BinnenlandCorona

Kinderen van 5 tot 12 krijgen in januari uitnodiging voor coronaprik: ‘Misdadig, onrechtmatig en strafbaar’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ouders met kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen die tegen corona laten vaccineren. Het demissionaire kabinet neemt daarmee een advies van de Gezondheidsraad over. De Gezondheidsraad stelt dat ‘alle vormen van drang vermeden moeten worden’. De kinderen krijgen zo rond half januari een uitnodiging voor een coronaprik.

“Door kinderen van 5-11 jaar te vaccineren, kunnen waarschijnlijk zo’n 100-150 ernstige gevallen van ontsteking door corona voorkomen worden. De voordelen zijn dus groter,” jubelt D66-Kamerlid Jan Paternotte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Donder op met je gifspuit

Waarop FVD-kopman Thierry Baudet reageert: “Schandalig. Blijf van de kinderen af! Donder op met je gifspuit!” Zijn partij voegt toe: “De prikverslaafden van D66 willen onze kinderen injecteren met experimentele goedjes om een handvol ‘besmettingen’ tegen te gaan. Zonder enig oog voor de bijwerkingen van de ‘vaccins’ gaan ze nu achter de allerjongsten aan. Bij deze partij zijn onze kinderen niet veilig.”

Journalist Annelies Strikkers verdiepte zich in het advies van de Gezondheidsraad en constateert: “In hun onderbouwing maken ze gebruik van valse dilemma’s en schattingen die geen enkele basis hebben. Ook weten ze niet óf vaccinatie iets voorkomt. Het is ongehoord.”

“Het is ongeloofwaardig dat leden van de Gezondheidsraad tot het advies gekomen zijn zonder enige (politieke) druk,” schrijft ze.

Kwalijke rol

“De kwalijke rol van de Gezondheidsraad valt niet meer te ontkennen,” stelt publicist en jurist Sietske Bergsma. “Louter valse dilemma’s, onwaarheden en politieke overwegingen liggen aan het ‘advies’ ten grondslag.”

Advocaat Bart Maes zegt: “Misdadig, onrechtmatig en strafbaar.”

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boink
Boink
2 jaren geleden

Als ik nu ga schrijven wat ik denk staan ze hier morgen aan de deur

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

1) hier komt het aan op Darwin, zeker nu er meer kennis is vergaard over de wonderprikjes. Het darwinisme zit ‘m hier in: is het individu zodanig aangepast dat het zelf opzoek gaat naar informatie omdat de overheid niet meer te vertrouwen is?
2) 85% is geprikt. Dus ook van de volwassenen die kinderen hebben, jonge kinderen. Als je je hebt laten prikken, dan geloof je erin. Hoe groot is de kans dat het bij die kinderen ruim onder de 85% uitkomt?
Ik gok: 0%, immers bijna iedereen is nog gehypnotiseerd.

Het totalitarisme moet eerst gigantisch veel schade aanrichten voordat het tij keert en om het tij te keren moet er weer veel schade worden aangericht gelet op de geschiedenis.

T,A
T,A
2 jaren geleden

GRAAG HOOR IK DAT HET OMT DAT ZELF IN HET NIEUWS ZEGT ZODAT WE WETEN DAT DIT HUN ADVIES WAS
DAN WETEN WE WAAR WE MOETEN ZIJN ALS HET MIS GAAT

jan
jan
2 jaren geleden

Houd de prikbussen in de gaten: https://t.me/meldpuntprikbus
Er zijn kinderen van 12 die uit branie, of eenzaamheid, gevoel van uitsluiting, pesterijen, zelfstandig ( stiekem) de rotzooi zonder medeweten van wie dan ook laten inspuiten

Back to top button
146
0
We lezen graag je reactie!x