Homepagina » Natuur en Milieu » Rapport werpt licht op het geheime klimaatplan van de Rockefellers. Ontdek wat ze van plan zijn
Rapport werpt licht op het geheime klimaatplan van de Rockefellers. Ontdek wat ze van plan zijn

Rapport werpt licht op het geheime klimaatplan van de Rockefellers. Ontdek wat ze van plan zijn

De Rockefellers vormen de rijkste en machtigste familie in de Amerikaanse geschiedenis. Meer dan 100 jaar bepaalden ze het economische, financiële en politieke beleid van de VS, schrijft de ngo Energy & Environment Legal Institute in een rapport.

Filantropen genieten in Amerika hoog aanzien. Amerikanen associëren Rockefeller met ‘olie’ en ‘kapitalisme’.

In werkelijkheid proberen de Rockefellers vrijwel ieder groot instituut in Amerika over te nemen, aldus de ngo.

Ongekend veel invloed

Ze gebruiken filantropie als een manier om hun invloed op het wereldtoneel uit te breiden. Het zijn opportunisten die politieke agenda’s steunen mits ze daar zelf beter van worden.

Via hun web van stichtingen, universiteiten, instituten en enorme subsidies aan andere liefdadigheidsorganisaties, oefenen ze ongekend veel invloed uit op de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie, landbouw, energiemarkt en het milieu.

Door middel van hun hedgefondsen en ngo’s sturen ze het beleid over deze kwesties en krijgen ze toegang tot natuurlijke hulpbronnen in ontwikkelingslanden.

Global warming

Sinds de jaren tachtig hebben de Rockefellers zich toegespitst op klimaatverandering of global warming.

De familie voert een kruistocht tegen fossiele brandstoffen en investeert alleen nog maar in duurzame energiebronnen.

De Rockefellers zijn nauw betrokken bij de belangrijkste klimaatverdragen en -organisaties, van het IPCC tot het Kyoto-protocol.

Debat

Via hun Sustainable Development Program promoten de Rockefellers hun ‘schone energie’-beleid.

Het omvangrijke imperium van Rockefeller heeft één belangrijk doel: de vernietiging van de olie-industrie om nog meer invloed te krijgen binnen de energiesector.

Hoewel het debat over de invloed van antropogene (door de mens veroorzaakte) klimaatverandering voortduurt, stellen veel linkse politici, lobbyisten en met name miljardairs dat het definitieve bewijs al geleverd is.

Besloten bijeenkomsten

In 2012 en januari 2016 hield het Rockefeller Family Fund besloten bijeenkomsten met prominente klimaatactivisten.

Uit gelekte e-mails blijkt dat tijdens die bijeenkomsten werd besproken hoe de olie-industrie het beste kan worden vernietigd.

Tijdens de bijeenkomst in 2012 waren de familie en klimaatactivisten het erover eens dat ze een mediaplatform nodig hadden om hun ideeën te verspreiden en zo het publiek te beïnvloeden.

Groene beweging

Dat werd de Columbia Journalism School (CJS), de meest prestigieuze school voor journalistiek in de VS, die ieder jaar miljoenen krijgt van de Rockefellers.

Vrijwel alle professoren die er lesgeven zijn nauw betrokken bij de groene beweging.

In 2013, een jaar nadat het plan was uitgewerkt, werd klimaatalarmist Steve Coll aangewezen als rector van deze Columbia Journalism School.

Soros

Coll heeft nauwe banden met de Rockefellers en was eerder voorzitter van de New America Foundation, die wordt gefinancierd door de familie.

Minstens zeven professoren van de CJS kunnen rechtstreeks worden gelinkt aan de schimmige miljardair en groene activist George Soros.

De ngo resumeert dat de Rockefellers met de hulp van andere miljardairs en prominente klimaatactivisten de olie-industrie in elkaar willen laten storten om zo de controle te krijgen over de energiesector.

