Homepagina » Mens en Dier » Karin-Maria maakt hartjes in 1,5 meter-markeringen, en wordt door 5 agenten tegen de grond gebeukt: ‘De wereld is stuk’
karin-maria
Foto: Facebook/Karin-Maria Keser

Karin-Maria maakt hartjes in 1,5 meter-markeringen, en wordt door 5 agenten tegen de grond gebeukt: ‘De wereld is stuk’

“Ik kan nog niet helemaal geloven wat me vanavond is overkomen,” schrijft Karin-Maria Keser op Facebook. Ze wilde flyeren voor het coronaprotest op het Malieveld zondag. Omdat dat protest niet door mag gaan, besloot ze in Scheveningen op het strandpad als ludieke actie hartjes te maken in de 1,5 meter-markeringen. Ondertussen draaide ze via een klein speakertje het nummer 17 Miljoen Mensen.

Karin-Maria werd door minstens 5 politiemensen hardhandig tegen de grond gewerkt, geboeid en afgevoerd. Ze moest 2 uur lang in een politiecel doorbrengen.

Ze schrijft: “Later kwamen er nog meer politieauto’s bij, erg intimiderend allemaal. Ik was bang, terwijl zij er zouden moeten zijn voor mijn en onze veiligheid. Mijn handen zijn beschadigd van de grond en de handboeien, en m’n gezicht is kapot. Ik heb een dikke bult op m’n hoofd van de klap waarmee ze me op de grond smeten.”

Baldadigheid

Karin-Maria kreeg 2 boetes, één omdat ze zich niet gelijk identificeerde en nog één voor ‘baldadigheid’. Die tweede boete kreeg ze overigens omdat ze niet deed waar de politieagenten haar toe dwongen. “Ik was heel erg overstuur en daar werden ze heel kwaad en onredelijk door. Ik moest kalmeren en normaal doen. Normaal?! Alsof je dan nog normaal kunt reageren als je zomaar om niks zoveel geweld op je af krijgt van 5 mannen die je omsingelen.”

Ze zegt ook dat er getuigen waren die filmden. “Ik begrijp niets meer van deze wereld,” zegt ze geschrokken. “Ik ben zo verdrietig.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • vladi schreef:

  sterkte met herstellen.
  de wereld is inderdaad stuk.

  er rest niets anders dan dat we onszelf bewapenen en een mega collectief vormen en de zooi afzetten.
  er zijn nog teveel smerige dienders.

  misschien dat we allemaal met een spuitbus rode verf naar de straat op moeten.
  overal hartjes maken.

  een eerbetoon aan deze mevrouw #Hartje

  fff

  73 likes
  • P.M. schreef:

   Ik zou de politie aanklagen ! Hebben jullie in Nederland geen advocaat die graag in de belangstelling wil staan want dit moet stoppen ,en uiteraard dit kost geld maar start desnoods een crowdfunding op. Veel sterkte aan deze lieve mevrouw.i

   36 likes
   • PRAVDA schreef:

    Helpt niet, de aanklacht wordt zoveel mogelijk verstrengeld.
    En “mogelijk wordt je wat meer in de gaten gehouden, door stalking als meervoudige aanhoudingen”.

