Mens en DierCorona

‘Gezicht van verpleegster verlamd’ na coronavaccin: ‘Alsjeblieft, haal deze vaccinatie niet’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaan momenteel beelden rond van een vrouw die beweert dat de helft van haar gezicht verlamd is geraakt nadat ze het coronavaccin had genomen. De vrouw, die zegt dat ze een verpleegster uit Nashville in de staat Tennessee is, claimt dat er na de prik in eerste instantie niets gebeurde, maar dat ze na 3 dagen besloot om naar de dokter te gaan omdat de linkerkant van haar gezicht verlamd was.

Khalila Mitchell bleek last te hebben van de aangezichtsverlamming van Bell, een meestal geneeslijke verlamming waarbij een mondhoek en ooglid gaan hangen. “Deze vaccinatie is echt vreselijk. Ik zou hem aan niemand geven, zelfs niet aan mijn ergste vijand,” zegt de verpleegster. “Alsjeblieft – ze geven niets om ons – haal deze vaccinatie niet.”

De Italiaanse journalist Cesare Sacchetti deelde de beelden op Twitter:


De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA wees er onlangs op dat 4 personen die het Pfizer-coronavaccin ontvingen, last kregen van de aangezichtsverlamming van Bell, terwijl niemand in de placebogroep hier last van kreeg. Maar 4 gevallen zijn er zo weinig dat het ook toeval kan zijn, citeerde de Volkskrant de FDA.

Een arts uit Boston zei daarnaast dat hij bijna aan de beademing moest nadat hij na het coronavaccin van Moderna een ernstige allergische reactie had gekregen. Hossein Sadrzadeh kreeg de prik op kerstavond, waarna zijn hart op hol sloeg. Na enkele minuten voelde dr. Sadrzadeh zijn keel en tong niet meer. Ook kelderde zijn hartslag.

De arts, die allergisch is voor schaaldieren, zei dat het één van de ergste allergische reacties was die hij ooit in zijn leven heeft gehad, schrijft RT.

4.5 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Dat komt door de verlamde angstige mensen die dat vaccin aanbevelen.

ChrisKL
ChrisKL
1 jaar geleden

Ik ben sinds een paar weken bij Parler en daar gaat ALLE info rond!
Ik weet telkens uren voor alles uitkomt wat er gebeurt…
just saying 😉

nos=fakenews
nos=fakenews
1 jaar geleden

Het begint een beetje belachelijk te worden!
Je hebt meer kans dat je een allergische reactie krijgt of erger door het vaccin dan dat je dit virus krijgt en in het ziekenhuis beland….

Naomi
Naomi
1 jaar geleden

Volgens de MSM is China vanaf 2028 het machtigste land van de wereld. Wat voor een (eventuele) gevolgen kan dat hebben voor de volksgezondheid wereldwijd?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x