Buitenland

Wanhopige Nieuw-Zeelanders ontvluchten massaal hun land vanwege dit overlegclubje

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!

Tienduizenden inwoners van Nieuw-Zeeland willen hun land ontvluchten. Dat heeft te maken met de strenge regels die zijn opgelegd door premier Jacinda Ardern, stelt leider van de Act-partij David Seymour in een interview met GB News.

Nieuw-Zeelanders ontvluchten massaal hun land. De autoriteiten schatten dat het komende jaar zo’n 50.000 inwoners vertrekken terwijl de grenzen langzaam maar zeker weer opengaan.

Ardern is een Young Global Leader van het World Economic Forum. Econoom en voormalig Europarlementariër Auke Zijlstra zegt hierover: “Dat overlegclubje is nu officieel de architect van de beleidsplannen van Nieuw-Zeeland.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wanhopig

Het beleid van Ardern en haar regering maakt de bevolking wanhopig, zei Seymour. Een meerderheid van de Kiwi’s vindt dat het in Nieuw-Zeeland de verkeerde kant opgaat. Ziekenhuizen laten weten dat verpleegkundigen massaal vertrekken.

Mensen hebben hun buik vol van de angstcampagne die de afgelopen twee jaar is gevoerd door de media en de overheid. Zelf zei Ardern dat het normaal is dat Kiwi’s ‘naar het buitenland gaan en terugkomen met nieuwe vaardigheden’.

Quarantaine

Tot enkele maanden geleden moesten mensen die afreisden naar Nieuw-Zeeland tenminste 10 dagen in quarantaine in een hotel, waar ze werden gemonitord door militairen.

De zwangere journalist Charlotte Bellis strandde in Afghanistan omdat er geen plek voor haar was in het strenge Nieuw-Zeelandse quarantainesysteem. Ze zei dat ze met open armen werd ontvangen door de Taliban.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Dat zal hier persoonlijk en overal bij anderen niet anders gaan op een gegeven moment

La Fini
La Fini
1 maand geleden

WIJ ZIJN HET VOLK.
Pak dit handje vol criminelen op.
Vernietig hen voor altijd

Robert1952
Robert1952
1 maand geleden

Het is te hopen,dat Mr?/Mrs?ED zo snel mogelijk van zijn/haar bed wordt gelicht en levenslang wordt opgesloten,samen met al die andere ratten van het WEF.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Hahaha…het Westen is Klaarrrr…de Nieuwe Asielzoekers…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x