Great ResetBinnenland

3x waarom de grond van Nederlandse boeren wordt afgepakt

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

Het afpakken van grond van de Nederlandse boeren heeft meerdere doelen. Dat zei de Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon in The Zelenko Report.

Het eerste doel: de macht krijgen over de voedselproductie en -distributie. Daarmee komt ons lot in de handen van de globalisten en ‘het beest’ te liggen, aldus Yon in gesprek met Ann Vandersteel.

Tristate City

Het tweede doel: het afbreken van het fundament van de Nederlandse cultuur. In veel landen vormen de boeren het fundament van de cultuur, zei hij. “Dat geldt zeker voor Nederland, waar boeren ongeveer 62 procent van de grond bezitten.”

Het derde doel: de globalisten willen de grond gebruiken om Tristate City te creëren. Ze willen het grootste deel van Nederland, België en Duitsland veranderen in Tristate City, dat een ‘slimme stad’ moet worden, zei Yon.

Schoothondje

Eerder noemde hij premier Rutte het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau. “Het is niet eenvoudig om dat voor elkaar te krijgen.”

Yon wees erop dat de bureaucraten in Brussel per decreet regeren. “Het heeft niets te maken met stikstof, het heeft niets te maken met ammoniak” zei hij, verwijzende naar de onteigeningsplannen van de Nederlandse regering.

4.9 152 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leo
Leo
5 maanden geleden

Als we deze regering niet stoppen ,is het over !

jopie
jopie
5 maanden geleden

BOEREN ZET HEM OP. LAAT JE EIGEN GROND NIET AFSTELEN. DE WEF PUPPETS ZIJN DIEVEN, BEDRIEGERS !! GA DOOR MET ACTIE VOEREN DAT TUIG HEEFT HET RECHT NIET OM ALLES TE STELEN. NOU, WAT IS NOG RECHT. WIJ LEVEN IN EEN KL.TE LAND, MET EEN REGERING DIE DENKT ALLES TE KUNNEN DOEN WAT ZE WILLEN..

Jojo
Jojo
5 maanden geleden

Weer niks nieuws dus! Jammer.

Politiekots
Politiekots
5 maanden geleden

Afgelopen week in Almere, ‘onze’ ROMEO’s ism met het ge-uniformeerde tuig;
https://www.bitchute.com/video/92k7QfHKhlfl/

Vijand van het volk
Smerige bruinhemden knokploegjes

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

115
0
We lezen graag je reactie!x