CoronaBuitenland

Kinderarts spreekt zich uit over hartaanvallen bij kinderen: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Sinds enige tijd worden ook jonge kinderen gevaccineerd tegen corona. Een kinderarts, die op Twitter bekendstaat als ‘Dr. B’, spreekt zich uit over de effecten hiervan.

Hij zegt dat hij inmiddels zes jaar kinderarts is en niet eerder zoveel hartaanvallen en gevallen van myocarditis bij kinderen heeft gezien als nu.

Dr. B wijst erop dat veel ouders zijn misleid door artsen die onvoldoende onderzoek hebben gedaan of die onder druk zijn gezet of zijn misleid. Zet altijd vraagtekens bij elke behandeling, elke therapie, benadrukt hij.

Overgevoeligheid

De kinderarts verwijst naar een studie in het tijdschrift Archives of Pathology & Laboratory Medicine waaruit blijkt dat polyethyleenglycol (PEG) overgevoeligheid zou kunnen uitlokken. Dit bestanddeel zit in coronavaccins. “Het is tijd voor nieuwe vaccins met andere hulpstoffen,” zeggen de onderzoekers.

Het onderzoek gaat over twee tieners die drie en vier dagen na de tweede dosis van het Pfizer-vaccin dood zijn gevonden. Ze bleken myocarditis, een ontsteking van de hartspier, te hebben. Waarschijnlijk heeft een allergische reactie het proces in gang gezet.

Bijsluiter

Afgelopen jaar liet het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) weten dat ontsteking van de hartspier wordt opgenomen in de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna als mogelijke bijwerking. De aandoening kan volgen op vaccinatie met één van de twee vaccins, aldus het EMA.

De gevallen doen zich voornamelijk voor binnen 14 dagen na vaccinatie, het vaakst na de tweede dosis en veelal bij jongere mannen, concludeerde het EMA.


4.8 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
2 maanden geleden

Toch ‘mooi’ heh die verwevenheid van big pharma met de who en de fda en de wef. Vaccines die goedgekeurd zijn die kinderen vermoorden waarvan het zonder blikken of blozen in de bijsluiter wordt gezet en de politiek en de media als hersenloze papagaaien blijven roepen dat ze veilig zijn en werken. En maar bakken met belastinggeld binnenslepen! En mijn familie die maar blijven roepen dat ze werken. Ik leef letterlijk in de twilight zone.

Joost
Joost
2 maanden geleden

Alhier in Costa Rica worden kinderen door ziekenhuizen m.b.v. jeugdzorg verplicht geinjecteerd. Is zelfs in het kindervaccinatieprogramma opgenomen. Kindermoord, volkomen geschift en uiterst crimineel.

Arnold
Arnold
2 maanden geleden

En de prikmoordenaars gaan maar door!!! Wie stopt ze???

Geert-Jan
Geert-Jan
2 maanden geleden

Het is tijd voor helemaal geen vaccinatie
Ook niet voor zogenaamde kinderziektes
Geen enkele bekende kinderziekte virus is ooit geïsoleerd of aangetoond
Zo van kijk dit is het mazelen virus om er 1 van te noemen
Het is nooit aangetoond
Daarnaast was Louis pasteur(grondlegger van de besmettingsleer)een fraudeur
We zijn van jongs af aan misleid en voorgelogen
Alleen maar oa om de kas te spekken van de farmaceutische industrie
En de elites maken hier dankbaar gebruik van omdat het ook hun agenda dient

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x