Homepagina » Buitenland » Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates voor de rechter
bill gates
Foto: Steve Jurvetson CC BY 2.0

Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates voor de rechter

Honderden boze Belgen slepen Bill Gates, België en een Britse epidemioloog voor de rechter. Ze willen dat alle coronamaatregelen worden afgeschaft. De rechtszaak is aangespannen door z’n 240 Belgen van de groep Viruswaanzin.be. Hun advocaat, Michael Verstraeten, zei tegen The Brussels Times dat de maatregelen onze vrijheden met voeten treden en meer kwaad dan goed doen.

“Zonder lockdown zouden er minder doden zijn geweest,” zei Verstraeten. “Je hebt geen idee hoeveel mensen er sterven vanwege lockdowns. Wij vinden dat er andere maatregelen nodig zijn, maatregelen die de economie geen schade toebrengen, en die de rechten en vrijheden van het volk niet inperken.”

Viruswaanzin stelt dat overheden beleidskeuzes hebben gemaakt op basis van gebrekkige modellen en dat ze uit paniek hebben gehandeld. De groep eist 10.000 euro per klager voor iedere dag dat de maatregelen van kracht blijven.

Honderden andere mensen

De boze Belgen dagen Bill Gates voor de rechter omdat hij de grootste donateur is van de WHO en vanwege zijn betrokkenheid bij vele projecten rond coronavaccins. Ze openen ook de aanval op WHO-adviseur en epidemioloog Neil Ferguson, omdat hij kwam met besmettings- en sterftecijfers die ‘helemaal verkeerd’ waren.

Verstraeten zei dat zich intussen honderden andere mensen hebben aangemeld om ook deel te nemen aan het proces.

Pesten

Tijdens het proces zullen de klagers opvallende pestmaskers dragen, om het signaal te sturen dat overheden de burgerbevolking ‘pesten’ met regels gebaseerd op informatie die volgens de groep onjuist is.

“Steeds meer mensen hebben het gehad met de maatregelen. Ze voelen zich hier niet meer thuis. Het voelt alsof hun samenleving compleet is veranderd,” zei Verstraeten. “Er zijn veel conflicten. Mensen zijn bang en worden gepest omdat ze een andere mening hebben. Wetenschappelijke artikelen worden niet gepubliceerd als de inhoud niet overeenkomst met de adviezen van de WHO.”

De rechtszaak is dinsdag begonnen in Brussel.

[The Brussels Times]
4.7 70 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
9 maanden geleden

Nog meer verontrustend is dat virologen advies geven die banden hebben met de vaccintiemaffia op onze media. Alle andere therapieën die hun deugdelijkheid al bewezen hebben worden afgewezen of doodgezwegen.

Lawke
Lawke
Reactie op  Ron
9 maanden geleden

Hoi Ron,
100% gelijk heb je. Zoals de hydroxycholorquine + zink als therapie in een slecht daglicht wordt geplaatst, terwijl het al ongeveer een 60tal jaren wordt voorgeschreven, zonder de dramatische problemen zoals bij vaccinaties in veel gevallen. De “trend” die we nu zien is een langzaam maar zeker pushen naar vaccinaties tegen convenient19.. 😉 Als Belg steun ik meester Verstraeten in zijn rechtszaak ten volle in zijn opzet. Ik hoop wel dat het dragen van die pestmaskers geen negatief effect zal hebben. We weten namelijk dat MSM hier een lachertje zal van maken. Serieus overkomen is de boodschap denk ik. Grtn!

Akke
Akke
Reactie op  Lawke
9 maanden geleden

Ik zou ook opteren om zonder die maskers te gaan. Dat komt te negatief over, men moet verstandig en redelijk reageren en niet met negativiteit of met een symbolische aanval.

Wi;llem
Wi;llem
Reactie op  Lawke
9 maanden geleden

Bill geeft die rechter gewoon een miljoen en klaar

Jeffrey te winkel
Jeffrey te winkel
Reactie op  Wi;llem
9 maanden geleden

Zo gaat het zeker heeft die al in meerdere landen rechters gedaan.. daarom loopt die nog vrij rond….

Willem
Willem
Reactie op  Ron
9 maanden geleden

Maar het is wel aandoenlijk dat zoveel mensen (en niet de domste) nog zoveel vertrouwen hebben in rechters en een rechtstaat terwijl keer op keer op keer is aangetoond dat ze zo corrupt als de neten zijn.

