Homepagina » Gezondheid » Klein jongetje krijgt vaccinatie. Zie hier de vreselijke beelden van het resultaat. Laat jij je kind nog vaccineren?
Klein jongetje krijgt vaccinatie. Zie hier de vreselijke beelden van het resultaat. Laat jij je kind nog vaccineren?

Klein jongetje krijgt vaccinatie. Zie hier de vreselijke beelden van het resultaat. Laat jij je kind nog vaccineren?

Baby Bobby kreeg volgens zijn ouders tot wel 14 aanvallen per dag nadat hij een vaccinatie tegen meningitis (hersenvliesontsteking) had gekregen.

Luke Maguire en Louise McKever hebben schokkende beelden op internet gezet van hun zoon Bobby op het moment dat hij een aanval krijgt.

Ze willen andere ouders op deze manier waarschuwen tegen de vaccinatie. De ouders claimen dat hun zoon ‘compleet is veranderd’ na de prik.

Ziekenhuis

Luke en Louise moesten na de inenting naar eigen zeggen al 55 keer naar het ziekenhuis met Bobby.

Vader Luke uit het Engelse Northumberland zei: “Vanaf het moment dat Bobby aanvallen begon te krijgen wist ik dat het te maken had met de vaccinatie.”

“Hij was zo’n blije baby en de prikken hebben zijn leven kapot gemaakt,” voegde hij toe.

Allergieën

Bobby kreeg de meningitis B-prik, die sinds september 2015 aan alle Britse baby’s wordt gegeven, afgelopen zomer.

Luke (26) en Louise (22) stellen dat Bobby door het vaccin ook last heeft gekregen van maagproblemen, allergieën, een ontwikkelingsstoornis en nachtmerries.

Voedingsdeskundige en schrijver David Wolfe plaatste onderstaande filmpje van Bobby, dat al 15 miljoen keer is bekeken, op Facebook:

[Mirror]


Vond je deze info waardevol? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Na de prik… maar is het ook dóór de prik?

  13 likes
  • als je twijfelt, pleiadian, doe dan eens moeite om zoveel mogelijk hier over te lezen…
   te onderzoeken…
   wellicht kom je dan tot inzicht…

   kijk eens op YT, Desiree Röver en anderen

   namaste

   9 likes
   • Er wordt genoeg geschreven en gevonden op het internet, maar wat zijn nu echt de *feiten*? Naar mijn mening is de alternatieve media verre van objectief, er heersen hier hele duidelijke vooroordelen over wat wel en niet waar is. Deze vooroordelen zijn hier niet te weerleggen, want zodra je dat probeert ben je 1) onderdeel van de elite 2) word je betaald door de elite of 3) ben je een slaper.
    Voor mij gaat het om de échte waarheid of dat nou overeenkomt met mijn eigen vooroordelen of niet. En vooralsnog hebben de alternatieve media mij niet kunnen overtuigen, terwijl ik toch al meer dan 20 jaar zo’n beetje alles lees wat er in de alternatieve media verschijnt.

    5 likes
    • kijk eens naar het periodiek systeem…
     het soortelijk gewicht van kwik bijvoorbeeld…
     pak dan eens een boek over klass. homeopathie,
     van Jan Scholte bijvoorbeeld…
     lees dan eens de symptomen van de middelen…
     misschien gaan dan je ogen open…
     crude metalen, inspuiten…
     pure moord van het immuunsysteem…
     pure moord…

     namaste

     3 likes
     • Juist,

      Als je alles naast elkaar legt is er geen enkel verband tussen vaccinatie en dit soort symptomen. Het is triest en verschrikkelijk voor dat gezin. Maar veelal zijn die symptomen er al voor de spuit. Ook zijn die ziektes zoals de aanvallen al aanwezig. Daar zijn ook vele studies aan gewijd die het allemaal kunnen ontkrachten dat dit door vaccinatie komt.

      Dan heb je nog “al die toevoegingen” die in vaccinaties zitten. Heb je ooit zelf gelezen waar erin zit en de hoeveelheid? Zo lopen veel te jammeren dat er stof X in zit terwijl de concentratie in borstvoeding vele malen hoger ligt. Dat is enkel bedoelt om het immuun systeem te triggeren.

