Homepagina » Gezondheid » Vijf zogenaamde complottheorieën die worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs
Vijf zogenaamde complottheorieën die worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs

Vijf zogenaamde complottheorieën die worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs

Veel vermeende ‘complottheorieën’ worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs. We noemen er vijf.

Atrazine is één van de meest gebruikte onkruidbestrijdingsmiddelen ter wereld. In de Europese Unie is het middel verboden, maar in de VS is het gewoon toegestaan.

Dr. Tyrone Hayes van de Universiteit van Californië – Berkeley heeft laten zien dat atrazine de hormoonhuishouding kan verstoren.

Hij stelde 40 kikkers bloot aan water met atrazine en hoewel ze waren geboren als mannetjes, werden het vrouwtjes en begonnen ze eitjes te produceren.

Ook onderzoek van de Purdue University heeft aangetoond dat ‘veilige’ hoeveelheden atrazine de hormoonhuishouding al verstoren.

Mobiele telefoons veroorzaken hersentumoren

Verschillende studies hebben inmiddels aangetoond dat de straling van mobiele telefoons kan leiden tot hersentumoren.

“Het bewijs is duidelijk: mobieltjes veroorzaken hersenkanker,” zei dr. Devra Davis tijdens een bijeenkomst in 2016.

Ze waarschuwde dat vooral zwangere vrouwen moeten oppassen. “Houd de telefoon bij je buik vandaan, vooral tegen het einde van de zwangerschap.”

Chemtrails zijn echt

De Oxford-universiteit heeft een heus ‘Geoengineering Programme’ dat gericht is op het sproeien van aerosolen in de atmosfeer (beter bekend als chemtrails).

Uit Amerikaanse overheidsdocumenten blijkt dat dit al decennialang gebeurt.

In 2017 werd een wetenschapper van de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA ontslagen omdat hij de noodklok had geluid over de gevaren van het sproeien van aluminium in de atmosfeer.

Fluoride is een neurotoxine

In een aantal landen wordt nog altijd fluoride toegevoegd aan het drinkwater. Er zijn inmiddels bijna 60 studies die laten zien dat de consumptie van fluoride leidt tot een lager IQ.

Fluoridering is ook gelinkt aan andere gezondheidsproblemen, zoals kanker en negatieve effecten op het immuunsysteem, de pijnappelklier en de schildklier.

Vaccins bevatten kwik, weefsel van geaborteerde baby’s en andere schadelijke ingrediënten

De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA erkent dat in sommige vaccins nog steeds het kwikbevattende thiomersal zit.

Het gaat in de meeste gevallen om een dosis van 25 microgram. Dit lijkt weinig, maar volgens Trace Amounts is deze hoeveelheid al voldoende om schade toe te brengen.

Mike Adams, oprichter van Natural News, ontdekte vorig jaar dat het waterpokkenvaccin werd gemaakt van onder meer longcellen van menselijke embryo’s.

Hij ontdekte verder dat vaccins bestemd voor mensen niercellen van de groene meerkat bevatten.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Ze proberen ons al heel lang kapot te maken. Behalve dat is er, zoals velen hier al weten een hel hoop onbeschrijfelijke ellende gaande die willens en wetens veroorzaakt wordt door The Deep State, door NGO’s, door hulporganisaties, door allerlei instanties die bergen geld vrijwillig geschonken door talloze onwetende mensen. En al die shit wordt kennelijk mede bestreden door niemand minder dan Donald Trump. Lees het onderstaande artikel, en ondanks dat je al veel dacht te weten ben je toch weer tot op het bot verbijsterd. Satan dient deze strijd hoe dan ook te verliezen, en dat lijkt ook te gebeuren.

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/wat-echt-achter-de-schermen-gebeurt-en-wie-is-trump/

  8 likes
  • Ik snap niet dat mensen Trump vertrouwen.
   A – hij was ooit democraat en fan van de Clintons
   B – zijn waarheid verandert zo ongeveer 180 graden per nacht. Zie Stormy Daniëls, NRA, KKK,
   In dat is allemaal te controleren aan de hand van de tweets van Donald himself, daar heb je géén MSM voor nodig.

   6 likes
   • Jij snapt wel meer niet.

    7 likes
    • Ik zie nu dat je liever niet praat over het contstante liegen van “grab the pussy” Donald alleen omdat hij belooft de “deep state” te ontmantelen.