    Drie jaar geleden werd een oom van mij op strat belaagd door 2 agenten.
    mijn oom is jarenlang longkankerpatient, die na een logoperatie weer moest bewegen van de artsen en ging 10 minuten een blokje om lopen. Nog geen 2 straten verderop werd hij vanuit de rug naar de grond gewerkt in de nekklem wurgpositie, ook werd het slachtoffer hard op zijn schouderbladen getrapt en in wurggreep tegen een gespeild hek waar het gezicht met geweld erdoor werd gedrukt en losgerukt met nekklem in de politiebus gedumpt. Gezien mijn oom bewusteloos aldaar lag hadden ze de ambulance maar gebeld. (gezicht was zwaar gehavend) Ook opperde de agenten een bloedproef te nemen, want misschien heeft hij wel gezopen? Een van de ziekenbroeders kwam erachter dat meneer een polsbandje droeg en kwam er achter dat meneer enige uren ontslagen was uit het ziekenhuis. de broeders hebben hem met loeiende sirénes naar het ziekenhuis gebracht voor de observatiecontrolle. Aldaar weer ontslagen te zijn, zijn we met enige gegadigde naar het bureau gegaan voor aangifte. Dit ging niet zomaar omdat ze eerst willen onderzoeken bij de agenten. de ochtend erna werd mijn oom opgebeld door de daders, wat nogal intiemiderend met een bloedneus over kwam.
    Met een juriste in de arm wisten we een klacht in te dienen die eerst ook werd weggewoven. Tijdens de zitting waren de 2 agenten sterk vertegenwoordigd met zgn. getuigen (een half politiekorps), de dame die de klacht opnam is zelf een dikbetaalde top-advocate in dienst van klachten bemiddeling die het hooghartig opnam voor collegae, de zaag ligt al 2 jaar stilletjes in de la van de ombudsman.
    regelmatig werd mijn oom aangehouden (om niets), om allerlei zaken…alsof ze aanleiding zochten. Ook zijn er observaties geconstateerd bij zijn woning en wordt geschaduwd bij het winkelen. via WOB procedures zijn we er achter gekomen dat mijn oom te boek staat als een geweldadige psychopaat. Ook in het medischdossier stond vermeld dat meneer een geweldadig persoon was met suicidale persoonlijkheidstoornis, wel vreemd als je medisch rapport van uren daarvoor daar geen melding over laat.

    8 likes
    • Annonimbus schreef:

     … heftig… sterkte aan je Oom.
     Dat pesten doen ze vaker ja. Piepjes op je telefoon zodat je weet dat ze meeluisteren, extra rondjes zodat je ze extra vaak ziet.
     Dat dossiers tegenwoordig digitaal zijn is aan de ene kant handig, aan de andere kant kan je direct in de database iets toevoegen alsof het lijkt dat het er al jaren is.
     Je zou denken dat dit op te lossen is met een blockchain, maar dan heb je nog steeds het probleem van 51%.
     Bedankt voor het posten. Ik geloof niet dat ze read-write rechten hebben op medische dossiers, maar wel dat ze informatie kunnen toevoegen (in dit geval, zou dat zelfs automatisch kunnen gebeuren als er in het digitaal verslag (proces verbaal) ergens een vinkje staat bij medische aandoeningen).

     2 likes
  • Rayoflight schreef:

   Ik sluit me daarbij aan ! #Hartje sterkte !

   22 likes
  • Madeloes schreef:

   kunnen we niet allemaal die wakker zijn een parapluutje gaan dragen met tekst?
   tegen de regen en de zon zoals het liedje zingt parapluutje parasolletje de ene voor de regen de ander voor de zon ‘wij zijn in de meerderheid en kennen geen pardon!!

   16 likes
  • Willem schreef:

   Over 2 maanden herkennen we Nederland en de wereld niet meer, we worden systematisch uitgeroeid tot 500 miljoen. Politici weten dit en denken dat ze er bij horen, maar ze gaan er ook aan net als die varkens van agenten enz die dit schandelijke gedrag vertonen, laffe schijtbakken te stom om voor de duvel te dansen. Voelen zichzelf oppermachtig, logisch want het merendeel is net zo zwak als die nepperds van viruswaanzin, ook controlled oppostion wedden? Ze wisten donders goed dat ze geen dj.s moesten uitnodigen omdat het dan een evenement zou worden, ze hebben veel geld opgehaald in ieder geval, met leugens en bedrog. Verwen je kinderen en maak het goed met familie enz want het is nu snel gedaan met het leven.

