Homepagina » Buitenland » Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates voor de rechter
bill gates
Foto: Steve Jurvetson CC BY 2.0

Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates voor de rechter

Honderden boze Belgen slepen Bill Gates, België en een Britse epidemioloog voor de rechter. Ze willen dat alle coronamaatregelen worden afgeschaft. De rechtszaak is aangespannen door z’n 240 Belgen van de groep Viruswaanzin.be. Hun advocaat, Michael Verstraeten, zei tegen The Brussels Times dat de maatregelen onze vrijheden met voeten treden en meer kwaad dan goed doen.

“Zonder lockdown zouden er minder doden zijn geweest,” zei Verstraeten. “Je hebt geen idee hoeveel mensen er sterven vanwege lockdowns. Wij vinden dat er andere maatregelen nodig zijn, maatregelen die de economie geen schade toebrengen, en die de rechten en vrijheden van het volk niet inperken.”

Viruswaanzin stelt dat overheden beleidskeuzes hebben gemaakt op basis van gebrekkige modellen en dat ze uit paniek hebben gehandeld. De groep eist 10.000 euro per klager voor iedere dag dat de maatregelen van kracht blijven.

Honderden andere mensen

De boze Belgen dagen Bill Gates voor de rechter omdat hij de grootste donateur is van de WHO en vanwege zijn betrokkenheid bij vele projecten rond coronavaccins. Ze openen ook de aanval op WHO-adviseur en epidemioloog Neil Ferguson, omdat hij kwam met besmettings- en sterftecijfers die ‘helemaal verkeerd’ waren.

Verstraeten zei dat zich intussen honderden andere mensen hebben aangemeld om ook deel te nemen aan het proces.

Pesten

Tijdens het proces zullen de klagers opvallende pestmaskers dragen, om het signaal te sturen dat overheden de burgerbevolking ‘pesten’ met regels gebaseerd op informatie die volgens de groep onjuist is.

“Steeds meer mensen hebben het gehad met de maatregelen. Ze voelen zich hier niet meer thuis. Het voelt alsof hun samenleving compleet is veranderd,” zei Verstraeten. “Er zijn veel conflicten. Mensen zijn bang en worden gepest omdat ze een andere mening hebben. Wetenschappelijke artikelen worden niet gepubliceerd als de inhoud niet overeenkomst met de adviezen van de WHO.”

De rechtszaak is dinsdag begonnen in Brussel.

[The Brussels Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ron schreef:

  Nog meer verontrustend is dat virologen advies geven die banden hebben met de vaccintiemaffia op onze media. Alle andere therapieën die hun deugdelijkheid al bewezen hebben worden afgewezen of doodgezwegen.

  0 likes
  • Lawke schreef:

   Hoi Ron,
   100% gelijk heb je. Zoals de hydroxycholorquine + zink als therapie in een slecht daglicht wordt geplaatst, terwijl het al ongeveer een 60tal jaren wordt voorgeschreven, zonder de dramatische problemen zoals bij vaccinaties in veel gevallen. De “trend” die we nu zien is een langzaam maar zeker pushen naar vaccinaties tegen convenient19.. 😉 Als Belg steun ik meester Verstraeten in zijn rechtszaak ten volle in zijn opzet. Ik hoop wel dat het dragen van die pestmaskers geen negatief effect zal hebben. We weten namelijk dat MSM hier een lachertje zal van maken. Serieus overkomen is de boodschap denk ik. Grtn!

   0 likes
  • Willem schreef:

   Maar het is wel aandoenlijk dat zoveel mensen (en niet de domste) nog zoveel vertrouwen hebben in rechters en een rechtstaat terwijl keer op keer op keer is aangetoond dat ze zo corrupt als de neten zijn.

