Homepagina » Straling » Kinderen worden ziek na plaatsen 5G-mast in één van de eerste 5G-steden ter wereld. YouTube wil niet dat u dit weet
Kinderen worden ziek na plaatsen 5G-mast in één van de eerste 5G-steden ter wereld. YouTube wil niet dat u dit weet

Kinderen worden ziek na plaatsen 5G-mast in één van de eerste 5G-steden ter wereld. YouTube wil niet dat u dit weet

In Sacramento in de Amerikaanse staat Californië vindt momenteel de uitrol van 5G plaats.

Het stadsbestuur heeft een deal gesloten met telecombedrijf Verizon om Sacramento één van de eerste 5G-steden ter wereld te maken.

Eind december vorig jaar werd in de stad een 5G-mast geplaatst vlak bij het huis van de familie Davidson.

De mast is bevestigd aan een lantaarnpaal.

Verdwenen

Een maand later kregen de nichtjes van Noah Davidson last van griepachtige symptomen, zo laat hij op Facebook weten.

De symptomen verdwenen pas toen de meisjes in een andere kamer sliepen, die was afgeschermd tegen straling.

De familie Davidson heeft Verizon net als vele andere families opgeroepen de mast te verplaatsen.

Negatieve gezondheidseffecten

Het telecombedrijf heeft geen gehoor gegeven aan deze oproep.

Noah stelt dat er honderden studies en artikelen zijn die laten zien dat straling van mobiele apparaten leidt tot negatieve gezondheidseffecten.

Hij wijst er verder op dat duizenden artsen en wetenschappers waarschuwen tegen de gevaren van straling en draadloze technologie, met name 5G-technologie.

Verwijderd

“We zijn bang dat we permanent worden beschadigd of zelfs zullen sterven als gevolg van de mast,” aldus Noah.

Hij besloot een YouTube-kanaal op te richten om aandacht te vragen voor deze problematiek.

Zijn kanaal werd al snel zonder opgaaf van reden verwijderd.

De familie is nu een handtekeningenactie en een crowdfundingcampagne begonnen.

[Activist Post]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
1 jaar geleden

Gewoon opblazen die mast… als ze niet luisteren willen dan maar voelen…

m.koningen
m.koningen
Reactie op  William
1 jaar geleden

Alle chauffeurs banen weg,de winst daarvan in de zakken van de economische elite en wij betalen de prijs letterlijk en figuurlijk.De kosten gesocialiseerd de winst prive en de ellende voor iedereen.Dan kan men tegenwoordig een heel groot gebied van af hoge afstand door middel van I.A. geheel in kaart brengen ik bedoel elke aanwezigheid van iedereen afluisteren[bespioneren] en in kaart gebracht,alle telefoon berichten via de orde bewakers[wiens?] en men kan er mensen mee negatief beinvloeden, je zou er een oorlogsrobot met laser [tot duizenden acties per minuut ]ermee kunnen aansturen in combinatie met de A.I.vliegende drone als je toevallig iedereen wild uitroeien voor een oorlogs misdaadje of zoiets.Kortom een win,win,etc situatie alleen niet voor ons.Alleen voor machthebbers .
En nu koffie!
mvrg,Marcel

Mikkie
Mikkie
Reactie op  William
1 jaar geleden

Ik denk dus: iedereen stoppen met draadloos…

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ja en nu gaan we natuurlijk allemaal YouTube boycotten morgen. O nee …. daar heb ik dan last van! ofwel, omgekeerde wereld … zeg morgen dat de pestpleuris uitbreekt en we gaan het allemaal doen. Noemen we met een mooi woord ”zelfdestructie”’. Voorbeeld … hier geen rijwielen plaatsen … morgen 348 fietsen. Ander dingetje, maar toch hetzelfde. Lachen he …o f niet?

Vrijheid
Vrijheid
1 jaar geleden

Verschrikkelijk en dan te weten dat ons dat hier ook allemaal te wachten staat en hoe kunnen wij dit stoppen. Er zijn al proeven gedaan hier, waarbij vogels massaal dood neervielen uit de lucht en in Groningen de boeren hun vee totaal gek werden van deze straling.
Mijn hemel, wat leven wij toch in een verrotte wereld,soms denk ik was ik maar nooit geboren in zo’n vreselijke hel op aarde.
Wat kunnen wij nu nog doen om dit tij te keren, de agenda van de cabal is pure genocide.

