt niet inderdaad wil niet zeggen de burgers daar zijn er de dupe van! #lievehelp 😯

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x