   0 likes
  • Raspoet Reinhilde schreef:

   ja dit is het juist er zijn zoveel andere visies over corona van goede wetenschappers maar die horen we niet of kunnen we niet lezen ze worden verwijderd en genegeerd. Komisch toch WAAROM ?? Dit is voor mij dan het grootste bewijs dat hier een andere agenda schuil gaat en als wij dan daarover willen uitweiden is het zo gemakkelijk om één woordje uit te spreken door de massieve bevolking namelijk “COMPLOTDENKERS” en de kous is af !!!

   0 likes
  • Peter schreef:

   Noem één therapie die zijn deugdelijkheid BEWEZEN heeft!

   0 likes
 • Walter schreef:

  Het is te hopen dat de Belgische rechters wel onafhankelijk zijn

  0 likes
  • Anna schreef:

   de nederlandse regering heeft bij de opkomende rechtszaak – de rechters gewisseld!!!Ze hebben “hun eigen”(van de regering) gezet, zo krankzinnig zijn ze en zo angstig, OMDAT ALLE EU REGERINGEN HEBBEN VEEL MILIAARDEN $/E ONTVANGEN VAN DE ORGANISATIE ROTSCHILD/ROCKEFELLER/SOROS/GATES EN WHO – DUS NU MOETEN ZIJ “GEZICHT HOUDEN IN DE PLOOI” MET ALLES WAT ZE HEBBEN GEDAAN OM ONS KAPOT TE KRIJGEN MET IETS WAT NIET BESTAAT.
   Groeten van Anna van Amsterdam.

   0 likes
  • John schreef:

   Nee zal niet gebeuren. Daar zit de EU. Het broed gewas van de duivel.

   0 likes
  • Ron Swart schreef:

   Ik heb sterk de indruk dat de rechterlijke macht ook in België volledig op de hand is van de vrijmetselaars – ordo ab chao – en andere duistere clubs. Een eerder verzoek van een groep Belgen aan de regering, omdat de coronamaatregelen een georganiseerde uitroeiing zijn voor bejaarden werd door de door en door corrupte rechter hoogmoedig van de hand gewezen.

   0 likes
 • Tony schreef:

  Succes Belgen, geef die Bill een koekje van eigen deeg en heb vooral geen medelijden met hem, want dat heeft hij ook niet met andere mensen.

  Bill is niet alleen de grootste donateur, maar ook de grootste organisator van deze hype.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Kansloos, hoe bizar ook.

  Kansloos om reden dat het beleidsvrijheid is om Bill Gates niet aansprakelijk te kunnen stellen als er schade voortvloeit uit die ‘geweldige’ vaccins.
  Het is beleidsvrijheid om beperkingen te stellen aan de grondwet want overal staat ‘behoudens de wet in’ en in de grondwet is geen beperking opgenomen in de tijd.

  Dat is de uitspraak van de Nederlandse rechter. Dat zal ongetwijfeld de uitspraak zijn van elke rechter in de West-Europese landen.

  Hoewel ik er geen kennis over heb, bestaat er een kans dat men in Wit-Rusland vrijer is ondanks de dictatuur waarop eenvandaag vandaag losging.
  Alsof wij het op dit ogenblik het beter hebben in totalitaire staat der Nederlanden.

  Amen!

  0 likes
 • Thom schreef:

  Die Bill Gates wordt weleens in sommige publicaties een philantroop genoemd.
  Volgens mij is hij eerder de spreekwoordelijke wolf in
  Schaapskleren, een narcist en een misantroop.

