CoronaMens en Dier

Europarlementariër eist openheid van zaken: ‘Wat heeft Von der Leyen bekokstoofd met Pfizer-baas?’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De Europese Ombudsman wil dat sms’jes tussen EU-baas Ursula von der Leyen en de topman van Pfizer boven tafel komen. De Ombudsman stelt dat de sms’jes onder de EU-transparantiewet vallen en het publiek recht heeft op toegang tot relevante documenten.

De New York Times schreef vorig jaar een artikel over de communicatie tussen Von der Leyen en Bourla. Volgens de krant speelde die communicatie een belangrijke rol bij de totstandkoming van miljardendeals over de aankoop van coronavaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Ombudsman stelde vervolgens een onderzoek in, maar het dagelijks EU-bestuur liet weten dat sms’jes ‘geheim’ zijn en niet bewaard hoeven te worden. Daar is de Ombudsman het niet mee eens.

Covid-vaccindoofpot

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) heeft vragen gesteld over deze netelige kwestie. “Wat heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, bekokstoofd met de baas van vaccinmaker Pfizer?” vraagt hij. “Houdt de Commissie de deksel op deze covid-vaccindoofpot?”

De Graaff vraagt aan de Commissie of zij het met hem eens is dat het censureren van haar relatie en communicatie met Pfizer een ernstige inbreuk is op ons recht op informatie.

Openheid van zaken

Het Europarlementslid vraagt de Commissie verder of zij alle gegevens – bijvoorbeeld e-mail en WhatsApp – over entiteiten (bijvoorbeeld het World Economic Forum, Klaus Schwab, de Bilderberggroep, Bill Gates, George Soros, Ab Osterhaus en farmaceutische bedrijven) die lobbyen voor coronavaccins, testen, mondkapjes, certificaten en beperkende maatregelen voor en na de uitbraak van deze ‘pandemie’ kan en wil vrijgeven.

Tot slot vraagt De Graaff of de Commissie alle gegevens over de ineffectiviteit, bijwerkingen (ook sterfgevallen) en sociaal-economische gevolgen van de coronavaccins, testen, mondkapjes, certificaten en beperkende maatregelen kan en wil vrijgeven.

4.9 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
2 jaren geleden

Niet alleen vragen.
EISEN!!
Voor de dag ermee

Annette
Annette
2 jaren geleden

Europarlementariër Marcel de Graaff, in navolging van de helden HIER in Nederland, vertegenwoordiger van de énige échte verzetspartij Forum voor Democratie gooit hiermee de knuppel in het hoenderhok.

Hij heeft de Europese Ombudsman bereid gevonden om de hele smerige Covid-vaccindoofpot bloot te leggen.

NU is het zaak om de druk te verhogen, want de tegenkrachten zullen uiteraard alles in het werk stellen om dit tegen te houden.

Ursula von der Leyen, nadat zij eerst gefaald heeft als minister van defensie (de meeste Duitsers waren maar wat blij toen ze daar opgerot was) is in haar rol als voorzitter van de Europese Commissie nog slechter dan haar voorganger Jean-Claude Juncker.

Kunnen jullie je nog één van zijn uitspraken herinneren? “Wij komen met een bepaald plan. Als daar dan niet negatief op gereageerd wordt, dan voeren wij het simpelweg uit.”

Ursula, als echtgenote van iemand die vuistdiep in de vaccinindustrie zit, heeft er alle belang bij om experimentele vaccins te “verkopen” als levensreddend.

Inmiddels is natuurlijk al lang duidelijk, dat eerder het omgekeerde het geval is.

Als je praat over belangenverstrengeling, dan heb je HIER het ultieme bewijs, maar schijnbaar zijn ze daar in de Europese Commissie voor een groot deel al TE corrupt om daar tegen in te gaan.

Het feit, dat ze tot nu toe met succes dat e-mail verkeer hebben weten te verdoezelen, zegt eigenlijk al genoeg.

Laat de beerput nu maar snel open gaan. Dat is in het belang van de hele Europese bevolking.

Even off topic:
Vanochtend las ik op Telegram dat George Soros flink heeft uitgehaald naar Xi Jinping, de grote Chinese leider.

Hij heeft gezegd, dat deze man het grootste gevaar is voor de hele wereld.

Ik denk zelf, dat George Soros met zijn illustere vriendjes en vriendinnetjes het grootste gevaar is.

Volgens deze bron zouden Xi Jinping, samen met Rusland en Amerika (oud president Donald Trump met aanhang) alles in het werk stellen om de New World Order tegen te houden.

Wat mij betreft hoop ik van harte, dat zij daar in zullen slagen.

King of light
King of light
2 jaren geleden

Er zal wel weer 1 of ander regeltje zijn, die deze fascistische tante en clubje vrij pleit van haar hulp en pogingen de wereldbevolking te reduceren. Misschien een plekje belooft in een tunnel onder de grond???

Chris
Chris
2 jaren geleden

Ze heeft daar zoveel voordelen van, ze is een egoïstisch, onbetrouwbaar persoon! Ze zou die functie helemaal niet mogen hebben!

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x