   7 likes
   • Gea Breuker schreef:

    Och Willem, wat ben je toch wijs.
    Pas op mensen, deze Willem is een betaalde trol, een rattenvanger, hij spreekt zoete woorden maar praat je ook de put in.
    Denkt Willem nu werkelijk dat de wereld uit het Westen bestaat? In China bestaat de PRC, de partij, uit 105 miljoen mensen die 1.3 miljard bestieren. In India is Modi ongeveer met dezelfde ratio aan de macht. In nagenoeg alle landen is het hetzelfde.
    Er zitten in de politiekorpsen wereldwijd vast heel veel narcistische psychopaten en ja er wordt geworven op ‘nieuwkomers van lage intelligentie’ want die zien de worst hangen maar ze zullen het niet winnen. Ondanks de pogingen van de satanisten zullen de gewone mensen, die gewoon werken en leven om te leven, het opeens niet meer pikken. Ja zelfs de door NOSS en alle MSM gebrainwashte mensen zullen het licht opeens zien, omdat ze gaan begrijpen dat hun kinderen en kleinkinderen er aan onderdoor zullen gaan.
    Dan komt het bij ons allen aanwezige instinct ‘overleven’ in actie, en is de beer los. Persoonlijk hoop ik op een gehele purge & cleanse van alle zittende macht op alle lagen en zeker ook de beleidsmakers. Niet alleen ontslag, maar de keuze of verbanning of terminatie want het kwaad, het donker, is vergiftigd en niet meer in staat terug te keren naar de humaniteit en dient net als onkruid en dient met wortel en tak gereinigd te worden.

    0 likes
 • Mikkel schreef:

  Nu al zo veel voorbeelden gezien/gelezen van politieagenten die zich misdragen als beulen van onze nieuwe terroristische staat. Onze regeringsleiders zijn ronduit terroristen. Niets meer, niets minder. Heel bizar dit allemaal, zeker omdat zoveel mensen hiervoor applaudisseren.

  49 likes
 • Petrus schreef:

  Hier wordt politie op geselecteerd; gevoelloos en het liefst tegen ongevaarlijke mensen!!!!!!
  Ik word hier heel verdrietig van.
  Ongevaarlijke vrouw zó behandelen.
  Walgelijk.

  38 likes
  • PRAVDA schreef:

   dat doen ze ook bijvoorbeeld met kankerpatienten, vooral als ze net geopereerd zijn en bewegins advies van de artsen hebben gekregen. En als je ze aanklaagt, dan sta je op een opsporingslijst en te boek als….

   2 likes
 • Dick schreef:

  Praten en lief zijn maakt geen indruk en helpt niet meer in deze waanzin

  34 likes
 • H.J. schreef:

  Dit is het Nederland van Rutte 3 een opeenstapeling van leugens en bedrog.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Rutte is het Cordon Sanitair.

  32 likes
 • salvar schreef:

  zou er iemand dit gefilmd hebben en aangifte wil doen , zodat die beulen aangeklaagd en veroordeeld worden, ik hoop het.

  26 likes
  • bert raadhuis schreef:

   Aangeklaagd en veroordeeld door wie???

   3 likes
   • Loes in de Pels schreef:

    Buitenproportioneel geweld staat in niets maar dan ook niets tot deze ludieke en totaal geweldloze actie.
    We zitten met z’ n allen in deze nachtmerrie en het wordt met de dag erger. De strop wordt alsmaar strakker getrokken.
    Ondertussen klinkt het valse adagio van ‘Black lives matter’
    How about ‘All lives matter’? How about ‘Old lives matter’?
    Ons recht op zelfbeschikking en zelfstandig nadenken wordt ons ontnomen.Er wordt voor ons wel even bepaald wat we geacht worden ernstig of erg te vinden.
    Eerst het doorgeschoten genderdebat nu Black lives matter en morgen Pipo de Clown.
    Kunnen we ons niet verenigen? Ik geloof in de kracht van de aantallen.En zo te zien zijn we met velen.

    0 likes
  • PRAVDA schreef:

   veel omstanders die het zullen zien vertonen eerder sheeple-gedrag en gaan liever nog applaudiseren voor deze hulpverleners….hoe vaak hoor je het niet zeggen handen af van onze hulpverleners.
   veel mensen zijn ernstig gehersenspoeld. En de dag daarop staat er een groots krantartikel hoe zwaar de politie het wel niet heeft en hoeveel geweld er niet tegen hun wordt gebruikt.