      Daarnaast is de alternatieve ‘geneeskunde’ ook niet onpartijdig want kijk eens wat die voor een suiker pilletje vragen? 30 euro voor ene buisje is niks. Homeopathie als in kruiden etc is wél interessant en wordt sinds het begin al gebruikt in de geneeskunde alleen doen ze het daar vaak zuiveren zodat enkel de juiste, lees goede, bestanddelen over blijven.

      Zoals gezegd het is triest voor die familie maar je kunt het niet toeschrijven aan de vaccinatie gezien die symptomen ongeveer op die leeftijd beginnen.

      4 likes
     • Het soortelijk gewicht van een element zegt absoluut niets over een positieve of negatieve werking op het menselijk lichaam.
      Ook niet als het element in een verbinding aanwezig is.

      Verder is in geen enkele kindervaccinatie in NL een kwikverbinding aanwezig dus je reactie raakt kant noch wal.

      4 likes
     • Klassieke homeopathie is anders behoorlijk raar en de werking is nooit (wetenschappelijk) bewezen. Fytotherapie en andere plantaardige middelen zijn veel geloofwaardiger en ook in een aantal gevallen is de werking wetenschappelijk aangetoond.

      3 likes
  • in jouw ogen vast niet,in mijn ogen vast wel.

   fff

   11 likes
 2. die sinds september 2015 aan alle Britse baby’s wordt gegeven,
  Wat gaat het Brits leger er binnen 20 jaar plat uitzien.

  4 likes
  • En hoeveel baby’s worden er jaarlijks gevaccineerd?
   En nu hebben we één baby waarvan de ouders beweren dat de vaccinatie schade heeft opgeleverd?

   10 likes
   • wat schrijf jij hier????
    schaam jij je niet????

    fff

    9 likes
    • Ik stel een doodnormale vraag.

     5 likes
     • ja…absoluut een dode normvraag…

      1 likes
     • 1 baby bekend bij jou…een zwaluw maakt nog geen zomer
      Tientallen zo niet meer wel…

      Het is altijd goed zelf ervaring op te doen, te ervaren wat er gebeurd dus…
      om dit te ervaren, ga naar drie huisartsen, laat ze je alle drie een spuit geven tegen zomergriep, niet bestaande Vogel griep of Mexicaanse griep ervaar wat er gebeurt dat geeft je recht van spreken. Opinies blijven opinies, die zijn de schade en schande van deze nederige samenleving. Door schade en schande wordt je wijs…dat is de bedoeling van puur leven, juist ja zonder inmenging van inenting
      Kinderziekte…het antwoord zit in het woord!!!

      Succes in jouw samen( be)leving

      May your life be full of love, joy and laughter

      M M

      1 likes
   • Ok…en vandaar alle “welvaartsziekten”? Hooikoorts, Dementie, Kanker, autisme en ADHD…wort allemaal gelinkt aan de chemicaliën in vaccinaties. Dit is weliswaar een ernstig geval maar we zijn allemaal vergiftigd om op latere leeftijd geld in het laatje van de pharmaceutische industrie te schuiven…slimme zet…mensen meteen inspuiten met troep om zaterdag uit te melken. We laten baby’s vaccineren? Dit hebben we de afgelopen 4000 jaar nooit gedaan en nu is het erg als je het niet doet? Verstand verloren?

    3 likes
    • Dat word nergens aan vaccinatie gelinkt. Er zijn nog nooit zoveel verschillende onderzoeken gedaan naar juist die dingen en nog geen één heeft het kunnen aantonen.

     Al die ziektes waren er al lang in de wereld alleen plakten we er geen label op.

     Het laat zien dat je geen enkel besef hebt wat de ziektes waar we tegen vaccineren kunnen aanrichten. Want in de afgelopen 4000 jaar en langer ging de mens vroeg dood vaak al voor zijn 30ste. Aan ziektes die makkelijk voorkomen kunnen worden. Families hadden veelal meer dan 5 Kinderen en hoeveel bereikten een volwassen leeftijd. Polio, zie wat dat aanricht, dat is ook makkelijk te voorkomen. Of wil je graag dat die ziektes weer terug komen?

