Great ResetBinnenland

‘Het kabinet voert rücksichtslos de WEF-agenda uit en verklaart de oorlog aan het volk’

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Honderden actievoerende boeren zijn woensdag op de bon geslingerd. Veel boeren kwamen op de trekker naar het protest in Stroe. Volgens de politie was daarbij afgesproken dat ze via binnenwegen zouden rijden, maar veel boeren gingen toch met hun trekkers de snelwegen op. Een deel van hen zou ook de kentekens hebben afgeplakt.

Minister van Justitie Dilan Yesilgoz zei dat boeren die ‘de regels aan hun laars hebben gelapt’ door met trekkers de snelweg op te gaan ‘daar niet zomaar mee wegkomen’. Ze voegde toe dat ze achteraf zoveel mogelijk zullen worden beboet. “Onze wetten gelden voor iedereen,” aldus Yesilgoz.

Kansloze reactie

De minister zei het ‘echt niet oké’ te vinden dat boeren met zoveel trekkers de snelweg zijn opgegaan. “Veel boeren hebben er misbruik van gemaakt. Waarschijnlijk denken ze dat ze er mee wegkomen. Ik hoop dat we in een land leven waar dat niet zo is,” zei Yesilgoz.

Ze krijgt veel kritiek. Zo zegt Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL): “Boerengezinnen die vrezen voor hun toekomst en kapot worden gemaakt door dit kabinet, demonstreren uit pure wanhoop. Zij krijgen nu ook nog deze kansloze reactie van een VVD-minister te verwerken. Stop het criminaliseren van boeren!” schrijft hij.

Duidelijk

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) voegt toe: “En weer wordt duidelijk: het kabinet voert rücksichtslos de WEF-agenda uit en verklaart de oorlog aan het volk.”


4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
9 maanden geleden

“Wet gaat voor verstand🤔 of emotie😠” Dilan Yesilgöz = fout🐉 bezig & zal dit slecht bekomen

Zonnebloem
Zonnebloem
9 maanden geleden

Goh die dilan
Wat een dreigende zwakke taal van die vrouw..
Wat een lef ..onze boeren discrimineren???
Hoe durf je…je weet niets van het platteland en van onze boeren
Maar dan ook helemaal NIETS !!!

Annette
Annette
9 maanden geleden

“Het kabinet voert rücksichtslos de WEF-agenda uit en verklaart de oorlog aan het volk.”

Ja…..DAT weten wij wakkere ninefornews-lezers natuurlijk al lang.

Wat die minister van Justitie Dilan Yesilgoz doet, is niets anders dan het natrappen van een groep méér dan wanhopige boeren, die met z’n allen in het drijfzand zitten en proberen eruit te komen.

Toch vind ik het niet zó handig om dat zootje tuig weer een stok in handen te geven om de hond te slaan. En dat is natuurlijk zo, als je van tevoren WEET, wat er gebeurt als je je niet aan de regels houdt.

Daarbij wil ik wel aantekenen, dat dit specifiek weer tegen de boeren is gericht. Wij weten allemaal van de afgelopen jaren, waar acties van Extinction Rebellion, Black Lives Matter en LHGBT-acties (of wat voor letters dan ook) nauwelijks iets in de weg werd gelegd om hun valse geluid te laten horen.

Christianne van der Wal “klaagt” over de polarisering. Ja…. trut! dat hebben jullie met z’n allen in het kabinet ZELF veroorzaakt. En DAT is ook “part of the plan”.

Als je deze verschrikkelijke situatie wat betreft de boeren gaat analyseren, dan kom je tot de conclusie, dat NATUURLIJK in eerste instantie het bestaan van de boeren wordt bedreigd. Geen twijfel over mogelijk.

Maar…. het gaat natuurlijk véél verder dan alleen de boeren. WIJ allemaal worden in ons bestaan bedreigd.

Met een totaal vals verhaal wat betreft de CO2 worden de mensen, dieren EN plantenwereld bedreigd.

Planten zijn afhankelijk van CO2 en als die daar te weinig van krijgen, verarmen de planten. Zij zijn de basis van ons voedsel.

Voor de criminelen, die NOG de dienst uitmaken, is dat ook precies de bedoeling. Wij “mogen” straks ongezond nepvlees en insecten eten, waar wij uiteindelijk allemaal dan dood aan gaan. De één zal het wat langer volhouden dan de ander, maar één ding staat als een paal boven water: OOK dit is opgezet om de hele wereldbevolking te decimeren.

Nog even terugkomend op de boeren, die op de snelweg hebben gereden. Ik las dat er een aanrijding zou zijn geweest tussen een vrachtwagen en een trekker. Volgens de Telegraaf (totaal onbetrouwbaar dus) was het 100% de schuld van de bestuurder van de trekker. Iemand die daar getuige van was, beweerde dat de vrachtwagenchauffeur moedwillig de trekker had geramd. Uiteraard stond dit detail NIET vermeld in het artikel.

En ZO doen de mainstream-media dus overduidelijk mee met het lezerspubliek op te zetten tegen de boeren. En jammer genoeg zullen er dus veel lezers van die flutkrant zeggen: het is allemaal de schuld van de boeren.

Inderdaad! Het kabinet heeft de oorlog verklaard aan het Nederlandse volk en één van de “tools” om dat te doen is het zaaien van verdeeldheid tussen ons, terwijl juist NU met z’n allen één lijn zouden moeten trekken.

wolfje168
wolfje168
9 maanden geleden

Het is nooit anders geweest. En dan moet je nog gaan stemmen ook want ja, je plicht aan de democratie hè en bovendien: als je niet stemt mag je achteraf niet klagen ook. Who’s a pretty boy then?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

179
0
We lezen graag je reactie!x