   Tja we leven in een ernstig zieke orwelliaanse maatschappij…

   3 likes
 • vladi schreef:

  het enige wat ons in de weg staat is een zwaar bewapend geweldsmonopolie.
  de politie en het leger,helaas zwaar onder mind-control.
  geselecteerde empathieloze psychopaten.

  als die wakker worden is het afgelopen met de scumbags die ons beroofd hebben van al het goede wat het leven te bieden heeft.

  wanneer mag een mens terugvechten met de middelen die nodig zijn?

  wie heeft hier een antwoord op?

  fff

  19 likes
  • Rayoflight schreef:

   Probleem is dat heel veel mensen een normaal leven hebben en er niet op zitten te wachten om te vechten. Ook is de jongere generatie lijkt het mij al volledig met marxistische propaganda gehersenspoeld.

   Als je echter vraagt om permissie om terug te vechten kan krijg je die natuurlijk nooit!
   Middelen zijn er altijd en wat dat betreft lijkt het mij dat de gevestigde orde zich vergist in de inventiviteit van het volk.

   Organiseren is echter een ander verhaal. Mensen slagen er niet meer in om iets te organiseren dat niet op een of andere manier met techniek of internet te maken heeft, en juist dit gegeven is een enorm nadeel. Want sociale media is pseudoniem met censuur. Resultaat is het dat het lijkt alsof je een enkeling bent die tegen de stroom inzwemt. Dit is echter niet het geval !

   Kortom : Terugvechten mag altijd maar georganiseerd terugvechten voor meer democratie een probleem, resultaat is dat er geen echt verzet van de grond komt.

   18 likes
   • MdeFilosoof schreef:

    Beste Rayo ik vrees dat je gelijk hebt. Meeste mensen zijn te verwend geweest de afgelopen 50 jaar. Maar ik citeer graag Thomas Paine in deze: wanneer alle rechten ontnomen worden, wordt het recht op revolutie volkomen gemaakt. En ik denk dat hij gelijk heeft. De meeste mensen zijn nog in slaap omdat de regering nog geen openlijk geweld toepast. Maar met berichten zoals van deze vrouw, hoe erg ik het ook voor haar vind, kunnen we wel zien waar het naar toe gaat. Ik hen al eerder gezegd, het is wachten op de corona versie van de kristalnacht waarin niet gevaccineerde en applozen even helemaal in elkaar mogen worden geramd zonder gerechtelijke gevolgen voor de daders.

    12 likes
    • Rayoflight schreef:

     Als je na Amerika Missouri kijkt, lijkt het alsof daar al een Kristalnacht geweest is. En Ja dan ga ik me toch echt afvragen hoe een Kristalnacht in Nederland kan te overleven is, omdat Hartjes tekenen en demonstreren niet echt een adequaat middel zijn om de democratie — als die er nog is — nog bij te sturen.

     Extrapoleren ‘worst-case’: Als ‘RamBoa’s’ en nieuwe ‘held’ je huis binnendringen wat te doen? Ben al oud en denk, nu ach laat maar. Heb tenminste een leuke tijd gehad. Maar, wat als men jong is en nog een heel leven in voor zich heeft? Lijkt me dat men dan nu al moet beslissen wat te doen. Organiseren, terugvechten of gewoon een spuitje en kijken waar het schip strand dat is volgens mij nu de vraag.

     11 likes
  • Rob schreef:

   vladi. In mijn beleving zijn dit soort politie agenten hetzelfde als bendes. Altijd met meerdere tegen één. Dat begint al heel jong met pesters. Die zijn ook al met meerdere tegen één. Met wat we in deze tijd allemaal duidelijk hebben zijn politie agenten in mijn beleving net zo maar 666 keer versterkt. Zombies van de elite, in groepen met pantser en wapens. En dan tegen één persoon denken ze dat ze stoer zijn. Het zijn echter de grootste lafaards die er zijn. In hun eentje blijven ze nergens en zijn ze net zo machteloos als iedereen. Ik begrijp aardig wat en daarmee ook dat de ‘dag des oordeels’ aan niemand voorbij gaat. Daarmee bedoel ik het moment waarop je leven eindigt en, zoals veel mensen al hebben gezegd, je het resultaat gaat zien van wat je in je leven bereikt hebt. Dat moment is wanneer je dood gaat en er een overzicht vanuit het bewustzijn komt. Als je echter een zombie van de elite bent en je hebt alleen maar leven vernietigd dan zal het heel erg donker zijn. Dit soort types hebben niets menselijks meer, geen geweten, geen empathie etc. Dan is het all volledig duister en dan spreek je in de werkelijkheid van een zombie, die lopen wel rond maar daar leeft niets (menselijks) in. Misschien zijn het niets eens menselijk geboren individuën. Het kunnen net zo goed klonen of bots zijn.

