Homepagina » Buitenaards » TIME: 10 beroemdheden die buitenaardsen hebben gezien
TIME: 10 beroemdheden die buitenaardsen hebben gezien

TIME: 10 beroemdheden die buitenaardsen hebben gezien

Voormalig New York Knicks-speler Baron Davis verklaarde onlangs dat hij enkele weken geleden tussen Las Vegas en Los Angeles felle lichten heeft gezien en is meegenomen door humanoïde wezens.

Davis zei dat hij serieus was en voegde toe later een boek te zullen publiceren over zijn buitenaardse ervaringen.

De Joods-Amerikaanse actrice Fran Drescher vertelde aan The Huffington Post dat zij en haar ex-man dezelfde buitenaardse wezens hebben gezien. Ze denkt dat ze geprogrammeerd waren om elkaar te ontmoeten. Ze hebben allebei op dezelfde plek een litteken.

Draadloze verbinding

Zanger Sammy Hagar heeft gezegd dat buitenaardsen informatie uit zijn brein kunnen aflezen. “Ik lag op een avond in mijn bed te dromen toen ik een ruimteschip met daarin twee wezens zag,” schreef hij in zijn boek Red: My Uncensored Life in Rock. “Ik kon hun gezicht niet zien. Ze waren met me verbonden en konden via een mysterieuze draadloze verbinding in mijn bewustzijn komen.”

Hoewel dit alles zich afspeelde in een droom, legde de zanger uit dat zijn ervaring onderdeel was van iets echts en dat er kennis werd overgedragen. Hagar heeft zich zo erg in het onderwerp verdiept dat ‘hij er een heel boek over zou kunnen schrijven’.

De Amerikaanse oud-president Jimmy Carter zag in 1969 een UFO in Leary in de staat Georgia. Dat vertelde hij vier jaar na de waarneming aan het International UFO Bureau in Oklahoma City. Hij was destijds gouverneur van Georgia.

Eivormig object

In 2007 gaf Carter tijdens een interview met CNN tekst en uitleg: “Het was ongeïdentificeerd, maar ik denk dat het onmogelijk is – sommigen zullen het daar niet mee eens zijn – dat ruimtewezens van andere planeten of andere sterren naar ons toe komen. Dat is volgens mij niet mogelijk.”

De Britse zangeres en actrice Olivia Newton-John vertelde The Sun in 2009 dat ze op 15-jarige leeftijd een onbekend vliegend object heeft gezien en sindsdien gefascineerd is door het paranormale.

Door het zilverkleurige object dat door de lucht schoot raakte ze geïnteresseerd in buitenaardsen. “In Engeland denken de meeste mensen inmiddels dat UFO’s echt bestaan,” zei ze tijdens het interview. “Hoe anders was dat 20 jaar geleden?”

In 2004 vertelde de Israëlische mentalist en spion Uri Geller over de buitenaardse ervaring van zijn vriend John Lennon. De Engelse popmusicus werd midden in de nacht wakker van een fel licht. Hij ging naar buiten en zag vier ‘insectachtige’ mensen. Lennon zei dat de wezens hem een metalen eivormig object gaven dat hij bij zich droeg en uiteindelijk aan Geller gaf.

Venus

In 2006 reisde de Britse popzanger Robbie Williams met journalist Jon Ronson af naar de woestijn van Nevada om daar te praten met mensen die buitenaardsen hadden gezien. Williams verklaarde tegenover de Britse Daily Mail dat hij zelf tot drie keer toe UFO’s heeft gezien. De eerste zag hij als kind in Engeland, de tweede in Beverly Hills en de derde toen hij net een nummer over buitenaards contact had geschreven.

De voormalige First Lady van Japan Miyuki Hatoyama schreef in 2008 in haar boek Very Strange Things I’ve Encountered: “Terwijl mijn lichaam sliep reisde mijn ziel aan boord van een driehoekige UFO naar Venus.” Haar man, oud-premier Yukio Hatoyama, dacht dat het maar een droom was, maar de inmiddels 70-jarige voormalig actrice weet zeker dat ze is meegenomen door buitenaardsen.

