Mens en Dier

Klaus Schwab: ‘Terug naar normaal? Dat is fictie en gaat niet gebeuren’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna precies een jaar geleden zei Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, dat de mensheid zich op een keerpunt bevindt. “Ik denk dat we het historische belang van de situatie waarin we ons bevinden niet moeten onderschatten,” zei hij.

We weten dat de wereld er anders uit zal zien na corona, aldus Schwab. Hij zei – zonder pessimistisch te willen klinken – dat de ‘negatieve tendensen’ mogelijk zullen verergeren. Daarmee doelde hij onder andere op het ‘internationale, nationale en individuele egoïsme’.

Verder zei hij dat mensen ervan uitgaan dat we weer teruggaan naar hoe het was en dat alles weer normaal zal zijn. “Dat is fictie en gaat niet gebeuren.”

Lange reis voor de boeg

Schwab zei dat we een meer veerkrachtige, inclusieve en duurzame wereld moeten creëren. “Sommigen zullen zeggen dat dit te idealistisch is, maar welke andere keus hebben we? We moeten het in ieder geval proberen. Er bestaat een kans dat we falen en dat toekomstige generaties of misschien wijzelf de prijs moeten betalen, maar we moeten het in ieder geval proberen.”

“Het zal een interessante reis worden, een reis die waarschijnlijk lang gaat duren,” voegde hij toe.

3.2 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
linda
linda
11 maanden geleden

Dat is fictie en gaat niet gebeuren claus zwijn!!
Komt vanzelf voor tribunaal

Renie
Renie
11 maanden geleden

Die vent en al zijn volgers moeten ze meteen opsluiten in een hele diepe kelder.

de Bruin
de Bruin
11 maanden geleden

Joh schwab, tword tijd dat je onder een steen gaat liggen!!! Samen met alle regeringen!! Laat ons met rust!!

Chris
Chris
11 maanden geleden

Ja alles naar Schwab zen bek zeker? Het zal niet zijn, er zijn veel mensen die zen dwaze fantasieën door hebben!! Ik zou er maar niet gerust in zijn als ik hem was!! Er zijn er velen die het niet pikken!!! Dwaze zo egoïstische man en nog zoveel goedgelovige mensen de dood in jaagt! Opsluiten dat gespuis met nog vele andere!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

112
0
We lezen graag je reactie!x