UFO

Amerikaans congreslid ‘bezorgd’ over UFO-meldingen van straaljagerpiloten. Wat weet het leger over deze objecten?

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse congreslid Mark Walker zei vrijdag tegen Fox News dat hij ‘bezorgd’ is over UFO-waarnemingen die recentelijk zijn gedaan door gevechtspiloten. Sommigen hebben gespeculeerd dat de objecten buitenaards zijn.

“We maken ons hier zorgen over,” zei Walker in het programma Tucker Carlson Tonight.

“We zitten met vragen,” vervolgde hij. “Die hebben vooral te maken met de nieuwe radarsystemen die we installeren in sommige van onze nieuwe straaljagers die deze dingen detecteren.”

Bewijs

Eerder deze maand schreef Walker een brief aan marinechef Richard Spencer waarin hij om meer informatie over UFO’s vroeg.

Hij vroeg ook of de marine de meldingen van onbekende vliegende objecten nog steeds bijhoudt en daar onderzoek naar doet.

Walker vroeg Spencer daarnaast of onderzoekers ‘fysiek of andersoortig bewijs hadden gevonden’.

Onduidelijk

Het Pentagon bevestigde het bestaan van een UFO-programma in 2017, maar het is onduidelijk of dat programma nog loopt.

De New York Times schreef onlangs dat marinepiloten ‘vreemde objecten’ zagen in de lucht ‘zonder motor of uitlaat’ die hypersonische snelheden bereikten.

Carlson zei dat er theorieën moeten zijn over deze objecten. “Wat is de meest waarschijnlijke theorie?” vroeg hij aan Walker.

“We weten het niet zeker,” antwoordde het congreslid.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
3 jaren geleden

verkeersvliegers doen nooit lacherig over ufo’s

Kees
Kees
3 jaren geleden

Het wordt nu wel een beetje gehyped. Area 51, UFOs, Bermuda driehoek. Mensen malen elkaar helemaal gek op internet. We zien het wel, toch? Alle religies en de daarbij behorende boeken, normen en waarden kunnen de prullenbak in, als er sprake is van een ufo van buitenaardse oorsprong. Dan gaan er heel veel mensen kapot van ongeloof en verdriet. Ik denk dat dat een van de grote redenen is waarom de vondst en afgeleide techniek verborgen wordt gehouden.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

@Kees
Dat is niet helemaal waar……

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

Nu inmiddels met 1000de miljarden dollars extra investeringen in wapens door diverse naties komt een optionele totale vernietiging van mensheid en onze planeet(ook mede door ernstige nalatigheden tov. milieu en klimaat oa.) alleen maar dichterbij en zijn straks deze Ufo’s juist onze enige redding en wel veelal afkomstig van de GLF.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x