In 2007 citeerde NBC-presentator Tim Russert tijdens een presidentieel debat een passage uit een boek van Shirley MacLaine, waarin de actrice schrijft dat presidentskandidaat Dennis Kucinich vanuit haar woning in de staat Washington een UFO had gezien. Kucinich bevestigde dat hij een ongeïdentificeerd vliegend object had gezien en vergeleek zijn waarneming met die van Jimmy Carter.

De Joods-Canadese acteur William Shatner, die vooral bekend werd van zijn rol als Captain Kirk in Star Trek, gelooft al lange tijd in het bestaan van buitenaards leven. “Er is zonder twijfel leven buiten de aarde,” zei hij in 2010 tegenover de Montreal Gazette. “In mijn beleving wemelt – wemelt! – het universum van leven in alle mogelijke vormen.”

Bron: Time.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. het zijn allemaal dreamers with no evidence

  0 likes
 2. Beroemdheden die beweren dat ….

  0 likes
 3. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Wat niemand zal verbazen, dat Extraterrestrials op (ruimtevaart)wetenschappelijk vlak ver het Aardse voorafgaan zijn,in feite prima hight techno om de Aardse problemen op te lossen voor kolonisatie van planeten.
  De Vlaamse Belg heeft een vaste baksteen in zijn maag, heeft daar heel wat voor over… En Extraterrestrials zelf?
  ET-hight techno is niet enkel voor het ministerie van defensie.
  Spijtig dat deze Extraterrestrials niet op de Aarde willen verblijven voor een tijd, om klare wijn te schenken, wat er allemaal gaande is elke dag in andere uithoeken van de kosmos. Wat geven onmiddellijk wat TV kwaliteitsprogramma’s
  van een ander kaliber dan de VSA-soaps uit Hollywood en Broadway..

  0 likes
 4. [quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]

  En die anderen zijn allemaal evidencehunters with no dreams. Ik weet niet wat er erger is.

  0 likes
 5. nog steeds niets gezien, na 20+ jaar hemelspeuren e.d.

  0 likes
 6. [quote name=”redice”]nog steeds niets gezien, na 20+ jaar hemelspeuren e.d.[/quote]
  Dan doe je iets niet goed.Luisteren naar je innerlijk(gevoel)dan komt het vanzelf op je pad.Niet op jouw maar op hun tijd.ER is meer dan genoeg te zien in de lucht.

  0 likes
 7. [quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]
  weet je, op een heldere nacht kun je satellieten zien, een aantal jaren (was ook in het nieuws) geleden was de iss te zien. … meteorieten, vuurbollen, ik heb t allemaal gezien, gewoon wetenschappelijk ook geaccepteerd dit melde ik een kennis en ik had t niet eens over ufo’s. En dan zijn er individuen die hier om gingen lachen….dat je er niet in geloofd prima…maar waarom noem je een ander een dromer, jíj hebt een mening… wat heeft jou mening te maken met wie ik ben, wat is de connectie..

  0 likes
 8. ik lees dat bv Olivia Newton john na het zien van maar alleen maar één ufo is gaan interesseren en geloven erin en zo ook anderen, ik heb er werkelijk tig gezien in mijn leven en heb toch zeer sterke bedenkingen of het ‘ buitenaards’ is ,ook een droom gehad dat ik mee mocht vliegen in een bol met andere mensen levensecht daar niet van maar desalniettemin gewoon een droom .Zag vorige week s’nachts wéér een mooie helder verlichte .u.f.o (unindentified flying object)overkomen geen idee waarom ik er zo vaak zie hier, drukke testroute denk ik. Hoe dan ook, zilverkleurige of ronde ,of wat dan ook voor vorm of lichtgevende objecten zijn niet per definitie buitenaards. Ook; als iemand UIT zijn lichaam meegenomen wordt klinkt het eerder als een demonische ( andere dimensie) actie.Volgens mij is er dan van vrije wil geen sprake meer maar van ontvoering en dat druist tegen elke uitgevaardigde kosmische wet in,typisch demonisch.kijk maar uit .

  0 likes
 9. [quote name=”Hr”][quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]

  En die anderen zijn allemaal evidencehunters with no dreams. Ik weet niet wat er erger is.[/quote]

  dromen genoeg, we leven er alleen niet in..