  0 likes
 • Raspoet Reinhilde schreef:

  Eindelijk staan we op.Ik ben er blij om, want ja de media hier doet er alles aan om op elk uur van de dag corona te vermelden zodat de angst het haalt op het GEZOND VERSTAND maar dan niet hun” gezond verstand” Solidair is men als men geen masker draagt alleen al om het feit dat als men getest wordt of wil worden, we inderdaad besmet zijn. Dit is het doel dat ze nastreven Wat dit aantal besmettingen betreft moeten we die cijfers slikken zonder bewijs ??? Daardoor komt men dan ook aan een tweede lock-down en zo kunnen we weer gehoorzaam alles naleven en is dat dan solidair? Er is veel meer in dit land al lang bezig op alle gebied maar daar kan men een boek over schrijven denk ik
  Juist een herinnering: de zaak Dutroux en de doofpot operatie ervan en het Kasteel gelegen in een groot bos in het zuiden van dit land……

  0 likes
  • Shadow1100 schreef:

   En wat dacht je van het (pedo) Rolodex-onderzoek, (pedo) onderzoek naar Joris Demmink, http://www.vuurwerkramprapport.nl, het Ronde Huis in Nunspeet, ons koninklijk huis etc.

   0 likes
  • Ron Swart schreef:

   @Raspoet Reinhilde, jij bedoelt natuurlijk kasteel des Amerois in Bouillon, vlakbij de grens met Frankrijk en Luxemburg waar de mondiale elite de meest weerzinwekkende dingen met kinderen heeft uitgespookt.
   Dutroux-handlanger Michel Nihoul heeft in een interview met Der Spiegel in 2001 verklaard, dat hij de top van België in z’n zak had. Dutroux was een klein radertje van een enorme pedoring met mondiale vertakkingen en dit aspect is geheel genegeerd tijdens zijn proces.

   0 likes
 • joke schreef:

  en zoals ik al eerder opperde ,nederlanders moeten ook maar eens naar de rechter, ik vraag mij af of er geen goede advocaten zijjn die deze zaak aan willen pakken. het is nu of nooit!

  0 likes
  • Anna schreef:

   ze waren naar de rechter, die werd door de pinokio regering gewisseld, regerings rechter heeft de zaak afgewimpeld!!! Alles in de toontje van Pinokio.

   0 likes
  • 'm. M schreef:

   De Nederlandse beweging Viruswaanzin heeft al een paar keer hun gang naar de rechter gemaakt, maar hun zaken worden steeds teniet gedaan.

   0 likes
  • John schreef:

   Die enge top advocaten die op de tv zijn die dienen vaak al de slechte mens krijgen hier voor ook veel uitzend tijd. Die hebben geen belang hier bij want ze worden betaald door de mainstream media. Ja advocaat van de duivel ,zeg már

   0 likes
 • Roza schreef:

  Mja. Nutteloos. Wordt niet ontvankelijk verklaard. Billy haalt zijn schouders op… en gaat vrolijk verder met waar hij was.

  Sommige mensen zijn te machtig.

  0 likes
 • Doeterniettoe schreef:

  Zolang men met zijn allen kritischer worden en ons niet meer laten verdelen. Ingaan tegen de verdelers.
  Hier in België wordt je al aangesproken door de schapen wanneer je mondmasker niet je neus bedekt. Ze schrijven zelfs al boetes voor foutief dragen mondmasker. Niet elke agent gelukkig maar de hardnekkige loopjongens van de staat. Diegene die vroeger gepest werden en nu de samenleving terugpakken.
  Leuke toekomst.

  0 likes
  • Raspoet Reinhilde schreef:

   ja dinsdag bij het winkelen in de delhaize had ik een masker-face op en ik kreeg van een kassierster op een bevelachtige toon te horen dat dit niet mocht en ik een mondmasker moest dragen tegen volgende maal ‘ savonds kreeg ik het bewijs dat ik dat wel mocht door Van Damme te horen zeggen mondmasker of masker-face het woord wist ik niet en kwam van hem
   Indien we echter allemaal tegelijk die mondmaskers niet meer aandoen kunnen ze niets meer doen, de bevolking neemt dan haar RECHT over, dat is dan democratie
   Maar ja er is moed voor nodig door velen op hetzelfde moment en de dwang om hen te volgen komt door de hoge boetes die men durft uitschrijven KIJK WE ZIJN ALLEMAAL SOUVEREINE WEZENS volgens ons geboorterecht , de rechten van de mens en voor diegenen die erin geloven ONS KOSMISCH RECHT

   0 likes
  • Chip schreef:

   Klopt,
   de politici van nu,
   zijn de snullen van vroeger.

