BuitenlandCorona

Overal in Amerika duiken gevallen van hartontsteking na coronavaccinatie op

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In diverse Amerikaanse staten zijn gevallen van hartontsteking na coronavaccinatie gemeld. Rhode Island, Utah en Wyoming hebben één geval geregistreerd, terwijl er in Illinois en Arizona twee gevallen zijn vastgesteld. In Idaho zijn er drie gevallen geweest en Texas telt er tot dusver 10.

In Connecticut zijn 18 gevallen van myocarditis geconstateerd. Er zijn ook gevallen gemeld in Oregon en Washington. In totaal zijn er minstens 57 gevallen, schrijft de krant The Epoch Times. Er zijn aanwijzingen dat het werkelijke aantal hoger ligt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Harttransplantatie

Bij het Amerikaanse VAERS, dat bijwerkingen van vaccins bijhoudt, zijn 155 gevallen gemeld. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, kondigde onlangs aan dat het onderzoek doet naar gevallen van hartontsteking oftewel myocarditis.

Hoewel het CDC beweert dat de gevallen ‘mild’ zijn, moesten minstens 25 mensen in het ziekenhuis worden opgenomen. Bij het VAERS is één sterfgeval als gevolg van myocarditis gemeld. Myocarditis kan ook optreden als gevolg van corona. De aandoening leidt in zeldzame gevallen tot een harttransplantatie. De autoriteiten zeggen dat ‘de voordelen van het coronavaccin opwegen tegen de risico’s’.

Israël

Sommige staten houden gevallen van bijwerkingen na vaccinatie niet bij. Andere proberen te achterhalen of de gevallen van myocarditis gelinkt zijn aan de vaccins.

In Israël zijn de vaccins al gelinkt aan myocarditis. Israëlische onderzoekers schrijven in een rapport dat 1 op de 3000-6000 jongens en mannen van 16 tot 24 jaar myocarditis krijgt na het vaccin.

4.9 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
2 jaren geleden

Stop met dit vergif en Bill Gates moet zn lelijke waffel houden

Sam
Sam
2 jaren geleden

Geen vaccin nrmen pure gif
Probeer de natuurlijke weg.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Hopelijk zijn ze wereldwijd snel uitgeprikt,om moedeloos van te worden.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Hoort de WHO deze verhalen van verschillende landen niet op te nemen en van daaruit hoort meteen een reactie te komen. Of luisteren overheden niet meer naar de who of andere landen. Waar halen onze “deskundige” hun informatie vandaan? Wie is eigenlijk de eindverantwoordelijke in dit hele gebeuren? enz. enz. Mooi zooitje bij elkaar. En dat gaat dan over gezondheid.
He, overheid dit kan echt niet. Ga zelf eens onderzoeken/luisteren naar mensen. Geld wat al betaald is mag geen rol spelen in beslissingen nemen over nieuwe bevindingen. En de great reset/build back better al helemaal niet. He Kaagje tech?

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x