Buitenland

Kijk: Zo ziet het eruit als de overheid en MSM samenwerken om mensen te brainwashen

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De nieuwe Twitterbaas Elon Musk is in de mainstream media al maanden het mikpunt van kritiek. Diezelfde media reppen met geen woord over de zogeheten Twitter Files, die onthullen hoe burgers systematisch zijn voorgelogen en misleid over allerhande zaken, van corona tot Russische inmenging.

Om het nog erger te maken voor het establishment liet Twitter zijn eigen regels tegen ‘desinformatie’ over het coronavirus eind november vorig jaar los. Het platform ‘handhaaft zijn beleid rond misleidende informatie over Covid-19 niet langer, met ingang van 23 november’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Pas op

Een maand daarvoor nam Musk Twitter over voor 44 miljard dollar. Sindsdien heeft hij veel maatregelen van de vorige eigenaren teruggedraaid. Zo heeft hij vele opgeschorte accounts hersteld, onder meer dat van de Amerikaanse oud-president Donald Trump.

Vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. Twitter werd gecanceld door het World Economic Forum en de mainstream media lanceerden een campagne om mensen te waarschuwen voor de informatie die op het platform wordt verspreid. Nieuwslezers en -lezeressen dreunden op talloze zenders dezelfde boodschap op: “Pas op als je op Twitter zoekt naar gezondheidsinformatie.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Beheersen van de narratieven

“Zo ziet het eruit als de overheid en de mainstream media samenwerken om mensen te brainwashen,” stelt auteur Kali Fontanilla, die er een filmpje van maakte. “Dit is wat je noemt het beheersen van de narratieven.”

Fontanilla denkt dat er juist meer levens gered zullen worden nu Twitter is gestopt met het handhaven van de regels tegen ‘desinformatie’.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus
Tinus
1 jaar geleden

En het lukt hun nog steeds goed ! 🤮🤮🤮

Henk
Henk
1 jaar geleden

Er moet een aparte gevangenis worden gebouwd voor dhr Rutte, mevr Kaag, dhr Hoekstra, dhr jetten & co en alle ambetenaren rondom deze mensen, maar echt alle.

Het draaid hen alleen om geld, een inkomen en de kans om dit zo lang mogelijk aan te houden, omdat ze in de reguliere arbeidsmarkt nagegnoeg geen been zullen krijgen, lijkt me.
Dat is ook het hele eieren eten.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

Hierbij wat informatie m.b.t het WEF van Klaus Schwab.

Het WEF en ook GAVI zijn beide in het kanton Geneve in Zwitserland gevestigd. De Zwitserse Bondsraad (de federale regering) is in 2009 met GAVI en in 2015 met het WEF een overeenkomst aangegaan dat zij op dezelfde manier worden benaderd als staten. Beide organisaties vallen onder de Host State Act.

Dat betekent dat zij over verschillende privileges beschikken, zoals immuniteit tegen juridische procedures (art.3 HSA). In de uitgebreide overeenkomst met GAVI staan bovendien veel extra afspraken. Dit betreft o.a. dat Zwitserse autoriteiten de gebouwen van GAVI niet mogen betreden en dat werknemers, tenzij bij heterdaad, niet gearresteerd mogen worden.

Dit betekent dat Klaus Schwab alles goed van te voren heeft voorbereid en hetzelfde geldt voor Bill Gates in zijn relatie tot het WHO.

Maria
Maria
1 jaar geleden

Brainwashen nou dat heeft nooit gewerkt bij mij alle leugens over corona niet maar ook niet over de oorlog tussen USA de EU en Oekraïne.
President Putin wilde staakt het vuren voor het kerstfeest zodat de mensen naar de kerk kunnen, en wat zegt Zelenski NÉÉ .
Het Oekraïense volk huilt omdat al hun kerken gesloten zijn .
Zelenski laat zijn ware aard zien hij danst met de duivel.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x