Mens en Dier

Tjeerd de Groot komt met nieuwe ‘gekkigheid’: ‘Hij terroriseert heel Nederland’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot wil de stankoverlast in Nederland aanpakken. Volgens hem zitten naar schatting 400.000 Nederlanders structureel in de stank.

Er zijn gemeentes die bouwplannen hebben waarbij bewoners aantoonbaar in de stank zullen zitten, zei De Groot in de Kamer. Hij verzoekt de regering bij de aangescherpte wetgeving voor nieuwbouwgebieden uit te gaan van de bestaande RIVM-norm van 3 odeur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bouwstop

CDA-Kamerlid Geurts waarschuwde: “Als je 3 odeur wilt doorvoeren, komt er echt een bouwstop.” Die bouwstop duurt minimaal vijf, mogelijk negen jaar, lichtte hij toe.

Johan Derksen zei in het tv-programma Vandaag Inside dat Tjeerd de Groot provoceert en de mensen tergt. Eerst zei hij dat de veestapel gehalveerd moet worden.

Die man is een ramp voor Nederland

“Tjeerd de Groot is er de oorzaak van dat Caroline heel Nederland veroverd heeft. En op het moment dat alle partijen zich realiseren dat het volk ontzettend ontevreden is over ons en zeker over D66 en Tjeerd de Groot, komt hij met een nieuwe gekkigheid, dat de stankoverlast ingedamd moet worden,” zei Derksen.

“De Groot vindt het lekker om dit te doen, maar hij terroriseert heel Nederland met dit soort dingen,” benadrukte Derksen. Hij begrijpt niet dat D66 hem niet tot de orde roept. “Die man is een ramp voor Nederland.”

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Dat hij dan zelf regelmatig zijn tanden maar eens poetst, want veel meer dan stank komt er blijkbaar niet uit zijn eigen bek!

Snappie
Snappie
1 jaar geleden

Heel de regering is één grote ramp !!! #wegermee ! 🤮😡

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Wanneer word die koekwaus eens opgepakt en voor de rest van zijn leven opgesloten in een dwangbuis.Deze gek is een gevaar voor Nederland.Zeikt hij ook als zn vrouw gescheten heeft en zelf daarna op de plee gaat zitten,helemaal van het padje die zombie.

rudeboybuster
rudeboybuster
1 jaar geleden

Ik heb medelijden met de arme mensen die zieke dominante typetjes zoals Tjeerd de Groot als buurman hebben .

Back to top button
136
0
We lezen graag je reactie!x