Joris
Joris
1 jaar geleden

Ik begrijp dat de 5G zender/ontvangers geplaatst gaan worden op/aan bestaande straatverlichting. Lijkt me makkelijk te slopen.

Bewust
Bewust
1 jaar geleden

5G -straling in combinatie met de aluminiumnanodeeltjes van chemtrails is een duivelse cocktail voor massale onderwerping van al het leven de dood tot gevolg herbbende .
Ik hoorde onlangs een kind van 10 tegen haar moeder zeggen : je bent ouderwets met 4G , je moiet 5G hebben . Tis onschuld , maar het zegt wel veel over de misleiding tot op de schoolbank .

Mike
Mike
1 jaar geleden

Acties, zieltjes verzamelen, brieven schrijven, klagen, helpt geen reet.

Die gasten luisteren niet. Dus moeten ze maar voelen. En wel snel!

Er moet een underground beweging opgezet worden. Een site op het darkweb. We moeten leren hoe 5G masten er exact uiziet. En dan moeten ze massaal ‘s nachts, gesloopt worden.

Niet incidenteel maar stelselmatig. Dus dek je gezicht af en slopen maar!

Elke mast die geplaatst wordt moet binnen 24 uur volledig gesloopt worden. Denk aan beschieten, molotovcocktails, stenigen, of platrijden met een auto. Touw eromheen en kapot trekken met een auto. (Verberg wel je kentekenplaat tijdelijk).

5G’tje slopen moet een sport worden.

5G is een wapen dat onklaar gemaakt MOET worden.

Deze straling penetreert ongevraagd je lichaam. Het is een vorm van elektromagnetusche verkrachting.

Rob
Rob
1 jaar geleden

We leven in een land en een wereld waar onderzoekers, waarheidszoekers, echte wetenschappers etc totaal aan de kand gezet worden om een globalistische agenda uit te voeren. Velen vn ons is dat momenteel duidelijk. Wat kun je daar aan doen? Er zijn al reacties geschreven over ‘slopen’ van masten. Ik doe even een gooi hier. Wat als we betrokken instanties en bedrijven bestoken met e-mails dat we op de hoogte zijn van het feit dat ze deel uitmaken van een globalistiesche agenda die de belangen van de top bankiers en olichargen behartigt? Wat als we de bedrijven en organisaties meedelen dat de deel uitmaken van een mondiale oorlog tegen de mensheid met als gevolg de vernietiging van het leven als geheel? Daarbij kunnen we video’s linken naar bepaalde video’s die daar op in gaan. Hen confronteren met het feit dat ze deelnemen aan geocide m.b.v. electromagnetische wapens die van militaire aard zijn, bewapende frequenties. Op Youtube zijn al een aantal video’s die dat helemaal uitleggen. Persoonlijk heb ik twee langere video’s gezien die daar veel over weer geven. Voor de zekerheid kun je video’s downloaden en opslaan. Dat voor het geval ze verwijderd worden. Dan kun je op een ander platform eventueel een account aanmaken en ze daar uploaden en naartoe linken, als ze al niet op dat platform staan. Die mail zou je dan naar de top moeten sturen, niet naar medewerkers. Wat denken jullie hier van?

DePositiviteitZelf
DePositiviteitZelf
1 jaar geleden

5G is al een tijdje operationeel in diverse Aziatische en Europese steden maar in een Amerikaanse stadje gaat het fout…

Dit lijkt me hetzelfde soort bericht dat vogels dood gingen door een 5g mast bij Den Haag Hollandspoor, dat verhaal is ook ontkracht.

Groenevinger
Groenevinger
1 jaar geleden
Stijn
Stijn
1 jaar geleden

Die griepachtige symptomen hoeven niks te maken te hebben met die 5G-mast. Straling hebben we al veel langer. Als je naar een radiozender luistert via fm is dat ook straling. Je eigen wifi is straling, de meeste mensen doen hun auto open via een knopje op een afstandsbediening en ook dat is straling. Straling is niets bijzonders.’

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x