     Met “the best people”. Die hij dan stante pede weer moet ontslaan om nieuwe “the best People” in te huren. Die van Wall Street komen en Goldman Sachs.

     Dat jij daar intrapt.

     5 likes
     • Tsja @Frans 2, goed en kwaad loopt kris kras door elkaar. Dat is hoe de Duivel nou eenmaal werkt, dat is waarom er niemand nog iets van snapt behalve The Donald die heel dicht bij het vuur zit en daar niet van plan is te wijken. Dat is erg lastig voor ze.

      6 likes
     • Dat klinkt hetzelfde als “gods wegen zijn ondoorgrondelijk” oftewel “ik begrijp er zelf ook niks van, maar ik heb geloof in het onzichtbare ..”

      Jammer.

      4 likes
     • Frans2 schreef : Dat klinkt hetzelfde als “gods wegen zijn ondoorgrondelijk” oftewel “ik begrijp er zelf ook niks van, maar ik heb geloof in het onzichtbare ..”

      Haha, hoe kinderlijk naïef kan een mens zijn te geloven dat als je iets niet kunt zien het dan ook niet bestaat ?
      Hoe zit het dan bijv. met een begrip als bewustzijn Frans ? Bestaat dat of bestaat dat niet ? kun je dat zien, voelen ruiken ?
      Wat is dat eigenlijk Frans, waar, wanneer en hoe ontstaat het, wanneer eindigt het ? Hebben jouw zogenaamd nuchtere wetenschappers daar ook een antwoord op ? Elke cel van jouw lichaam, vanaf de allereerste waar het mee begon heeft een eigen bewustzijn en weet precies wat hij moet doen. Heeft ooit één wetenschapper met de meest geavanceerde microscoop, of hoe dan ook zichtbaar kunnen maken ? Of is het weer hetzelfde liedje en denken “wetenschappers” ons wijs te moeten maken dat ze heel wat weten maar in feite ook maar wat gissen ? Te beweren dat iets niet bestaat als je het niet kunt zien is ongeveer van hetzelfde niveau als te stellen dat ziekte en rampspoed wordt veroorzaakt door toeval en domme pech. Het is overigens ook de natte droom van de Duivel iedereen te laten geloven dat ie niet bestaat, dat geeft hem alle ruimte die hij nodig heeft om alles en iedereen ongenadig op de hak te nemen. Er bestaat heel wat meer dan jij klaarblijkelijk ook maar durft aan te nemen, zoveel staat wel vast .

      2 likes
     • Allemaal leuk en aardig Frans2, maar geef eens een verklaring voor dat bewustzijn. Waar komt het vandaan ?
      hoe begint het ? Waar haalt het zijn informatie en bepaalde intelligentie vandaan als zijnde een cel of dier met zeer beperkte hersenen ? Hoe kunnen alle cellen zich vanaf de geboorte splitsen en zich in verschillende vormen ontwikkelen en voldoen te gaan functioneren in de meest uiteenlopende taken om een perfect functionerend lichaam te vormen ? Wetenschappers kunnen dan wel twee al levende cellen bij elkaar brengen om zogenaamd leven te scheppen, maar hoe kwam het leven en intelligentie in die eerste cellen ? Wat is een ziel Frans ? Kun je die zien voelen ruiken ? waar komt die vandaan ? Hoe kwam hij in het lichaam van al die mensen ? Allemaal alleen door een oerknal en een oersoep ?

      Kijk misschien eens onder de volgende link, misschien gaat er dan een lichtje branden dat een oerknal en een oersoep niet genoeg kan zijn. Er is meer tussen hemel en aarde dan wij mogen beseffen. De zogenaamde wetenschap komt ook maar tot een bepaald punt, na alle dwalingen en boude stellingen vinden ze alles best als je maar niet begint over een God, een ziel, of collectief bewustzijn, want dan geven ze “niet thuis”als of dat zou kunnen bestaan. Integendeel het is de enige plausibele verklaring dat er iets bestaat wat groter is dan wij mogen weten, waar wij bij vandaan gehaald zijn en gehouden, terwijl ze zelf met al hun theorieën het echte antwoord schuldig moeten blijven. Ze hebben simpelweg geen verklaring voor deze zaken.

      http://hetgrotereplaatje.nl/consciousness.html

      2 likes
     • Jij beweert toch bij hoog en bij laag precies te weten waar je staat. Nu blijkt dus dat je zelfverzekerdheid pure bluf is. Je gezondheid en algehele lot ligt in handen van puur toeval en dom geluk of domme pech. Gaten in de wetenschap laten je zogenaamd volkomen koud. Ik proef de angst en wanhoop al van verre die achter die onmacht en totale afhankelijkheid schuil moet gaan. Zeker geen benijdenswaardige uitgangspositie. Veel sterkte en euh veel geluk, je zult het nodig hebben, dat is immers jouw enige bron van gezondheid en voorspoed.

