Mens en Dier

Minister Van der Wal weigert 77.000 stikstofpetities in ontvangst te nemen, dus gaan ze op de post!

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

De petitie van Cultuur onder Vuur die stikstofminister Christianne van der Wal oproept om boeren niet te onteigenen, is bijna 80.000 keer ondertekend. “Dit is diefstal. Roof van boerderijen die soms al generaties in bezit zijn! De stikstofterreur moet stoppen.”

Campagneleider Hugo Bos bood op 14 juli alle handtekeningen persoonlijk aan de minister aan. In een speech legde hij aan Van der Wal uit waarom het stikstofbeleid verkeerd is. Bos deed een dringende oproep aan de minister om op haar schreden terug te keren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“U kunt de geschiedenis ingaan als de minister die de Nederlandse boeren en vissers de nek omgedraaid heeft. De minister die boeren onteigend heeft en het heilig recht op privé-eigendom afgebroken heeft,” zei Bos in een speech. “Maar u kunt ook de geschiedenis ingaan als de minister die op haar schreden teruggekeerd is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

List

“Stikstofbeleid is stelen door de staat,” benadrukte hij. “Het is diefstal van een staat die hongert naar grond. Grond voor windmolenparken, voor zonnepaneelvelden, voor massale toestroom van asielzoekers en andere linkse plannen. Aan dit stikstofbeleid moet een einde komen.”

Van der Wal luisterde aandachtig, maar reageerde ook geïrriteerd. “Ik word niet de minister van onteigening!” zei ze. De ondertekende petities, bijna een pallet vol, nam ze niet in ontvangst.

“Dat vonden we onverteerbaar,” zegt Bos in een video. “Daarom hebben wij een list bedacht. Wij gaan 77.000 petities per post versturen aan deze minister.”

Extra motivatie

“77.000 poststukken die zij één voor één moeten openmaken. Dat gaat de postkamer op het ministerie allemaal moeten verwerken. Daar gaan ze dagenlang mee zoet zijn om al die post te verwerken, want ze zijn wettelijk verplicht om alle post te behandelen,” aldus Bos.

“We wensen minister Van der Wal veel succes en we hopen dat deze extra druk die we creëren een extra motivatie zal zijn om eindelijk te stoppen met deze heilloze weg van stikstofbeleid, dat stelen door de staat is.”

4.9 181 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Wie weigert naar het volk te luisteren is een ministerpost niet waard en dient per direct op te stappen of afgezet te worden. Weg met de Nitwits!

Pieter1
Pieter1
1 jaar geleden

Oei als Christiannetje dit maar niet weer als een bedreiging gaat opvatten. want ze is een zeer teer zieltje.

De Gedempte Stem
De Gedempte Stem
1 jaar geleden

Nou ze heeft zelf helemaal niet te kiezen als welke minister ze de geschiedenis in gaat. Dat doen wij wel voor haar. Als die van de snode WEF plannetjes en onteigening dus.

Ton
Ton
1 jaar geleden

Van de Wal in de Sloot, adres ministerie van stikstof, Hofvijver den Haag

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x