     Het probleem ligt bij artsen en hun werkdruk. Als die langer de tijd konden nemen zoals menig osteopaat/homeopaat dan kon je beter geïnformeerd worden. Want dat is de kracht van alternatieve genezers, een uur lang praten over wat je dwarszit etc. En Dat kost veelal honderden euro’s meer maar dat zien de mensen niet.

     8 likes
   • Het rivm registreerd hier in nederland enkel de klachten die binnen twee weken na de vaccinaties opspelen. Wanneer je jouw kind na een vac slapjes vind of het heeft 40 graden koorts, staat stijf uit gilt alles bij elkaar….dat moet je hoe hartverscheurend dan ook maar gewoon doorstaan..dat is immers “normaal”.
    maar als dit niet ophoud en je hebt de pech dat je ook nog eens in een periode zit die geteisterd word door de griep, dan zijn die twee weken zo om!
    er zijn ook hier in nederland gevallen bekend (meer dan ons lief moet zijn) waarbij volledig gezonde en normale kinderen binnen een half jaar als klassiek autist betiteld kunnen worden. vooral de hedendaagse BMR staat hierom berucht!
    Maar omdat dit niet van de een op de andere dag gebeurd geeft het rivm geen gehoor!
    en ook die hpv injecties…kijk op internet eens rond…daar hoef je echt niet diep voor te spitten!

    en denk je dat big Pharma open en eerlijk is tegen ons?

    (Ik vind het heel jammer dat ik het niet meer kan terugvinden) er is een amerikaanse vader die zijn dochter op een zware detoxkuur voor metaalvergiftiging heeft gezet. langzaam krabbelt ze er weer uit!

    en dan erbij…
    als ik je nu zou vragen om dezelfde dosis kwik in te nemen…denk niet dat je daar vrolijk “ja hoor” op zou zeggen…

    wel is t normaal om dat in een babylijfje te spuiten die amper een eigen imuunsysteem heeft opgebouwd! dat is pas klaar rond het vierde levensjaar!

    Ik zou haast zeggen, kijk eens naar de volgende links
    https://youtu.be/TVJM19buuwc
    https://youtu.be/UbUQmeNMCFc

    0 likes
 3. boos en emotioneel worden…maakt me ziek er van…
  verdrietig om zoveel leed…dat zéker….
  en langs deze weg de hoop uitspreken dat steeds meer mensen zullen weigeren…
  Hope so!
  en…dat als er ook maar even iets verdachts is…rond een vaccinatie…
  Ga naar een klass. homeopaath!
  Laat ze helpen dat uit te werken…
  en ondersteun zelf met CBD en THC olie

  namaste

  23 likes
 4. Sorry maar hier schieten me echt worden tekort,heb hier echt geen worden voor,wat heb ik het met die ouders te doen.
  Kinderen en ouderen hebben die kl*te vaccinaties niet nodig,het is ZWARE ROTZOOIwat hier duidelijk te zien is.
  Het kl*te is dat het gewoon in veel landen verplicht is,zoals hier in Hongarijen,doe je het niet dan heb je de kans dat ze je kind afpakken,want je ben dan geen goede vader of moeder.
  Ik hoop dat deze beelden de mensheid een beetje meer waker schud,en dat er stappen worden genomen om heel die rot vaccinaties omzeep te helpen,en onze weerstand zelf te laten volgroeien.
  Want een weerstand van een kind zit in de groei en daar moet je met je poten van afblijven.
  Want dat is de rede waarom ze bij kinderen die kl*te vaccinaties gebruiken,omdat het imumsisteem nog zwak is,en met die rotzooi kapot maken zodat je er je hele leven lekker last van blijft hebben en lekker veel naar de Apotheeker kunt blijven lopen.
  Mens mens mens wat maak ik me boos om zulke soort beelden!