      Hier nog wat gaten in de wetenschap, food for thought

      http://hetgrotereplaatje.nl/collective-consciousness.html

      Veel sterkte.

      2 likes
     • Je kunt lang om de hete brei heendraaien, maar jouw instelling blijft “ik begrijp er zelf ook niks van, maar ik heb geloof in het onzichtbare ..”

      Ik maak me geen zorgen over gaten in de wetenschap, jij vult ze uit wanhoop en/of angst met een van de goden.

      1 likes
     • Jij beweert toch bij hoog en bij laag precies te weten waar je staat.

      Nou ik herinner me dit uit een van jouw reacties uit een topic nog niet zo gek lang geleden. Ik herinner me dat omdat ik het een hooghartige opmerking vond. En opmerking die zou moeten duiden dat jij geen enkele reden zou hebben te twijfelen aan jouw mening. Waar dat precies was heb ik zo niet paraat en ik ga me de moeite ook niet getroosten het op te zoeken. Je mag het van mij ontkennen. Zo belangrijk is het nou ook weer niet. Voor mij wel genoeg te weten hoe jij er in het algemeen in staat. Wel opmerkelijk dat je het zelf niet meer weet of misschien niet meer wilt weten. Het boeit me op zich niet.

      1 likes
     • Gewoon bluf dus.

      1 likes
     • Tegen zoveel sprookjesgeloof is geen kruid gewassen. Mijn punt is dat als je ergens geen verklaring voor hebt dat je dat gemakzuchtig bij een almachtige god neerlegt die toch tegelijkertijd machteloos is ten opzichte van een duivel.
      Als dat niet kinderlijk naïef is…

      In welke van de pakweg 3500 goden waarin wordt/werd geloofd geloof jij eigenlijk? Die god heeft jou als een marionet aan een touwtje en bepaalt van seconde tot seconde of jij ziek wordt of een natte droom krijgt want toeval bestaat immers niet? Maar praten met je doet hij niet.

      0 likes
     • [ Jij beweert toch bij hoog en bij laag precies te weten waar je staat. ]
      Huh? Dat moet je even aanwijzen.

      0 likes
     • Antwoord op je eigen bluf. Verder heb ik wel wat beters te doen. Boeien !

      0 likes
 2. – Modern Hebreeuws verschilt van het huidige Hebreeuws omdat de taal een tijdje dood was
  – Hebreeuws is nieuw leven ingeblazen
  – Als je iets doet herleven heb je een Zombie gemaakt
  – Hebreeuws is dus de taal van de een Zombies
  – Iedereen die Hebreeuws spreekt is dus een Zombie
  – Het wordt steeds populairder om Hebreeuws te spreken omdat meer mensen Joods worden om om achter de Geheime Agenda van de Lizard People (ook Joden) te komen
  – We leven dus in een Zombie Joodse Apocalyps
  – We worden gecontroleerd door Joodse Zombie Lizard People
  Tijd om wakker te worden

  10 likes
 3. Strijdervoorvrijheid

  De kikker is hermafrodiet die doet dat sowieso al.

  6 likes
 4. Vaak is een uitleg voor meerdere doeleinden geschikt, het ligt er maar aan welke vlag er boven je bed hangt.

  0 likes
  • Boven mijn bed hangt geen enkele vlag. De regiems achter vlaggen staan doorgaans bol van corruptie en bedrog. Dat wordt steeds duidelijker lijkt mij. Dat Trump de deal verbreekt met Iran is omdat ze heulen met The Deep State die direct reageert met een false flag.

   5 likes
 5. 8 mei voorspelling false flag aanslag op Israël.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12955:false-flag-aanval-op-israel-in-de-maak&catid=37:wereld&Itemid=50

  10 mei. Israël meent een “Iraanse” aanval te moeten vergelden .

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2018414/israel-vergeldt-raketbeschieting-iran-op-golan

  Zo doorzichtig zijn de complotten inmiddels geworden. Dat is straks echt niet meer als waarheid te verkopen aan het volk.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rutte

Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...