Homepagina » Mens en Dier » Vooraanstaande arts: ‘Het coronavaccin is een verschrikkelijk biowapen’
corona
Foto: Peter McCullough (Videostill Rumble/Fleccas Talks)

Vooraanstaande arts: ‘Het coronavaccin is een verschrikkelijk biowapen’

De hele coronapandemie draait al vanaf het begin om het vaccin, stelde internist en cardioloog Peter McCullough in gesprek met auteur John Leake. “Alle wegen leiden naar het vaccin.”

De arts wees erop dat op sommige plekken in Zuidoost-Azië en Europa wordt toegewerkt naar verplichte vaccinatie. “Dat betekent dat iemand je tegen de grond werkt en een naald in je stopt,” zei McCullough, die als professor verbonden is aan de Texas A&M-universiteit.

Waarom moet er een naald in iedere arm? “Er zijn al meer dan 4000 dode Amerikanen en meer dan 10.000 dode Europeanen. Zij overleden op dag één, twee of drie na het vaccin.” Mensen zijn erg gestrest omdat ze weten wat er gebeurt. “Het internet staat vol met berichten hierover: bloedstolsels, beroertes, sterfgevallen.”

Het gaat veel schade toebrengen en heeft al veel schade toegebracht

McCullough zei dat hij de coronavaccins niet langer kan aanbevelen. “Het zijn geen veilige producten. Prominente wetenschappers hebben papers geschreven waarin ze oproepen om het vaccineren te stoppen.”

Hij wees er verder op dat het vaccin is gebaseerd op het oorspronkelijke spike-eiwit uit Wuhan, dat allang verdwenen is. “Patiënten worden gevaccineerd tegen iets wat niet eens meer bestaat,” benadrukte hij.

McCullough trok een parallel met antibiotica. Wat gebeurt er als je de hele wereldbevolking een bepaald soort antibioticum geeft? Dan creëer je een superbacterie die pas écht hele bevolkingsgroepen zal wegvagen. Doe dit niet, vaccineer niet de hele wereldbevolking, waarschuwen virologen, waaronder ook Nobelprijswinnaars.

“Dit vaccin is een verschrikkelijk idee, het is een verschrikkelijk biowapen,” zei de professor. “Het gaat veel schade toebrengen en heeft al veel schade toegebracht. Duizenden mensen zijn inmiddels gestorven.”

Het coronavaccin is pas het begin

Hij zei dat het vaccinatiecentrum waar hij elke dag langsrijdt altijd leeg is. “Mensen praten met elkaar en weten dat het vaccin niet veilig is.”

Het doel is volgens hem om mensen te merken zodat ze in een database komen. De gegevens uit die database kunnen vervolgens worden gebruikt om het gedrag van mensen te beïnvloeden. En het vaccin is pas het begin. Er wordt bijvoorbeeld al gesproken over extra boostervaccins.

De massavaccinatie tegen corona is buitengewoon verontrustend, aldus McCullough. “We vaccineren nooit midden in een pandemie. Nooit. Er is nog nooit een effectief vaccin ontwikkeld tegen een luchtwegvirus, inclusief de griep. We wisten dat het vaccin minder dan één procent effectief zou zijn. We wisten dat ook gevaccineerde mensen corona kunnen krijgen.”

Veruit de meest dodelijke en giftige biologische stof

Normaal gesproken wordt een campagne gestaakt na 25-50 sterfgevallen. Na de uitbraak van de varkensgriep in 1976 werd de vaccinatiecampagne stilgelegd na 25 sterfgevallen. Toch blijft men vaccineren tegen corona na 4000 sterfgevallen en meer dan 10.000 ziekenhuisopnames alleen al in de Verenigde Staten. “Dit is veruit de meest dodelijke en giftige biologische stof die ooit is ingespoten in een menselijk lichaam.”

Het Nederlandse Artsen Collectief, waar 1524 medici bij zijn aangesloten, deelt de zorgen van McCullough. “Omdat het overgrote deel van de mensen geen ernstige ziektelast ervaart van een infectie, is er bij hen geen noodzaak tot vaccinatie. Het vaccineren van de gehele bevolking, waar ook onze Nederlandse overheid op inzet, is volgens het Artsen Collectief dan ook volstrekt onnodig en onacceptabel.”

Bekijk hier het hele interview.

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Maar volgende de reguliere media en de Jonge & Co is het dé manier om uit de cojonacrisis te komen én onze vrijheid terug te krijgen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

En toch is er nog een hele volksstam die zweert bij de vaccinatie en ze zijn er ook nog eens trots op. Gevaar zit in een klein hoekje en domheid zit tussen de oren.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Als ze me verplicht gaan prikken…beloof ik ze dat ik terug ga prikken….

Barbara
Barbara
3 maanden geleden

Ik ken een aantal mensen die zich hebben in laten spuiten. Die leven nog steeds. Zouden er ook placebo’s tussen zitten?

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster over de vele geprikte covidpatiënten: ‘Er wordt niet over gesproken’

Verpleegster Amber Lemons uit de Amerikaanse staat ...

meldpunt

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x