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Ik vindt het niet eens zo verkeert dat deze tak van de illluminati, de Rockerfellers, meer willen investeren in duurzame energie versus die vervuilende en smerige oliebronnen etc..

  2 likes
  • Maar beste Kalki, het gaat erom dat jij en ik die rekening betalen. Als jij straks elektrisch moet koken, moet je een nieuwe kopen etc etc. Het gaat erom, dat er iets door ons strot gedouwd wordt, gebaseerd op valse wetenschap.

   22 likes
  • @Kalki

   Ze willen niet investeren alleen, maar een andere monopoliepositie in de wereld scheppen. Daarom denk ik ook dat de zwaar gesubsidieerde Tesla, die nog nooit een cent winst maakte, een onderdeel is van de Rockefellers.

   Deze Steinfellers zijn niet begaan met mensen of de natuur, maar wel met geld en macht. Geestesziek tot op het bot en verwikkeld in de mondiale strijd om plek 1 te behouden. De oude Rockefeller kon alleen verder leven door harten van anderen uit het lijf te snijden. Dat laat zien hoe machtig en ziek dergelijke lui zijn en die zouden begaan zijn met de natuur of klimaat?? Lol.

   16 likes
   • Daarmee is ook duidelijk waar de klimaathysterie en aardopwarmingsmaffiaindustrie vandaan komt, wie de Folkert van der Graaf milieuclubs coördineert en waarom de politiek met opperhoofd joker Rutte zo totaal leugenachtig poep praat en waar de mainstream media hun liegcijfers over hitte golven vandaan haalt. Gerrit Hiemstra is daarbij maar één van de vele heel onbelangrijke toetertjes op de gangreenkijkkast.

    2 likes
    • Als iemand ECHT DUURZAAM wil zijn,
     Kijk dan eens naar de technologieën van Nikola Tesla en Viktor Schauberger, Lester Hendershot en vele anderen!

     Pas wanneer de Amerikaanse regering DIE technologieën, die die in de jaren ’30 en de jaren ’50 heeft geconfisqueerd, PATENTVRIJ aan de wereld aanbiedt, dan pas kan er sprake zijn van ECHTE DUURZAAMHEID.

     Er zijn auto’s die op WATER en op MAGNETISME lopen
     Er kan worden genezen via WATER
     Er zijn ploegen ontwikkeld die KUNSTMEST OVERBODIG maken
     er is vrije energie ontwikkeld op basis van magnetisme
     etc.

     Het beste voorbeeid is de Sprit Of St. Louis.
     Een vliegtuigje dat in 1928 NONSTOP van New York naar Parijs vloog.

     IEDEREEN MET OOK MAAR EEN BEETJE IQ snapt dat dat NIET KAN op basis van een verbrandingsmotor, die zoveel kerosine in de tanks zou moeten hebben dat het vliegtuig niet eens van de grond zou kunnen komen.

     De eerste woorden van Charles Lindberg waren gericht aan Lester Hendershot. Deze waren: “Lessie, we did it!”

     En om Schauberger te citeren: Mann muß die Natur kapieren und dann kopieren.

     Hij voorspelde in 1930 dat over 100 jaar een fles wijn goedkoper zou zijn dan een fles water.
     Met wat de Rockefellers aan het doen zijn is de kans reëel dat hij gelijk krijgt.

     2 likes
  • Droom lekker door Kalki…wordt het vanzelf een nachtmerrie
   Duurzaam is iets waar je nooit meer vanaf komt

   7 likes
 2. …..Uit gelekte e-mails blijkt dat tijdens die bijeenkomsten werd besproken hoe de olie-industrie het beste kan worden vernietigd……..
  Hier geloof ik geen bliksem van. Er zijn vanaf Tesla diverse wetenschappers geweest die bewezen hebben dat een auto ook op water kan rijden. Deze techniek is er maar wordt al 100 jaar geheim gehouden.
  Zouden de Rothschilds de olie-industrie willen vernietigen dan kunnen ze dat morgen

