BuitenlandCorona

Beelden uit coronakamp in Canada: ‘Jullie behandelen ons erg slecht’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op beelden die in een coronakamp in Canada zijn gemaakt, is te zien hoe medewerkers een man tot bedaren proberen te brengen die er al enkele dagen wordt vastgehouden. Het lijkt te gaan om een hotel dat is omgetoverd tot isolatiecentrum.

“Ik weet niet wanneer mijn vlucht vertrekt. Ik heb verdomme nog nooit een misdaad begaan,” zegt de man tegen de medewerkers, die schorten, mondkapjes en gezichtsschermen dragen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Misselijk

“Nee, u bent geen crimineel, dat is het niet,” zegt een medewerker tegen de woedende man. “Wat is er dan in vredesnaam aan de hand? Ik heb me drie keer laten testen. Ik wil weten wanneer mijn testresultaten bekend zijn. Derde dag!” aldus de man.

De boze man klaagt ook over de kwaliteit van het voedsel in het quarantainecentrum. “Ik krijg troep. Vanmiddag kreeg ik een vieze sandwich die me misselijk maakt.”

Daarnaast klaagt de man over de manier waarop hij wordt behandeld. “Jullie behandelen me slecht. Jullie behandelen ons allemaal erg slecht.”

Dit is wat er op dit moment in Canada gebeurt

Eerder werd de Canadese Tiffany Gaura met haar twee dochters opgesloten in een quarantaineruimte bij het Westin Calgary Airport nadat ze een reis hadden gemaakt naar Egypte. Ze zei dat ze werden opgewacht door medewerkers van het Rode Kruis in beschermende pakken. “We mogen niet naar buiten,” schreef Tiffany op Facebook.

“We krijgen alleen de maaltijden die ze ons geven (het is nu 18.30 uur en we hebben nog niets te eten of te drinken gehad sinds we om 15.00 uur zijn geland),” aldus de vrouw. Ze kreeg ook te horen dat de boete voor het onderbreken van de quarantaine kan oplopen tot 750.000 dollar. “Dit is wat er op dit moment in Canada gebeurt.”


[Infowars]

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

De gekozen naam voor deze “nieuwe” faciliteit is “coronakamp”, maar je hebt niet veel fantasie nodig EN natuurlijk een beetje kennis van de geschiedenis, om daar zó een ander woord voor te gebruiken: concentratiekamp.

Dit IS dan de nieuwe werkelijkheid anno 2021! Wat een horror in optima forma!

Alleen al het feit, dat ze OOK daar in Canada nog steeds die inferieure testen gebruiken, zegt eigenlijk al genoeg.

Wat voor mij niet helemaal duidelijk is aan dit verhaal: Hebben deze mensen eerder minimaal 2 gentechinjecties gehad? Of zijn het vaccin vrije mensen (nieuw woord in plaats van ongevaccineerden, klinkt veel beter!).

Zij mochten in ieder geval reizen, maar dat kan natuurlijk ook met testen gebeurd zijn.

Dit verhaal maakt voor mij in ieder geval duidelijk, dat je maar beter niet naar andere landen moet gaan, want bij terugkomst kan je dan onaangenaam “verrast” worden.

Voor mijn man en ik is het in ieder geval duidelijk: Wij laten ons NOOIT afvoeren naar welk kamp dan ook. ALS je dat overkomt, heb je helemaal niets meer in te brengen en kunnen ze in principe doen en laten wat ze maar willen.

WAT een stress moet dat wel niet veroorzaken, als je nietsvermoedend op het vliegveld zomaar opgepakt wordt, alsof je de eerste de beste crimineel bent.

Wij leven inmiddels met z’n allen in de “twilight zone” en ik kan mij zo voorstellen, dat er velen met mij héél graag weer terug willen keren naar ons bekende wereldje.

Daar ging heus ook niet altijd alles goed, maar je had in ieder geval het idee, dat er een bepaalde rechtvaardigheid speelde.

Daar is op dit moment geen sprake meer van. En het ergste is ook nog eens, dat het met de dag krankzinniger lijkt te worden.

Ik wil zó graag wakker worden uit deze boze droom en dan tot de ontdekking komen, dat het inderdaad niet meer was dan een boze droom.

Renkir
Renkir
2 jaren geleden

Tja, gevaccineerden moeten niet denken dat zij de dans ontspringen. Braaf zijn en alsnog met dit soort maatregelen geconfronteerd worden. Wat zijn de mensen toch lui en zwak geworden. Pak maar fijn je booster n.o. 4 anders verloopt je covid save ticket.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 jaren geleden

Het was allang bekend dat deze agenda werd uitgerold ,maar de mensen verklaarde me voor gek ,dus geniet er maar van met volle teugen
amen

Anja
Anja
2 jaren geleden

Gevangen criminelen hebben het beter

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x