   14 likes
  • salvar schreef:

   @vladi
   terug vechten als je onterecht wordt bejegend of het nu je buurman is of de zakkenwassers van politie etc.
   het maakt hen niet uit of het een weerloze vrouw of een zwakke oude man ze slaan erop los.
   je hebt ten alle tijden recht het om terug te slaan.

   van de jongeren heb je denk ik niets te verwachten , die denken alleen maar aan hun smartphone en of ze nu 1,5 meter uit elkaar moeten staan of 5 meter maakt niet uit.
   ik heb altijd in vrijheid geleefd (al is dit ook betrekkelijk) en nu voel mij een gevangene in mijn eigen land.

   11 likes
 • salvar schreef:

  ik heb al eerder gezegd dat de boa,s de politie en de me geen mensen meer zijn , behalve als je zwart bent mag je alles.
  ze hebben een chip in de kop en beweegt er iets slaan ze erop los.
  wie in zo,n wereld wil leven ga je gang en veel plezier , alleen jou tijd komt dan ook.

  16 likes
 • Rayoflight schreef:

  Arme Karin-Maria.

  Hartjes tekenen in een Democratie is lijkt me geen probleem.
  Echter, Nederland zakt extreem snel af naar het niveau van de Chinese Communistische Partij en lijkt mij derhalve niet echt meer een ‘gezonde’ Democratie. Het resultaat is dan ook dat men ‘de wereld niet meer begrijpt’.

  Buitensporig geweld.

  Toch is er een limit aan wat er mag en wonden aan het hoofd zijn volgens mij altijd een overtreding mits er buitengewoon veel geweld is gebruikt.
  Het geweldsmonopolie ligt nu geloof ik bij politie en ‘RAMboa’s’ echter mij lijkt dat iemand met het hoofd tegen de grond aan laten bonken een overtreding is. (is dit gebeurt)
  Een goede-goede Advocaat kan misschien helpen maar, ja dan ‘moeten er eerst veel muntjes in’.

  FF dit (please don’t go hyperbolic!)

  Zie hier reacties zoals die van @Mike en vraag me af of extreem reageren wel verstandig is want, internet is immers niet privé. Maak je ook geen illusie dat een patatserver of VPN wel tot anonimiteit leiden. Persoonlijk weet ik niet in wat voor een staat Nederland zal veranderen en enige voorzichtigheid is derhalve geboden.

  Leren Demonstreren in een ‘dictatuur’.

  Waarom kan Antifa lijkt het alles en is een demonstratie voor een normale wereld niet mogelijk.
  Lijkt mij dat het een kwestie van organiseren en trainen is. Antifa is N.W.O. derhalve, een vijand, maar ook van vijanden kan geleerd worden. Een cursus ‘demonstreren in Noord-Korea’ is hier op zijn plaats lijkt me.

  Liefde vs ‘Resource ho[u]gging’.

  Demonstreren met liefde in je hart is het beste dat er is in een vredig land tenminste. Maar, vraag jezelf eens af:‘is Nederland nu nog een vredig en normaal land ?’

  Als demonstraties worden afgeblazen omdat het Malieveld niet van ‘elastiek’ is of er infiltranten zijn die altijd maar weer de indruk moeten wekken dat het ‘extreem rechts’ is dat aan demonstreren is zodat de media er een ‘spin’ aan kan geven dan komt nooit een demonstratie die er toe doet van de grond.

  Lijkt mij dan ook dat om effectief te demonstreren er zoveel mogelijk bronnen van het systeem onder ‘stress’ gezet moeten worden met zomin mogelijk eigen risico. Een liefdevolle demonstrant oppakken is zo gedaan en kost het systeem weinig bronnen. Helaas is dit hoe Nederland nu in elkaar zit.