  Ik zie niet in waarom het fout is als mensen niet zomaar iets aannemem..

  Ik zie een stip in de lucht, dussss dat is meteen een alien die de aarde komt bestuderen.

  0 likes
 10. [quote name=”BdeD”][quote name=”Hr”][quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]

  En die anderen zijn allemaal evidencehunters with no dreams. Ik weet niet wat er erger is.[/quote]

  dromen genoeg, we leven er alleen niet in..

  Ik zie niet in waarom het fout is als mensen niet zomaar iets aannemem..

  Ik zie een stip in de lucht, dussss dat is meteen een alien die de aarde komt bestuderen.[/quote]

  Der is ook niks mis met die aanname.
  Het is namelijk ook een aanname wanneer er gelijk gezegd wordt dat het geen buitenaardsen zouden zijn.

  Kortom, vindt het grappig dat er zoveel mensen zijn die het allemaal denken te weten, terwijl je het niet kan weten, tenzij je een ervaring ermee heb gehad ofzo.

  Heb dat zelf nog niet mee gemaakt, dus houdt de mogelijkheid open.
  Ook al klinken sommige verhalen te bizar, dat maakt het nog geen leugen of waarheid…

  0 likes
 11. [quote name=”BdeD”][quote name=”Hr”][quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]

  En die anderen zijn allemaal evidencehunters with no dreams. Ik weet niet wat er erger is.[/quote]

  dromen genoeg, we leven er alleen niet in..

  Ik zie niet in waarom het fout is als mensen niet zomaar iets aannemem..

  Ik zie een stip in de lucht, dussss dat is meteen een alien die de aarde komt bestuderen.[/quote]

  Dat hoef je ook niet in te zien, tenminste, ik zie daarin zelf ook niets verkeerds. Ik zie echter ook niet in waarom het fout is om open te staan voor andere ervaringen dan die de wetenschap begrijpt. Wetenschap is een context binnen de werkelijkheid, niet andersom.

  0 likes
 12. Dat er nog mensen zijn die niet geloven in buitenaards leven kan ik niet begrijpen?? ik geloof dat hier op planeet aarde genoeg leven is en ik geloof dat wij maar een klein nietig planeetje zijn en toch barst het hier van het leven en zijn wij niet onderdeel van het universum en erg arogant om alleen te denken dat wij de enige zijn ik kan om deze mensen alleen maar lachen ook zij worden ooit wel wakker .

  0 likes
 13. [quote name=”ton”]Dat er nog mensen zijn die niet geloven in buitenaards leven kan ik niet begrijpen?? ik geloof dat hier op planeet aarde genoeg leven is en ik geloof dat wij maar een klein nietig planeetje zijn en toch barst het hier van het leven en zijn wij niet onderdeel van het universum en erg arogant om alleen te denken dat wij de enige zijn ik kan om deze mensen alleen maar lachen ook zij worden ooit wel wakker .[/quote]
  geloven is geloven en niet iets zeker weten, we geloven allemaal in ET,s maar wel eerst graag zien dan hoeven we niet meer te geloven dan weten we het zeker,,dus think twice,dus,,close encounters of the third kind of 4 of 5.

  0 likes
 14. [quote name=”ton”]Dat er nog mensen zijn die niet geloven in buitenaards leven kan ik niet begrijpen?? ik geloof dat hier op planeet aarde genoeg leven is en ik geloof dat wij maar een klein nietig planeetje zijn en toch barst het hier van het leven en zijn wij niet onderdeel van het universum en erg arogant om alleen te denken dat wij de enige zijn ik kan om deze mensen alleen maar lachen ook zij worden ooit wel wakker .[/quote]
  en de (spreek)woorden; eerst zien dan geloven bestaat niet dat moet uit de dikke van dale of welk woordenboek dan ook want het strookt niet met de werkelijkheid hoe kan men eerst iets zien en dan gaan geloven als je iets ziet dan is het er,dan zie je het daadwerkelijk,,dan hoef je niet meer te geloven dus het klopt niet (LOL)

  0 likes
 15. Davis is er zelf iig nog niet van overtuigd dat hij ontvoerd is door aliens.