  16 likes
  • @Eelke Piers

   Dan deden ze dat morgen? Nee, dat deden ze gisteren, alleen in mooiere bewoordingen, wel te verstaan.

   https://www.google.com/amp/s/www.rtlnieuws.nl/geld-en-werk/artikel/1634641/rockefellers-stappen-uit-olie-en-kolen%3famp

   2 likes
  • De vernietiging van de olie industrie door de Rockefellers? De Rockefellers zijn de bloedlijnfamilie die juist de macht macht via de olie industrie. Ik ken niet de alle details maar er zijn 13 bloedlijn families die over de wereld zouden heersen. De meest bekende (of beter gezegd, beruchte) families zijn wel de Rothschilds (banken) en de Rockefellers (olie). En dan zouden de Rockefellers nu de olie industrie willen vernietigen? Dan zouden ze zichzelf en hun macht vernietigen. Ze zullen dan waarschijnlijk veel eerder bezig zijn om via andere wegen (de zogenaamde groene of duurzame energie) de macht proberen te houden. De olie loopt niet zo lekker meer als ik het een beetje goed begrepen heb van diverse bronnen.

   1 likes
 3. waarom wil de Rockefeller familie de zeggenschap over de energiesector.
  Volgens mij hebben ze die zeggenschap.
  De hand op de energie hebben ze al lang gelegd.
  Net zo goed alsdat ze de hand hebben in bancaire wereld, de wapenindustrie en de technologiesector.
  De Rockefellers willen hun eigen lot bepalen.
  Dat gaat ten koste van mede aardbewoners omdat de schaal waarop de Rockefellers opereren wereldomvattend is.
  Egoistisch en egocentrisch.

  Wat meer respect voor anderen, met oog voor de levensbehoefte die anderen hebben, dat zou ze sieren.

  10 likes
 4. Wanneer we kijken naar global warming is dit enkel een natuurverschijnsel die gevolgen heeft voor ons als mens. Er wordt aardig misbruik gemaakt van deze wetenschap. Het is namelijk zo dat er een nieuw evenwicht komt. De aardse elektromagnetische impulsen veranderen. Hierdoor zijn er tijdelijk weer fenomenen die we nu ervaren als vreemd. Het oosten wordt het westen en het westen wordt het oosten. Dat betekent dus dat alles verschuift (maya kalender had dit voorzien ) Laat ons niet blindstaren op alles wat er nog komt. Uiteindelijk zullen we het doel zien en is ons werelddeel veranderd in een tropisch klimaat. Wetenschap en de rijkere der aarde maken enkel misbruik hiervan om zichzelf te verrijken. Dit deels uit angst omdat zij het ook niet weten. Er zijn genoeg profetische stellingen die dit dan ook beweren. Laten we het houden op deze hypothese, weet dat moede aarde een ziel heeft en zich nu haar laat gelden en zien om ons als kosmisch wezen te ondersteunen en te voeden naar een nieuwe wereld, die een geheel andere elan gaat brengen. Dit hele proces zal enkele jaren in beslag nemen maar zal uiteindelijk wel duidelijk worden. Angst voor de natuur is heel gewoon, maar angst door wezens die iets anders beogen daar mogen we voor oppassen. Er zullen maar enkele profeten opstaan die de waarheid vertellen. Marketing etc is ook profetie. Wordt wakker als mens en bereid je voor op de mooiere dingen die komen gaan. Niet voor niets komt nu alles naar boven.

  6 likes
 5. Ze proberen in alle energiesectoren een voet tussen de deur te krijgen of hebben die al lang. Zo kun je de risico’s spreiden en als bijv. de olie-industrie in elkaar klapt, dan zullen ze er weinig last van hebben. Bovendien kunnen ze concurrent Putin uitschakelen door olie en gas helemaal de das om te doen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...