  15 likes
 • Rosalie schreef:

  Zo’n vrouw durven ze wel aan en dan met 5 man haar tegen de grond werken…. wat een lafbekken, als het een treitervlogger was geweest, dan was het soebatten geweest.
  Het is meten met twee maten. Je ziet het overal: de een mag wel demonstreren de ander niet met een doel : verdeel en heers.
  Ik hoopte nog op gezond verstand bij boa’s,politiemensen,marechaussee en andere ordehandhavers ,zodat zij in zullen zien dat zij met hun optreden , de plannen van de regering / EU/ Bilderberggroep om hier chaos te creëren en van daaruit orde, steunen.
  Uiteindelijk zullen zij ook de dupe zijn.
  Heel veel sterkte Karin-Maria!

  13 likes
  • Logisch schreef:

   Begint hier steeds merr op een politiestaat te lijken. Waar moet dit heen. En zijn er zoveel politie mensen nodig om 1 vrouw te arresteren die hartjes maakt. Het is van de zotte. Ze mag blij zijn dat ze het er levend heeft afgebracht. Die politie mannen en vrouwen ook zijn bedorven ratten. Het wordt tijd dat de burgens gewapend gaan.

   12 likes
   • Rob schreef:

    Het ligt eraan wat je onder arresteren verstaat. Naar mijn mening kunnen politie agenten niet meer (normaal) iemand arresteren. Vroeger konden ze dat wel. Met twee man iemand arresteren zonder erop los te beuken. Wat er nu gebeurt heeft niets meer met een arrestatie te maken maar puur met grof grof geweld iemand molesteren en beschadigen. De redenen die ze r voor gaven zijn zeer dubieus. Ik vermoed dat ze haar niet eens hebben gezegd wat ze moest doen en dat ze haar in elkaar hebben gebeukt omdat ze niet uit zichzelf haar identiteit toonde. We hebben het te vaak gezien (gelezen) dat er rond dit soort machtsvertoon met leugens wordt gestrooid. In zo’n wereld bestaat geen waarheid dus kan de politie in zo’n geval alleen maar leugens verzonnen hebben om het gewelddadige machtsvertoon te rechtvaardigen. Kinderen liegen ook om iets te rechtvaardigen wat niet door de beugel kan. Als je noit volwassen wordt als mens dan blijft jeje gedragen als een kind. Het enige dat er veranderd is is dat het machtsvertoon steeds extremer wordt.

    10 likes
    • bert raadhuis schreef:

     “… en dat ze haar in elkaar hebben gebeukt omdat ze niet uit zichzelf haar identiteit toonde.”

     Rob, zoals je zelf ook goed beseft, dit is slechts door “de overheid” (???) verplicht gesteld: totale controle, niks geen spontaan leven meer!!!
     Ja, zo ver is het nu!

     2 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Gewoon puur corona fascisme. Machtswellust en befhel ist befhel cultuur. Als je als agent hier aan meewerkt ben je geen diender van orde. Maar een sturmstaffel van het corona fascsime.

  11 likes
 • Walter schreef:

  Dit is het nieuwe normaal van dictatuur kabinet Rutte

  10 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  Karin-Maria kreeg 2 boetes, één omdat ze zich niet gelijk identificeerde en nog één voor ‘baldadigheid’

  het tonen van de ID of het paspoort kan je ook een een paar minuten/dag/week/jaar later doen er staat nergens in de wet dat jij gelijk moet tonen en je heb ook geen draagplicht..
  daarnaast moet er eerst wel een overtreding zijn een verdenking van de wet overtreden zo in de wet staat art.27c SV dient dit eerst aan de verdachte op te geven te zijn, pas daarna kan er om het ID gevraagd worden of gevorderd.. hier kan je, je dan ook eerst nog op mensen recht art. 6 beroepen.. het is maar een weet.. wat ook de agenten gemiddeld dus niet weten deze daarin dom((gehouden) hebben ook zelfverandwording tot onderzoek) functionarissen zijn, helaas tegenwoordig kan je dat niet kwalijk meer nemen het zijn ook maar pavlov honden.. wel dient iedere nederlander de wet te kennen(voorkomt een hoop rompslomp)..