OptimaForma
OptimaForma
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Dat is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen. Het doorbreken van een cognitieve dissonantie doet fysiek pijn. Het zijn vaak mensen die al enorm veel geestelijke pijn hebben doorgemaakt toen ze omhoog klauterde op de maatschappelijke ladder. Het is niet alleen het verwerken van nieuwe informatie, maar ook het afschrijven van de oude waarheid en alles wat ze in hun leven hebben gedaan. Ben je onderdeel van de ic zorg, de politie, de overheid, dan ben je dus waarschijnlijk onderdeel van het probleem. Zie dat maar eens te verwerken, dat gaat ze nooit lukken. Ze zijn vaak al tientallen jaren geïndoctrineerd. Gaat ze niet lukken

Raspoet Reinhilde
Raspoet Reinhilde
Reactie op  Ron
9 maanden geleden

ja dit is het juist er zijn zoveel andere visies over corona van goede wetenschappers maar die horen we niet of kunnen we niet lezen ze worden verwijderd en genegeerd. Komisch toch WAAROM ?? Dit is voor mij dan het grootste bewijs dat hier een andere agenda schuil gaat en als wij dan daarover willen uitweiden is het zo gemakkelijk om één woordje uit te spreken door de massieve bevolking namelijk “COMPLOTDENKERS” en de kous is af !!!

Peter
Peter
Reactie op  Ron
8 maanden geleden

Noem één therapie die zijn deugdelijkheid BEWEZEN heeft!

Blue-gal
Blue-gal
Reactie op  Peter
8 maanden geleden

Ignore the headline and listen this goes right to the heart of your question.https://www.armstrongeconomics.com/world-news/press/youtube-is-engaged-in-sedition-to-overthrow-the-government/

Rene Strobos
Rene Strobos
9 maanden geleden
Walter
Walter
9 maanden geleden

Het is te hopen dat de Belgische rechters wel onafhankelijk zijn

Anna
Anna
Reactie op  Walter
9 maanden geleden

de nederlandse regering heeft bij de opkomende rechtszaak – de rechters gewisseld!!!Ze hebben “hun eigen”(van de regering) gezet, zo krankzinnig zijn ze en zo angstig, OMDAT ALLE EU REGERINGEN HEBBEN VEEL MILIAARDEN $/E ONTVANGEN VAN DE ORGANISATIE ROTSCHILD/ROCKEFELLER/SOROS/GATES EN WHO – DUS NU MOETEN ZIJ “GEZICHT HOUDEN IN DE PLOOI” MET ALLES WAT ZE HEBBEN GEDAAN OM ONS KAPOT TE KRIJGEN MET IETS WAT NIET BESTAAT.
Groeten van Anna van Amsterdam.

John
John
Reactie op  Walter
9 maanden geleden

Nee zal niet gebeuren. Daar zit de EU. Het broed gewas van de duivel.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Walter
9 maanden geleden

Ik heb sterk de indruk dat de rechterlijke macht ook in België volledig op de hand is van de vrijmetselaars – ordo ab chao – en andere duistere clubs. Een eerder verzoek van een groep Belgen aan de regering, omdat de coronamaatregelen een georganiseerde uitroeiing zijn voor bejaarden werd door de door en door corrupte rechter hoogmoedig van de hand gewezen.

Tony
Tony
9 maanden geleden

Succes Belgen, geef die Bill een koekje van eigen deeg en heb vooral geen medelijden met hem, want dat heeft hij ook niet met andere mensen.

Bill is niet alleen de grootste donateur, maar ook de grootste organisator van deze hype.

Robbe
Robbe
Reactie op  Tony
9 maanden geleden

Ja hij samen met de Rockefellers hebben hier in de grootste bijdrage

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Kansloos, hoe bizar ook.

Kansloos om reden dat het beleidsvrijheid is om Bill Gates niet aansprakelijk te kunnen stellen als er schade voortvloeit uit die ‘geweldige’ vaccins.
Het is beleidsvrijheid om beperkingen te stellen aan de grondwet want overal staat ‘behoudens de wet in’ en in de grondwet is geen beperking opgenomen in de tijd.

Dat is de uitspraak van de Nederlandse rechter. Dat zal ongetwijfeld de uitspraak zijn van elke rechter in de West-Europese landen.

Hoewel ik er geen kennis over heb, bestaat er een kans dat men in Wit-Rusland vrijer is ondanks de dictatuur waarop eenvandaag vandaag losging.
Alsof wij het op dit ogenblik het beter hebben in totalitaire staat der Nederlanden.

Amen!

Monique
Monique
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ze doen wel niet mee en willen “The great Reset ” niet ook al is de leider benaderd geweest en heeft het geld gereviseerd dat zegt genoegd daarom dat ze vrij zijn .

Thom
Thom
9 maanden geleden

Die Bill Gates wordt weleens in sommige publicaties een philantroop genoemd.
Volgens mij is hij eerder de spreekwoordelijke wolf in
Schaapskleren, een narcist en een misantroop.

