Buitenaards

TIME: 10 beroemdheden die buitenaardsen hebben gezien

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig New York Knicks-speler Baron Davis verklaarde onlangs dat hij enkele weken geleden tussen Las Vegas en Los Angeles felle lichten heeft gezien en is meegenomen door humanoïde wezens.

Davis zei dat hij serieus was en voegde toe later een boek te zullen publiceren over zijn buitenaardse ervaringen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Joods-Amerikaanse actrice Fran Drescher vertelde aan The Huffington Post dat zij en haar ex-man dezelfde buitenaardse wezens hebben gezien. Ze denkt dat ze geprogrammeerd waren om elkaar te ontmoeten. Ze hebben allebei op dezelfde plek een litteken.

Draadloze verbinding

Zanger Sammy Hagar heeft gezegd dat buitenaardsen informatie uit zijn brein kunnen aflezen. “Ik lag op een avond in mijn bed te dromen toen ik een ruimteschip met daarin twee wezens zag,” schreef hij in zijn boek Red: My Uncensored Life in Rock. “Ik kon hun gezicht niet zien. Ze waren met me verbonden en konden via een mysterieuze draadloze verbinding in mijn bewustzijn komen.”

Hoewel dit alles zich afspeelde in een droom, legde de zanger uit dat zijn ervaring onderdeel was van iets echts en dat er kennis werd overgedragen. Hagar heeft zich zo erg in het onderwerp verdiept dat ‘hij er een heel boek over zou kunnen schrijven’.

De Amerikaanse oud-president Jimmy Carter zag in 1969 een UFO in Leary in de staat Georgia. Dat vertelde hij vier jaar na de waarneming aan het International UFO Bureau in Oklahoma City. Hij was destijds gouverneur van Georgia.

Eivormig object

In 2007 gaf Carter tijdens een interview met CNN tekst en uitleg: “Het was ongeïdentificeerd, maar ik denk dat het onmogelijk is – sommigen zullen het daar niet mee eens zijn – dat ruimtewezens van andere planeten of andere sterren naar ons toe komen. Dat is volgens mij niet mogelijk.”

De Britse zangeres en actrice Olivia Newton-John vertelde The Sun in 2009 dat ze op 15-jarige leeftijd een onbekend vliegend object heeft gezien en sindsdien gefascineerd is door het paranormale.

Door het zilverkleurige object dat door de lucht schoot raakte ze geïnteresseerd in buitenaardsen. “In Engeland denken de meeste mensen inmiddels dat UFO’s echt bestaan,” zei ze tijdens het interview. “Hoe anders was dat 20 jaar geleden?”

In 2004 vertelde de Israëlische mentalist en spion Uri Geller over de buitenaardse ervaring van zijn vriend John Lennon. De Engelse popmusicus werd midden in de nacht wakker van een fel licht. Hij ging naar buiten en zag vier ‘insectachtige’ mensen. Lennon zei dat de wezens hem een metalen eivormig object gaven dat hij bij zich droeg en uiteindelijk aan Geller gaf.

Venus

In 2006 reisde de Britse popzanger Robbie Williams met journalist Jon Ronson af naar de woestijn van Nevada om daar te praten met mensen die buitenaardsen hadden gezien. Williams verklaarde tegenover de Britse Daily Mail dat hij zelf tot drie keer toe UFO’s heeft gezien. De eerste zag hij als kind in Engeland, de tweede in Beverly Hills en de derde toen hij net een nummer over buitenaards contact had geschreven.

De voormalige First Lady van Japan Miyuki Hatoyama schreef in 2008 in haar boek Very Strange Things I’ve Encountered: “Terwijl mijn lichaam sliep reisde mijn ziel aan boord van een driehoekige UFO naar Venus.” Haar man, oud-premier Yukio Hatoyama, dacht dat het maar een droom was, maar de inmiddels 70-jarige voormalig actrice weet zeker dat ze is meegenomen door buitenaardsen.

In 2007 citeerde NBC-presentator Tim Russert tijdens een presidentieel debat een passage uit een boek van Shirley MacLaine, waarin de actrice schrijft dat presidentskandidaat Dennis Kucinich vanuit haar woning in de staat Washington een UFO had gezien. Kucinich bevestigde dat hij een ongeïdentificeerd vliegend object had gezien en vergeleek zijn waarneming met die van Jimmy Carter.

De Joods-Canadese acteur William Shatner, die vooral bekend werd van zijn rol als Captain Kirk in Star Trek, gelooft al lange tijd in het bestaan van buitenaards leven. “Er is zonder twijfel leven buiten de aarde,” zei hij in 2010 tegenover de Montreal Gazette. “In mijn beleving wemelt – wemelt! – het universum van leven in alle mogelijke vormen.”

Bron: Time.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

het zijn allemaal dreamers with no evidence

mb
mb
10 jaren geleden

Beroemdheden die beweren dat ….

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
10 jaren geleden

Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
Space scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org

Wat niemand zal verbazen, dat Extraterrestrials op (ruimtevaart)wetenschappelijk vlak ver het Aardse voorafgaan zijn,in feite prima hight techno om de Aardse problemen op te lossen voor kolonisatie van planeten.
De Vlaamse Belg heeft een vaste baksteen in zijn maag, heeft daar heel wat voor over… En Extraterrestrials zelf?
ET-hight techno is niet enkel voor het ministerie van defensie.
Spijtig dat deze Extraterrestrials niet op de Aarde willen verblijven voor een tijd, om klare wijn te schenken, wat er allemaal gaande is elke dag in andere uithoeken van de kosmos. Wat geven onmiddellijk wat TV kwaliteitsprogramma’s
van een ander kaliber dan de VSA-soaps uit Hollywood en Broadway..

Hr
Hr
10 jaren geleden

[quote name=”pietsnot”]het zijn allemaal dreamers with no evidence[/quote]

En die anderen zijn allemaal evidencehunters with no dreams. Ik weet niet wat er erger is.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x