  hartjes te maken in de 1,5 meter-markeringen dit kan de overtreding zijn het beschadigen van gemeentelijk eigendom(beter was geweest om hartjes om de 1.5 mtr. markering te stoepkrijten.. maar dat is natuurlijk terug te vinden in het (nooit bestaande) PROCES VERBAAL..
  bij geen proces-verbaal kan er ook nooit een boete zijn, dit heet dan een stilhouding en geen staande houding.. om de het niet tonen boete te voor komen ga even met een kopie van je ID naar het dichtstbijzijnde bureau van politie en geef deze daar af met de vermelding dat op dag … datum… en tijd… een dienaar der politie zonder nodige aanleiding om deze gegevens vroeg en dat ze dit administratief ook zo verwerken op de persoon, tevens schrijfje je er op dat je hierbij feitelijke fysieke en middel tot zware psychische willekeurig leed heb ondergaan, dit ziet als een straf op dat moment, zonder uitspraak van een rechter..

  baldadigheid grappig of wederspannigheid ???
  baldadigheid. strafrecht: overtreding door zich in het openbaar tegen personen of goederen zodanig ruw en onbezonnen te gedragen dat daardoor … ???was dat zo!!!
  of
  Een “persoon” maakt zich schuldig aan wederspannigheid wanneer hij/zij zich met geweld verzet tegen een ambtenaar die werkzaam is in de rechtmatige uitoefening van zijn functie… ??? was dit he
  mogelijk ben je staats gevaarlijk..
  anders komt er toch niet een heel peloton politie hun collega’s helpen die in nood waren (kwalnoot mogelijk)

  kijk hier is een mogelijkheid de overheid te betrappen op een overtreding van eigen wet.. als je het goed aan pakt..

  even tussen door dat er geen nekklem is aangelegd door de agenten is wel een pluspunt 🙂 bij zo`n zwaar delict!

  gemiddeld zit ik 8uren in het arrestanten hok maar ik heb ook nooit een ID bij mij die niet van mij is..
  dus Ze moest 2 uur lang in een politiecel doorbrengen.
  wilden ze je ook graag weer kwijt om door te gaan waar je mee bezig was..

  het bezwaar maken tegen deze twee boetes is appeltje eitje.. dus bij hulp vraag..

  9 likes
 • koloth schreef:

  Ja dat weet je, zo iets mag niet. Het is graffitie op openbare plaatsen en dat mag niet. Als je nou slim bent dan doe je zo iets snacht’s of in ieder geval als niemand het ziet. Je kan wel tegen de staat zijn maar doe het onopvallend, zo bereik je meer.

  7 likes
 • mikkie schreef:

  Het lijkt mij dat dit gebeuren met Karin Maria in de publiciteit moet komen. iedereen dit bericht naar alle kranten en politieke partijen sturen maar weer?

  4 likes
 • Delo schreef:

  Wilt u een probleem onder de aandacht brengen van de burgemeester, stuur dan een e-mail of een brief of nog beter bel Secretariaat Burgemeester Remkes

  3 likes
 • bert raadhuis schreef:

  Deze “mensen” (agenten) zijn zéér ver afgedwaald. Want een normaal, psychisch gezond mens zou zoiets NOOIT doen! Punt uit.

  Dit politioneel gedrag (en het is niet voor het eerst!) is ziekelijk, psychopathisch. Heb ik het mogelijk mis?

  0 likes
  • Annonimbus schreef:

   Ik denk dat politie hier kijkt naar wat er in Amerika gebeurd en daar training over krijgt, of zelfstandig naar filmpjes kijkt om ze te bestuderen, waardoor ze stress krijgen en opgefokt zijn.

   0 likes
 • x

  Check Also

  coronagezant

  Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

  Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

  thomas

  Thomas (27) na protest ‘beestachtig toegetakeld’ door welbekende undercoveragenten

  De 27-jarige Thomas werd vorige maand opgepakt ...

  >