   0 likes
 • PREDATOR schreef:

  Net zoals Bush met 911 vrijkomt , komt Gates hier ook mee vrij..Vrees ik..Maar alle weerstand is welkom..top..
  Vernederland???

  0 likes
 • Iris schreef:

  Beste
  Ik ben blij om dit te horen. Ik begon vandaag eenzaam te voelen. Vandaag, waar ik woon, droeg bijna iedereen een mondmasker. Ook mensen die alleen fietsten, wandelden of liepen waar de mondmasker niet verplicht is. Ook mensen die waren in een bos, in de natuur. Ik snap het niet.
  Sorrie voor mijn Nederlands. Het is toch niet mijn moedertaal, maar ik hou van dit land. En het doet pijn te zien zoveel mensen die in de angst leven en vanwege de angst zich ongezond gedragen.
  Ik kom van Italie. Daar is het helemaal hetzelfde veraal.

  0 likes
 • salvar schreef:

  bill is een moordenaar .

  0 likes
  • Tony schreef:

   Dat klopt, maar dat geldt ook voor zijn vrouw.

   Wanneer zij beide hun zin kunnen doorzetten en hun doel kunnen verwezenlijken, kan het nog veel erger worden.

   0 likes
 • aangiftecovid19.nl schreef:

  De Belgen moeten aangifte doen http://aangiftecovid19.nl

  0 likes
 • Jan schreef:

  Is Viruswaanzin NL geen controlled opposition? Zo ja, hoe zit dat dan met de Belgische tak?

  0 likes
 • Daaristieweer schreef:

  Werd eens tijd. Alleen zie ik liever 2,4 mln ipv 240 mensen.

  0 likes
 • Neske schreef:

  Kunnen we nog aansluiten? Vrees dat dit te weinig zal zijn om ertegenin te gaan. Mensen moeten massaal aansluiten

  0 likes
 • castille schreef:

  Complètement farfelu. Même en droit américain l’action ne sera jamais jugée recevable. Ce ne sont pas les cons qui manquent

  0 likes
 • Lidy schreef:

  We moeten blijven opspreken en tegengas geven, hoe vaak we ook tegen een muur aan lopen. Het is de enige oplossing om van mensen als Gates, Soros, en ja ook Rutte en De Jong, af te komen en een betere toekomst voor eenieder tegemoet kunnen zien.

  0 likes
 • Erique schreef:

  Bill Gates bepaalt het beleid van een land niet, dus of dat stand houdt in een rechtszaak hiertegen, is maar de vraag.

  Corona is geen influenza, dus dat is appels met peren vergelijken & griep hebben we elk jaar & dit virus is gewoon totaal nieuw.Niet alleen 65 of ouder kunnen slachtoffer worden, maar ook onder die leeftijd.In brabant op de ic was zelfs 40% onder de 50 jaar.
  Tijdens de piek van de griep in 2018 lagen er 350 mensen op de ic, bij dit virus dit jaar lagen er tijdens de piek periode bijna 1500 & dat niet voor een aantal dagen, maar aantal weken.
  Oversterfte dit jaar wordt al geschat op 9400 mensen, die wel de symptomen hadden, maar niet getest zijn door het RIVM.
  Wat je de WHO kan aanrekenen, is dat ze te laat gereageerd hebben.Taiwan trok 31 december 2019 al aan de bel, maar werd niet gehoord.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronadoden

  38 coronadoden in één dag, maar niet heus: ‘Schandalig dit’

  Vandaag schreven de media dat er 38 ...

  hydroxychloroquine

  ‘Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven! Eindelijk’

  “Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag ...

  >