Bewustzijn

Wat is ‘normaal’?

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als klein kind keek je tegen het licht in en zag je je gidsen om je heen. Het was voor jou de normaalste zaak van de wereld.

Naarmate je ouder werd kwam je erachter dat anderen deze realiteit niet zagen. Ze zeiden je zelfs dat die realiteit niet echt was, dat het je eigen fantasie was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Je richtte je aandacht steeds minder op die realiteit tot je je er op een dag niets meer van herinnerde. Nu worden je hogere percepties geactiveerd in je dagelijkse leven zodat je je weer op de hogere werelden kunt richten. Tegelijkertijd kies je er steeds vaker voor om niet langer deel te nemen aan de angst en ontberingen van de lagere frequenties.

Jongleren met borden

Uiteindelijk worden hogere frequenties normaal voor je en verdwijnen de lagere frequenties van realiteit als de illusies die ze altijd zijn geweest. Wanneer je moeilijke ervaringen hebt met personen, plaatsen of situaties is het belangrijk te onthouden dat ze het gevolg zijn van onbewuste angstige gedachten, emoties, intenties of reacties die je zelf creëerde.

Wanneer je jongleert met borden draaien ze snel rond, blijven ze in balans en geven ze een lichte zoemtoon af. Wanneer de snelheid van de rotatie afneemt verdwijnt de zoemtoon en beginnen de borden te zwabberen. De snelheid van de rotatie is net als de derde dimensie op aarde, een dimensie die zwabbert en bijna geen zoemtoon voortbrengt.

Heremietkreeft

Nu ben je vrij om te geloven wat je als kind al wist. Ja, aura’s zijn echt. De wezens die om je heen zweven zijn echt. De boodschappen die je in je hart ontvangt van deze wezens zijn echt, net als de gedachten en emoties die je voelt van andere mensen. Ja, Gaia is een levend wezen en al haar planten en dieren kunnen met je communiceren via hetzelfde voorstellingsvermogen dat in je jeugd zo fel werd bekritiseerd. Je attentie verschuift steeds verder omhoog in het spectrum van vibrationele realiteiten.

Terwijl je door het leven gaat vergeet je wat je hebt ervaren zodat je je kunt richten op waar je bent en waar je naartoe gaat. Je leeft langer dan je ooit had durven dromen en veroudert niet langer. Je fysieke vorm wordt langzaam vervangen door een versie met een hogere frequentie.

Je bent net als een heremietkreeft met een te kleine schelp die op zoek gaat naar een nieuw huis. Je bewustzijn is te groot geworden voor je aardse lichaam en is klaar voor een nieuw model van vorm. Je kunt je vorm goed vergelijken met kledingstukken die in de kast hangen en die je weggooit op het moment dat ze niet meer passen. Je vorm is het schip dat aanmeert in de haven die je op dit moment ervaart. Je hebt vele schepen die tegelijkertijd vele havens bezoeken. Geniet van je nieuwe, uitdijende realiteit.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x