  0 likes
 16. Sterker nog, het was een grap:

  Baron Davis ‏@Baron_Davis 14 Jul
  Alien story was a Joke!! Get over it people. Nothing more than that.. #geeeeez

  Volgens zijn Twitter.

  0 likes
 17. Sorry maar je hoeft niet iets te zien om een logische conclusie te trekken toch? Dat wij de handicap hebben dat we ze op onszelf gericht zijn met alle dagelijkse nieuwtjes en waardeloze onzin betekent niet dat er van de +- honderden miljarden andere planeten en sterrenstelsels ook leven is. Het is gewoon wiskundig gezien onmogelijk dat we de enige zijn. Een simpele kansberekening is gewoon voldoende. Tja of je gelooft natuurlijk in God en dan kan je vrijwel alles uitsluiten omdat die mensen alleen willen geloven wat er in een oud boek staat.

  Ik denk ook dat ze daarom ook nog even wachten met ”landen”…meer dan 85% van deze planeet gelooft nog in deze sprookjesfiguren dus waar hebben we het in godsnaam 😉 over.

  0 likes
 18. [quote name=”Hr”][quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]

  En die anderen zijn allemaal evidencehunters with no dreams. Ik weet niet wat er erger is.[/quote]

  Hoezo hebben bewijsjagers geen dromen ?

  0 likes
 19. Tell it like it is

  als je veel over dit onderwerp hebt gelezen en je bent in de ban van vliegende voorwerpen, ga je naar elk overvliegend vliegtuig kijken of het geen ufo is.

  Vervolgens ga je tegen mensen vertellen dat ufo’s echt bestaan. Ook al heb je zelf nooit een echte encounter gehad.

  Je spreekt anderen die ook steeds omhoog kijken en het internet af speuren naar verslagen en ervaringen.
  Je plaats zelf eens een reactie onder een ufo filmpje op youtube dat je er wel eens een gezien heb al hoewel je weet dat dit niet waar is.

  Je bent verbaast over hoeveel mensen er serieus op reageren.
  Dan zie je hoe goed gelovig mensen zijn en hoe makkelijk het is om ze te laten geloven.

  Dan realiseer je je ineens dat jou overtuiging ook op dit soort informatie gebaseerd is.

  er zijn echter ook mensen die veel verder gaan en er serieus werk van maken. Een filmpje plaatsen. Heel veel reacties krijgen is lekkere aandacht.

  Een autoriteit worden op dit gebied zijn is natuurlijk helemaal een natte droom.
  Alleen jammer dat deze mensen nooit met echte feiten komen. Maar het zijn wel geweldige knippers en plakkers.

  Hoe herken je ze.
  Heel simpel.
  Je krijgt nooit een direct antwoord op je vragen.

  Ze hebben voorspelingen gedaan die niet uitkwamen.

  Er is altijd iets groots in de toekomst dat gaat gebeuren.(tegenwoordig weten ze niet precies wanneer)

  En heel veel mis met hoe het nu is.

  Ze worden heel erg moe van mensen die een tegengeluid laten horen.

  Zij zijn vaak zelf in hun verhaal gaan geloven. en daarom kinkt het verhaal erg overtuigend.

  Maar waarom zou je je zelf laten overtuigen als het juist de bedoeling is al je overtuigingen los te laten?

  0 likes
 20. Dus think twice ik denk dat je het niet begrijpt het heeft gewoon te maken met niet alleen zien maar ook gewoon logisch denken ,ik heb trouwens al enkle keren objecten waargenomen die niet te verklaren zijn ,ik bedoel gewoon te zeggen als hier leven is dan is het er ergens anders toch ook mogenlijk

  0 likes
 21. beperkt in je gedachte en denken ,komt wel goed met je ook jij word ooit wel wakker

