CoronaMens en Dier

Topambtenaar: er moet een digitale identiteit komen, dit is in de EU besloten en corona is ervoor gebruikt

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

“Macron wil het en Duitsland wil het ook. En hoe werkt het in de EU? Als Duitsland en Frankrijk iets willen, dan gebeurt het, want de EU is Duitsland en Frankrijk, zei columniste Marianne Zwagerman vrijdag in BNR The Friday Move over de QR-maatschappij.

“Ik heb de laatste tijd verschillende topambtenaren gesproken, want ik zit in allerlei geheime verzetsgroepjes. Morgen zit ik weer met zo’n groep met hoogleraren, topambtenaren, politiecommissarissen, echt uit alle hoeken is er verzet,” zei Zwagerman.

Geen wappie

“Wij hebben geheime bijeenkomsten daarover. En één van die topambtenaren zei tegen mij: dit is gewoon in de EU besloten, er moet een digitale identiteit komen, corona is ervoor gebruikt – is geen WEF, geen wappie, gewoon topambtenaar,” voegde ze toe.

“Deze ambtenaar zei ook dat we dit aan de Brexit te danken hebben. Als Groot-Brittannië nog steeds onze partner was als dwarsligger, dan had Mark Rutte dit wel tegen kunnen houden met hun steun, maar nu Groot-Brittannië als grote broer is weggevallen heeft Rutte zijn knopen geteld en gedacht: in mijn eentje hou ik dit niet tegen.”

Boven water krijgen

Ze vroeg BBB-voorvrouw Caroline van der Plas of ze daar achter kan komen als Kamerlid. “Is er niet een manier voor jou om boven water te krijgen: is er in de EU iets afgesproken?”

Natuurlijk zouden we daar achter kunnen komen, antwoordde Van der Plas. “Daar moeten we dan in gaan duiken.” Ze wees er verder op dat Forum voor Democratie hier al langer mee bezig is.

Van een ‘tijdelijk’ vaccinatiepaspoort naar een permanente digitale identiteitsportemonnee:

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Chero
Chero
1 jaar geleden

Ik wil ook wel eens wat. Opzouten met Duitsland en Macron.

Leo
Leo
1 jaar geleden

Een digitale identiteit an sich zou een logische ontwikkeling zijn in onze beschaving. Maar dat ze ons erin liegen is knetter zorgwekkend.

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Als er iets met list en bedrog geïmplementeerd wordt, dan is dat in mijn ogen een reden om daar fel in verzet tegen te gaan, dit mag nooit legitiem worden, anders kunnen regeringen dictatoriaal worden door het volk gewoon maar onwetenschappelijke beweringen wijs te maken. Er moet beslist peer reviewed bewijs zijn, zonder belangenverstrengelingen. Een beetje zoals dat jury-systeem in de VS. Dat is niet voor niets zo geregeld.

Twan Houben
Twan Houben
1 jaar geleden

Concept europese wet voor biometrisch paspoort werd in december naar onze eerste kamer gestuurd ter kennisgeving.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x