Innovatie

Wondermateriaal: kwantumstealth maakt mensen onzichtbaar

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met behulp van een nieuw soort camouflage kunnen mensen totaal onzichtbaar worden gemaakt.

De ontwikkelaars van deze kwantumstealth-technologie beweren dat het materiaal, dat doet denken aan de onzichtbaarheidsmantel van Harry Potter, zelfs nachtkijkers voor de gek kan houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wondermateriaal: kwantumstealth maakt mensen onzichtbaarDe technologie is zo geheim dat het Canadese bedrijf achter het materiaal geen demonstratie kan geven. Het maakt Guy Cramer, algemeen directeur van Hyperstealth Biotechnology Corp, weinig uit dat sommige waarnemers sceptisch blijven omdat ‘de mensen die moeten weten dat het werkt het met eigen ogen hebben gezien’.

Drie afzonderlijke commando-eenheden van het Amerikaanse en Canadese leger hebben gezien dat de technologie werkt zonder camera’s, lampen, accu’s of spiegels. Het materiaal weegt weinig en is vrij goedkoop.

In een verklaring liet Cramer weten dat hij niet tot in detail kan onthullen hoe het opzienbarende materiaal lichtbundels weet te buigen. Onlangs werd hij door CNN geïnterviewd over de nieuwe technologie. Cramer heeft ervoor gekozen om de doorbraak kenbaar te maken aan een breed publiek om zo de aandacht van het Amerikaanse leger te krijgen.

Bron: Dailymail.co.uk Foto’s: Hyperstealth Biotechnology Corp

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blocki
blocki
11 jaren geleden

“…om zo de aandacht van het Amerikaanse leger te krijgen.”

Dan weet je al zeker dat het in verkeerde handen valt!

Peter
Peter
11 jaren geleden

Nee, dit kan voorlopig echt niet.
Denk er zelf eens over na. Die mevrouw achter dat scherm blokkeert nog steeds de lichtstralen van de wand achter haar. Dat wordt echt niet door zo’n lapje eventjes opgevangen en dan op de voorkant correct doorgegeven zodat iemand er 100% achter verdwijnt. Iets dergelijks is echt hele verre toekomstmuziek. Een heel klein goudkleurig speldeknopje, konden de russen recentelijk ontzichtbaar maken, onder laboratoriumcondities bovendien.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
11 jaren geleden

-1- Daar hebben we weer zo’n uitvinding die is ontwikkeld met belastinggeld en die de overheid weghoudt van de belastingbetaler.
Technisch interessant, daar willen veel mensen (belastingbetalers) meer van weten. Helaas verborgen in een geheimzinnige macho verpakking.
-2-Dit soort ontwikkelingen horen de mensheid te dienen. Zeker niet te bevechten, c.q. onderdrukken.
Want natuurlijk gaat dit vroeg of laat door een overheid worden ingezet tegen ongewapende burgers.
In plaats van een enthousiast verhaal door de uitvinders en ontwikkelaars, moeten we het doen met een raadselachtige voorstelling die zich kermerkt door geheimzinnigheid en machtsvertoon door militairpersoneel.

Martijn1205
Martijn1205
11 jaren geleden

[quote name=”Peter”]Nee, dit kan voorlopig echt niet.
Denk er zelf eens over na. Die mevrouw achter dat scherm blokkeert nog steeds de lichtstralen van de wand achter haar. Dat wordt echt niet door zo’n lapje eventjes opgevangen en dan op de voorkant correct doorgegeven zodat iemand er 100% achter verdwijnt. Iets dergelijks is echt hele verre toekomstmuziek. Een heel klein goudkleurig speldeknopje, konden de russen recentelijk ontzichtbaar maken, onder laboratoriumcondities bovendien.[/quote]

Men is al een stuk verder, op discovery was een tijdje terug ook al materiaal te zien dat met projecties werkte en onzichtbaar kon maken. Het werkte nog niet perfect, maar dekte een mens ten dele af.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x