  Dat er nog mensen zijn die niet geloven in buitenaards leven kan ik niet begrijpen?? ik geloof dat hier op planeet aarde genoeg leven is en ik geloof dat wij maar een klein nietig planeetje zijn en toch barst het hier van het leven en zijn wij niet onderdeel van het universum en erg arogant om alleen te denken dat wij de enige zijn ik kan om deze mensen alleen maar lachen ook zij worden ooit wel wakker .[/quote]
  en de (spreek)woorden; eerst zien dan geloven bestaat niet dat moet uit de dikke van dale of welk woordenboek dan ook want het strookt niet met de werkelijkheid hoe kan men eerst iets zien en dan gaan geloven als je iets ziet dan is het er,dan zie je het daadwerkelijk,,dan hoef je niet meer te geloven dus het klopt niet (LOL)[/quote]

  0 likes
 22. In de Telegraaf vandaag; in Millingen op een camping stortte een drone neer ik bedoel maar te zeggen dat er genoeg rondvliegt on bv te spioneren zonder dat we dat weten en zo kunnen er ook lichtjes op zitten

  0 likes
 23. [quote name=”mb”][quote name=”Hr”][quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]

  En die anderen zijn allemaal evidencehunters with no dreams. Ik weet niet wat er erger is.[/quote]

  Hoezo hebben bewijsjagers geen dromen ?[/quote]

  Hebben ze wel. Natuurlijk wel. Net zo goed als dat sommige dreamers bewijs hebben.
  Het doet uberhaupt niet toe of je dreamer of evidencehunter bent. Het gaat erom of je iemand wilt benaderen aan de hand van vooringenomen scepsis, want dan kun je de bal doorgaans met dezelfde vaart terugkaatsen, of juist vanuit openheid.

  0 likes
 24. [quote name=”ton”]Dat er nog mensen zijn die niet geloven in buitenaards leven kan ik niet begrijpen?? ik geloof dat hier op planeet aarde genoeg leven is en ik geloof dat wij maar een klein nietig planeetje zijn en toch barst het hier van het leven en zijn wij niet onderdeel van het universum en erg arogant om alleen te denken dat wij de enige zijn ik kan om deze mensen alleen maar lachen ook zij worden ooit wel wakker .[/quote]

  Jij haalt twee dingen door elkaar, ik denk dat veel van de Sceptici geloven in buitenaards leven “in het universum”, maar “niet” dat elke UFO die gespot wordt buitenaards is. Als deze er uberhaubt al zijn, maar dat laat ik in het midden.

  De meeste van de UFO sightings zijn gewoon te verklaren en dan heb je natuurlijk ook nog de Black Ophs gerelateerde sightings. Net als de TR-3B, bestaat deze? Verbaasd me niets, dan zijn in 1 klap alle triangle ufo sightings opgelost. geen buitenaardse wezentjes met rode vingertjes maar gewoon highly classified. Dus wie zijn degene die er het meest baat bij hebben dat mensen het als buitenaards zien. Inderdaad, dat is het leger.

  Hoe lang duurde het voordat de stealth bomber bekend werd gemaakt, ook deze werd lange tijd als buitenaards gezien.

  Ook even wat leuke feitjes.

  Na de komst van de series X-Files waren er 5 keer zo veel ufo sightings in engeland dan normaal, pas na vijf jaar werden deze cijfers weer normaal

  na de film Independence Day waren er 6 keer zo veel ufo sightings dan normaal.

  Sinds de film The UFO Incident uit 1975 (gebaseerd op één enkele getuigenis “de Betty and Barney Hill abduction” 1961) worden de aliens door bijna alle ooggetuigen beschreven als de greys. De jaren hiervoor beschreven ooggetuigen aliens als zijnde Robots of wezens in alle verschillende vormen en maten.

  Makes you wonder wat de invloed van televisie is en hoe het was geweest zonder deze invloed.

  0 likes
 25. Een mooie uiteenzetting over buitenaardsen en ufo’s must see!

  http://www.youtube.com/watch?v=6zb783kuHsU

  0 likes
 26. ik heb ook eens iets gezien maar vraag mij niet wat het was want als het achter die huizen was is het gewoon verdwenen ik vond het wel raar want het kon 1 geen vuurwerk zijn want er was niets en dan nog je zou wel de knal hebben gehoord 2 een vliegtuig kan niet omdat het recht om hoog schoot dan een tijd gewoon bleef hangen en dan gewoon verdween.ach ik zal het wel gedroomd hebben. want dromen zijn bedrog

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...