Buitenland

“Nostradamus voorspelde overwinning van Trump 400 jaar geleden al”

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bekende ziener Nostradamus zou 400 jaar geleden al voorspeld hebben dat Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou gaan winnen.

De Fransman Michel de Nostredame leefde van 1503 tot 1566 en was apotheker, arts en astroloog. Hij werd vooral bekend door zijn profetieën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Zijn aanhangers stellen dat hij de wereld onder meer heeft gewaarschuwd voor Napoleon, de twee wereldoorlogen, de aanslagen van 9/11 en het terrorisme.

Rusland

Hij zou ook de overwinning van Trump hebben voorspeld: “De grote opzichtige, zonder schaamte, zal verkozen worden tot leider van het leger: de vrijmoedigheid van zijn beweringen, de brug gebroken, de stad zwijmelend van angst.”

En verder: “De valse boodschap over de oneerlijke verkiezing, die door de stad waart en een einde maakt aan het gebroken pact. Stemmen gekocht, de kapel bevlekt met bloed, de keizerrijken die samen worden gebonden.”

Dat zou dan weer te maken kunnen hebben met de relaties tussen de Verenigde Staten en Rusland.

Nederlagen

Tot slot zei hij nog: “De mannelijke vrouw zal haar invloed uitbreiden naar het noorden. Ze zal bijna heel Europa en de rest van de wereld tegen zich in het harnas jagen. Twee nederlagen zullen haar uit haar evenwicht brengen zodat leven en dood Oost-Europa sterker zullen maken.”

Volgens volgelingen van Nostradamus is dit een verwijzing naar Hillary Clinton en haar nederlagen tegen Obama en tegen Trump. Met Oost-Europa zou hij verwijzen naar Rusland.

Omdat zijn voorspellingen vrij vaag waren en op meerdere manieren geïnterpreteerd konden worden, kreeg Nostradamus ook veel kritiek.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
7 jaren geleden

Hij had ook voorspeld dat de wereld in 2012 zou vergaan …. het is nu bijna 2017

majapahit
majapahit
7 jaren geleden

“De mannelijke vrouw zal haar invloed uitbreiden naar het noorden. Ze zal bijna heel Europa en de rest van de wereld tegen zich in het harnas jagen.”

lijkt meer dochter Le Pen?

Maarten Post fan
Maarten Post fan
7 jaren geleden

Nostradamus had goede kennis van de geschiedenis en een cyclische opvatting van tijd. Hij voorspelde dus vooral het verleden. Zolang je dat maar vaag genoeg opschrijft, past het altijd wel een keer op de toekomst.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
7 jaren geleden

Omdat de agenda geheel word uitgewerkt.

Alles is geplant.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x