Mens en Dier

PvdA-fractievoorzitter Kuiken stevig aangepakt: ‘Ongelofelijke hypocriet’

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Voor het eerst in drie jaar was er weer een Nationale Holocaust Herdenking met publiek. De organisatie riep mensen massaal op te komen om een vuist te maken tegen antisemitisme.

PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken schreef op Twitter: “Onze toekomst is gebouwd op het verleden. Geeft ons lessen in het nu. Wanneer medemenselijkheid niet meer vanzelfsprekend is verschijnt wreedheid en haat. Daarom was ik vandaag met zovelen aanwezig bij de Nationale Herdenking Holocaust. Omdat wij nooit mogen vergeten.”

Het Kamerlid kreeg veel kritiek. “Telkens weer denk ik dat er een grens zit aan de hypocrisie, maar jij weet die grens altijd weer te verleggen. Het is een kunst,” reageerde Annelies Strikkers. Neuroloog Jan Bonte haalde uit: “Heel veel hypocrieter wordt het niet, is het wel?”

Ongelofelijk

Kuiken slingerde vervolgens nog een tweet de wereld in. “En voor iedereen die meent op berichten over de Holocaustherdenking te moeten reageren met haat, bedreigingen, antisemitisme of waanzinnigheid. Tegen mij of anderen. Exact mijn motivatie om me elke dag weer tegen haat, extremisme, onderdrukking, ongelijkheid uit te spreken!” schreef ze.

Bonte pakt haar stevig aan. “Dat je het je bek uitkrijgt. Ongelofelijke hypocriet. Als er één haatzaaier en bedreigende figuur was jegens andersdenkenden in de afgelopen jaren was jij het. En ook nog over onderwerpen waar je werkelijk de ballen verstand van hebt. Ongelofelijk!” aldus de neuroloog.

Idioten

“Behalve toen het om uitsluiten van ruim een miljoen ongevaccineerde Nederlanders ging, nog geen jaar geleden. En straks bij de dodenherdenking op 4 mei weer vroom zeggen ‘dit nooit weer’. En nog iets later zat je zeker opeens bij het verzet,” voegt huisarts Els van Veen toe.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Artsen ‘idioten’ noemen is ook hatelijk.”

Toen bekend werd dat huisartsen ivermectine voorschrijven tegen corona ondanks een verbod, zei Kuiken dat dit soort ‘medici’ het verdienen dat hun BIG-registratie wordt afgepakt. Ze noemde deze artsen ‘idioten’.

4.9 175 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mister nexit
mister nexit
1 maand geleden

Daar gaat het uilskuiken van de tweede kamer weer door de binnen bocht. Het domme blondje verwijt bijvoorbeeld FvD antisemitisme. Waar haalt ze het vandaan.

Prad
Prad
1 maand geleden

Partijtje doekt zichzelf al op, totaal niet en nooit relevant geweest.

Anne
Anne
1 maand geleden

Precies dat.
Ze zijn zo dom daar in Den Haag ze hebben het zelf nog niet door.
En laten we het koningshuis ook niet vergeten.
Niet normaal maken wat niet normaal is!! Hypocrisie ten top. 🤮

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Kuiken is en blijft een kip zonder kop.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

155
0
We lezen graag je reactie!x