BuitenlandCorona

Microbioloog: Wuhan-lab deed ‘krankzinnige dingen’ met coronavirus

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe coronavirus, dat verantwoordelijk is voor de Covid-19-pandemie, is het gevolg van ‘krankzinnige dingen’ die wetenschappers in hun laboratorium in Wuhan hebben gedaan. Dat heeft een Russische microbioloog gezegd.

Peter Tsjoemakov, verbonden aan het Engelhardt Institute of Molecular Biology en de Russische Academie van Wetenschappen, voegde toe dat de wetenschappers geen kwade intenties hadden, maar simpelweg wilden onderzoeken hoeveel schade het virus aanricht.

“In het Wuhan-laboratorium ontwikkelen wetenschappers al meer dan 10 jaar diverse varianten van het coronavirus,” zei dr. Tsjoemakov.

Krankzinnige dingen

“Ze hebben krankzinnige dingen gedaan. Ze veranderden het genoom waardoor het virus menselijke cellen kon besmetten.”

“Het interessante is dat het onderzoek van de Chinezen en Amerikanen die er werkten openbaar is gepubliceerd,” zei hij tegen de krant Moskovski Komsomolets.

Dr. Tsjoemakov verwacht dat er een onderzoek zal worden ingesteld naar de praktijken in het lab. “Het is nog te vroeg om iemand de schuld te geven.”

Hiv-vaccin

Hij suggereerde dat de Chinese wetenschappers mogelijk zochten naar een hiv-vaccin.

Eerder kreeg oud-minister van Volksgezondheid en hoofd van het Federale Medisch-Biologisch Agentschap (FMBA) Veronika Skvortsova de vraag of het virus door mensen is gemaakt.

“Dat is geen gemakkelijke vraag,” zei ze op Rusland-1. “Het kan niet worden uitgesloten.”

Ze merkte op dat het coronavirus voor 94 procent overeenkomt met Sars.

“We moeten hier serieus onderzoek naar doen,” zei ze.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

En hier blijven de liegende msm maar volhouden dat het virus is verspreid doordat één iemand een vleermuis heeft gegeten, terwijl al vele artsen/onderzoekers hebben aangetoond dat het virus door mensen is gemaakt.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
2 jaren geleden

Ik ben benieuwd hoe serieus er dan onderzoek naar word gedaan. Ik mag Putin dan wel iets meer serieus nemen maar ook zij kunnen onderdeel zijn van het kliekje. Ik hoop een vervolg te lezen.

Willem
Willem
2 jaren geleden

“Dat is geen gemakkelijke vraag,” zei ze op Rusland-1″ Nou de vraag is heel makkelijk alleen het antwoord niet, maakt het nog wat uit wie je de schuld zou kunnen geven? Nee natuurlijk niet, schuld geven en accepteren zijn twee dingen en het zal uiteindelijk niets aan de feiten veranderen. Ze kunnen die energie beter stoppen in logica en eerlijkheid.

Louise
Louise
2 jaren geleden

Dat heb ik op you tube voorbij zien komen, evenals Macron die daar een bezoekje bracht al jaren geleden, met de vorige Sars uitbraak….Uiteindelijk gevalletje pech met t experimenteren , alhoewel er op dit moment wel mensen zijn opgepakt, maar ja wat heb je daar aan… Geweldig weer die mensheid die daar dan omheen weer een heel theater van maken……De mens de grote vernietiger….Nu nog 15.000 satellieten in de lucht voor het nieuwe 5 G speeltje en dan afwachten wat het magnetisch veld rond de aarde gaat doen, worden we er niet lichamelijk ziek van dan zeker geestelijk………Wel een voordeel al weken strak blauwe luchten…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x