Rinske Wagenaar
Rinske Wagenaar
Reactie op  Thom
9 maanden geleden

FrauciGates

Raspoet Reinhilde
Raspoet Reinhilde
9 maanden geleden

Eindelijk staan we op.Ik ben er blij om, want ja de media hier doet er alles aan om op elk uur van de dag corona te vermelden zodat de angst het haalt op het GEZOND VERSTAND maar dan niet hun” gezond verstand” Solidair is men als men geen masker draagt alleen al om het feit dat als men getest wordt of wil worden, we inderdaad besmet zijn. Dit is het doel dat ze nastreven Wat dit aantal besmettingen betreft moeten we die cijfers slikken zonder bewijs ??? Daardoor komt men dan ook aan een tweede lock-down en zo kunnen we weer gehoorzaam alles naleven en is dat dan solidair? Er is veel meer in dit land al lang bezig op alle gebied maar daar kan men een boek over schrijven denk ik
Juist een herinnering: de zaak Dutroux en de doofpot operatie ervan en het Kasteel gelegen in een groot bos in het zuiden van dit land……

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Raspoet Reinhilde
9 maanden geleden

En wat dacht je van het (pedo) Rolodex-onderzoek, (pedo) onderzoek naar Joris Demmink, http://www.vuurwerkramprapport.nl, het Ronde Huis in Nunspeet, ons koninklijk huis etc.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Raspoet Reinhilde
9 maanden geleden

@Raspoet Reinhilde, jij bedoelt natuurlijk kasteel des Amerois in Bouillon, vlakbij de grens met Frankrijk en Luxemburg waar de mondiale elite de meest weerzinwekkende dingen met kinderen heeft uitgespookt.
Dutroux-handlanger Michel Nihoul heeft in een interview met Der Spiegel in 2001 verklaard, dat hij de top van België in z’n zak had. Dutroux was een klein radertje van een enorme pedoring met mondiale vertakkingen en dit aspect is geheel genegeerd tijdens zijn proces.

joke
joke
9 maanden geleden

en zoals ik al eerder opperde ,nederlanders moeten ook maar eens naar de rechter, ik vraag mij af of er geen goede advocaten zijjn die deze zaak aan willen pakken. het is nu of nooit!

Anna
Anna
Reactie op  joke
9 maanden geleden

ze waren naar de rechter, die werd door de pinokio regering gewisseld, regerings rechter heeft de zaak afgewimpeld!!! Alles in de toontje van Pinokio.

'm. M
'm. M
Reactie op  joke
9 maanden geleden

De Nederlandse beweging Viruswaanzin heeft al een paar keer hun gang naar de rechter gemaakt, maar hun zaken worden steeds teniet gedaan.

Carl
Carl
Reactie op  'm. M
8 maanden geleden

Die enigste antwoord is burgerlike ongehoorsaamheid. Hou meer optogte en kom in opstand teen die korrupsie.

John
John
Reactie op  joke
9 maanden geleden

Die enge top advocaten die op de tv zijn die dienen vaak al de slechte mens krijgen hier voor ook veel uitzend tijd. Die hebben geen belang hier bij want ze worden betaald door de mainstream media. Ja advocaat van de duivel ,zeg már

Roza
Roza
9 maanden geleden

Mja. Nutteloos. Wordt niet ontvankelijk verklaard. Billy haalt zijn schouders op… en gaat vrolijk verder met waar hij was.

Sommige mensen zijn te machtig.

Doeterniettoe
Doeterniettoe
9 maanden geleden

Zolang men met zijn allen kritischer worden en ons niet meer laten verdelen. Ingaan tegen de verdelers.
Hier in België wordt je al aangesproken door de schapen wanneer je mondmasker niet je neus bedekt. Ze schrijven zelfs al boetes voor foutief dragen mondmasker. Niet elke agent gelukkig maar de hardnekkige loopjongens van de staat. Diegene die vroeger gepest werden en nu de samenleving terugpakken.
Leuke toekomst.

Raspoet Reinhilde
Raspoet Reinhilde
Reactie op  Doeterniettoe
9 maanden geleden

ja dinsdag bij het winkelen in de delhaize had ik een masker-face op en ik kreeg van een kassierster op een bevelachtige toon te horen dat dit niet mocht en ik een mondmasker moest dragen tegen volgende maal ‘ savonds kreeg ik het bewijs dat ik dat wel mocht door Van Damme te horen zeggen mondmasker of masker-face het woord wist ik niet en kwam van hem
Indien we echter allemaal tegelijk die mondmaskers niet meer aandoen kunnen ze niets meer doen, de bevolking neemt dan haar RECHT over, dat is dan democratie
Maar ja er is moed voor nodig door velen op hetzelfde moment en de dwang om hen te volgen komt door de hoge boetes die men durft uitschrijven KIJK WE ZIJN ALLEMAAL SOUVEREINE WEZENS volgens ons geboorterecht , de rechten van de mens en voor diegenen die erin geloven ONS KOSMISCH RECHT

Chip
Chip
Reactie op  Doeterniettoe
9 maanden geleden

Klopt,
de politici van nu,
zijn de snullen van vroeger.

x

Check Also

huisarts

Oud-huisarts confronteert medisch tijdschrift met ongemakkelijke vraag: ‘Waar is het virus?’

We horen vaak dat het virus overal ...

arts

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x