Natuur en Milieu

Rapport werpt licht op het geheime klimaatplan van de Rockefellers. Ontdek wat ze van plan zijn

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Rockefellers vormen de rijkste en machtigste familie in de Amerikaanse geschiedenis. Meer dan 100 jaar bepaalden ze het economische, financiële en politieke beleid van de VS, schrijft de ngo Energy & Environment Legal Institute in een rapport.

Filantropen genieten in Amerika hoog aanzien. Amerikanen associëren Rockefeller met ‘olie’ en ‘kapitalisme’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In werkelijkheid proberen de Rockefellers vrijwel ieder groot instituut in Amerika over te nemen, aldus de ngo.

Ongekend veel invloed

Ze gebruiken filantropie als een manier om hun invloed op het wereldtoneel uit te breiden. Het zijn opportunisten die politieke agenda’s steunen mits ze daar zelf beter van worden.

Via hun web van stichtingen, universiteiten, instituten en enorme subsidies aan andere liefdadigheidsorganisaties, oefenen ze ongekend veel invloed uit op de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie, landbouw, energiemarkt en het milieu.

Door middel van hun hedgefondsen en ngo’s sturen ze het beleid over deze kwesties en krijgen ze toegang tot natuurlijke hulpbronnen in ontwikkelingslanden.

Global warming

Sinds de jaren tachtig hebben de Rockefellers zich toegespitst op klimaatverandering of global warming.

De familie voert een kruistocht tegen fossiele brandstoffen en investeert alleen nog maar in duurzame energiebronnen.

De Rockefellers zijn nauw betrokken bij de belangrijkste klimaatverdragen en -organisaties, van het IPCC tot het Kyoto-protocol.

Debat

Via hun Sustainable Development Program promoten de Rockefellers hun ‘schone energie’-beleid.

Het omvangrijke imperium van Rockefeller heeft één belangrijk doel: de vernietiging van de olie-industrie om nog meer invloed te krijgen binnen de energiesector.

Hoewel het debat over de invloed van antropogene (door de mens veroorzaakte) klimaatverandering voortduurt, stellen veel linkse politici, lobbyisten en met name miljardairs dat het definitieve bewijs al geleverd is.

Besloten bijeenkomsten

In 2012 en januari 2016 hield het Rockefeller Family Fund besloten bijeenkomsten met prominente klimaatactivisten.

Uit gelekte e-mails blijkt dat tijdens die bijeenkomsten werd besproken hoe de olie-industrie het beste kan worden vernietigd.

Tijdens de bijeenkomst in 2012 waren de familie en klimaatactivisten het erover eens dat ze een mediaplatform nodig hadden om hun ideeën te verspreiden en zo het publiek te beïnvloeden.

Groene beweging

Dat werd de Columbia Journalism School (CJS), de meest prestigieuze school voor journalistiek in de VS, die ieder jaar miljoenen krijgt van de Rockefellers.

Vrijwel alle professoren die er lesgeven zijn nauw betrokken bij de groene beweging.

In 2013, een jaar nadat het plan was uitgewerkt, werd klimaatalarmist Steve Coll aangewezen als rector van deze Columbia Journalism School.

Soros

Coll heeft nauwe banden met de Rockefellers en was eerder voorzitter van de New America Foundation, die wordt gefinancierd door de familie.

Minstens zeven professoren van de CJS kunnen rechtstreeks worden gelinkt aan de schimmige miljardair en groene activist George Soros.

De ngo resumeert dat de Rockefellers met de hulp van andere miljardairs en prominente klimaatactivisten de olie-industrie in elkaar willen laten storten om zo de controle te krijgen over de energiesector.

[CE]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

waarom wil de Rockefeller familie de zeggenschap over de energiesector.
Volgens mij hebben ze die zeggenschap.
De hand op de energie hebben ze al lang gelegd.
Net zo goed alsdat ze de hand hebben in bancaire wereld, de wapenindustrie en de technologiesector.
De Rockefellers willen hun eigen lot bepalen.
Dat gaat ten koste van mede aardbewoners omdat de schaal waarop de Rockefellers opereren wereldomvattend is.
Egoistisch en egocentrisch.

Wat meer respect voor anderen, met oog voor de levensbehoefte die anderen hebben, dat zou ze sieren.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Ik vindt het niet eens zo verkeert dat deze tak van de illluminati, de Rockerfellers, meer willen investeren in duurzame energie versus die vervuilende en smerige oliebronnen etc..

Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

…..Uit gelekte e-mails blijkt dat tijdens die bijeenkomsten werd besproken hoe de olie-industrie het beste kan worden vernietigd……..
Hier geloof ik geen bliksem van. Er zijn vanaf Tesla diverse wetenschappers geweest die bewezen hebben dat een auto ook op water kan rijden. Deze techniek is er maar wordt al 100 jaar geheim gehouden.
Zouden de Rothschilds de olie-industrie willen vernietigen dan kunnen ze dat morgen

Johannes
Johannes
4 jaren geleden

Wanneer we kijken naar global warming is dit enkel een natuurverschijnsel die gevolgen heeft voor ons als mens. Er wordt aardig misbruik gemaakt van deze wetenschap. Het is namelijk zo dat er een nieuw evenwicht komt. De aardse elektromagnetische impulsen veranderen. Hierdoor zijn er tijdelijk weer fenomenen die we nu ervaren als vreemd. Het oosten wordt het westen en het westen wordt het oosten. Dat betekent dus dat alles verschuift (maya kalender had dit voorzien ) Laat ons niet blindstaren op alles wat er nog komt. Uiteindelijk zullen we het doel zien en is ons werelddeel veranderd in een tropisch klimaat. Wetenschap en de rijkere der aarde maken enkel misbruik hiervan om zichzelf te verrijken. Dit deels uit angst omdat zij het ook niet weten. Er zijn genoeg profetische stellingen die dit dan ook beweren. Laten we het houden op deze hypothese, weet dat moede aarde een ziel heeft en zich nu haar laat gelden en zien om ons als kosmisch wezen te ondersteunen en te voeden naar een nieuwe wereld, die een geheel andere elan gaat brengen. Dit hele proces zal enkele jaren in beslag nemen maar zal uiteindelijk wel duidelijk worden. Angst voor de natuur is heel gewoon, maar angst door wezens die iets anders beogen daar mogen we voor oppassen. Er zullen maar enkele profeten opstaan die de waarheid vertellen. Marketing etc is ook profetie. Wordt wakker als mens en bereid je voor op de mooiere dingen die komen gaan. Niet voor niets komt nu alles naar boven.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x