Mens en Dier

Kijk: ‘Zeldzaam moment van een eerlijke Jesse Klaver op beeld en geluid gevangen’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Johan Remkes stelt in zijn stikstofadvies dat het jaartal van 2030 bij de halvering van de stikstofuitstoot niet zomaar opzij kan worden geschoven. Hij vindt dat het kabinet vooralsnog moet vasthouden aan 2030.

GroenLinks-leider Jesse Klaver schreef op Twitter: “Mooi. Nu doorpakken!” Waarop voormalig Kamervoorzitter Frans Weisglas reageerde: “Dit is een typisch voorbeeld van de Haagse hijgerigheid. Er is een onderdeel van het rapport van Remkes uitgelekt en een fractievoorzitter komt al met dit soort oppervlakkig commentaar.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er gebeurde nog iets opmerkelijks. Achter de schermen zei Klaver: “Het duurt veel te lang. En dan gaat iedereen er weer naar kijken en dan gaan er weer protesten komen denk ik, als ze echt zien wat erin staat. Alles waar ze boos over waren, blijft gewoon.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewetenloos je agenda doordrammen

Zijn uitspraken zorgen voor een golf van verontwaardiging. Journalist Annelies Strikkers duidt de beelden als volgt: “Jesse wil dit allemaal zo snel mogelijk aftikken (ministerraad en een strik eromheen) voordat de boeren doorkrijgen dat alle plannen gewoon doorgang vinden.”

Ondernemer Rutger van den Noort haakt hierop in: “Jesse Klaver: ‘Snel in de ministerraad morgen het rapport Remkes vaststellen, want als iedereen het rapport gaat lezen, dan komen ze erachter dat het rapport alles onderschrijft waar ze boos over waren’.”

“Klaver: hihihi, die boeren hebben we goed te pakken’. Lachen om de ellende van anderen en gewetenloos je agenda doordrammen,” schrijft Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols.

Smerige achterbakse trucjes

Data-analist Cees van den Bos voegt toe: “Zeldzaam moment van een eerlijke Jesse Klaver op beeld en geluid gevangen.”

“Luister naar Jesse Klaver. Zo worden onze boeren dus gepakt. Met smerige achterbakse trucjes,” twittert PVV-leider Geert Wilders. “Klaver bekent: hij stuurt ze aan. Zijn radicaal-linkse boerenhaat wordt uitgevoerd door de VVD en het CDA.”

Blij

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix zegt: “Mooi dat Jesse Klaver bevestigt wat we al wisten: dit was een foprapport en het doel is destructie van de boeren.”

Zelf zegt Klaver: “Er gaat een filmpje van mij rond, waarin ik na een interview nog even doorpraat met een journalist. Daarin zeg ik hetzelfde als dat ik eerder op camera ook heb gezegd: dat ik blij ben met het rapport van Remkes.”

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik kan mij vergissen, en dat gebeurt niet vaak, staat wat hij heeft gezegd gewoon in het verkiezingsprogramma van GroenLinks, of heeft op zijn minst deze uitwerking.

Overigens geldt dit voor meerdere partijgramma’s waarin staat beschreven: geen CO2(g) uitstoot, geen Stikstofuitstoot.

Met andere woorden: het komt voor mij niet als een verrassing.

Voor diegene die dat wel als verrassend ervaart kan ik slechts adviseren om zijn/haar verstand te gebruiken voorzover deze niet is beïnvloed door de propagandamachines.

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Wat moet je hier mee, Klaver haat iedereen, maar iedereen begint nu Klaver te haten.
Daar gaan je zetels.
Boeren, alles blijft blijkbaar hetzelfde, dus actievoeren ook.
Ik blijf jullie steunen.

Join the discussion
Join the discussion
1 jaar geleden

Waarom gaat deze man niet bij zijn moeder uithuilen/
Schaamteloos gewauwel ten koste van de normale boeren en burgers.
Liegen en bedriegen.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Jesse Klaver die smerige GL rat, deze omhoog gevallen gast met zijn irritante arm gebaren en goed om zich heen kijkend, zo van dat zeg ik maar weer effen. Het is een simpele zakkenvullende hufter eerste klas, die wat mij betreft zo bij het grove vuil mag, een zielig mannetje die veel te veel geld krijgt voor het werk dat hij doet.

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x