  22 likes
 5. Verschrikkelijk, dit maakt mij zo erg boos. Mensen deel dit AUB met de medemens.

  20 likes
 6. uitspraak van bush sr. ¨if they (wij dus) knew what we (hun dus) have done,they will hunt us down and hang us (mijn wens)

  fff

  12 likes
 7. War on terror : de spijker op de kop !! En tegen Frans zou ik zeggen : ” niet alle gevaccineerde babes krijgen autisme,maar waar komen allergieën vandaan? Hoe komt het dat zoveel kinderen buisjes in de oren krijgen als gevolg van veel voorkomende oorontstekingen ? M.i. Is er eenn verband tussen vaccinatie en kort daarop oorontsteking. Hoe komt het dat veel kinderen klachten hebben zoals vermoeidheid ? Dat hoort niet bij een kind. Hoe komt het dat zoveel kinderen kanker krijgen ? Hoe komt het dat meisjes die op 12 jarige leeftijd gevaccineerd zijn tegen baarmoederhalskanker zware vermoeidheid vertonen en sommigen zelfs in een rolstoel doen belanden ? Ik heb de dochter van een kennis geadviseerd om te ontstoren en dat werkt. Ik zou zeggen : mensen verdiep je eens in het werk van Tinus Smits’ !! Zijn therapie doet wonderen bij vaccinatieschade. Kijk Oo ” vaccinvrij” en lees daar de ervaringsverhalen. Lees de boeken van dr Hans Moolenburgh en volg Desiree Rover .

  6 likes
  • “niet alle gevaccineerde babes krijgen autisme,maar waar komen allergieën vandaan?”
   Allergieën zijn er altijd geweest, dat is niet van de laatste 30-100 jaar. Alleen konden we er toen niks aan doen of ging men er anders mee om.

   “Hoe komt het dat zoveel kinderen buisjes in de oren krijgen als gevolg van veel voorkomende oorontstekingen”
   Vuil in de oren, bacteriën, daar werkt een vaccinatie niet tegen he 🙂 Als je vind dat daar een verband tussen is, ga ermee aan de slag en doe er onderzoek naar! Maar neem dan ook leefomstandigheid, sporten etc mee. Als je een 3000 tal zal onderzoeken kun je al eens een hele voorzichtige conclusie trekken, verhoog het met een factor 3. Leuk werk 🙂 Maar je zal geen verband vinden.

   “Hoe komt het dat veel kinderen klachten hebben zoals vermoeidheid ? Dat hoort niet bij een kind.”
   Hoe zou dat komen? Ga eens na hoeveel druk er op kinderen ligt dezer dagen! Op school moeten ze presteren liefst zo dat ze allemaal naar de unief kunnen. En de beste zijn. Daarnaast moeten ze ook nog op een sport en liefst ook nog een muziek instrument kunnen spelen dus op les. Dan zijn ze zo ineens naast school 2x in de week aan het trainen voor de sport en een wedstrijd op zaterdag/zondag ochtend. Dan muziek les 2x in de week en oefenen. Dan nog huiswerk maken en afspreken met leeftijdsgenoten om ook eens te ontspannen. En zie hoe druk kinderen het hebben. Ik vind het dan niet gek dat er veel kinderen moe zijn.

   “Hoe komt het dat meisjes die op 12 jarige leeftijd gevaccineerd zijn tegen baarmoederhalskanker zware vermoeidheid vertonen en sommigen zelfs in een rolstoel doen belanden ?”
   Dat is zeker triest voor die kinderen. Veelal is dat een leeftijd waar sommige ziekten zich openbaren. Ook pfeifer komt voor op die leeftijd omdat ze nog makkelijk blikjes delen onderling met de gevolgen van dien.

   Daarnaast is autisme ook al lang in de wereld alleen ging met het in de jaren ’90 een plakker op doen zodat het een erkende ziekte werd om zo die kinderen te helpen.

   4 likes
   • Oor, keel- en neusontstekingen bij babys, kleuters en kinderen..oorzaak koemelk allergie
    pfeiffer komt niet door blikjes delen
    tienersmeisjes accineren tegen baarmoederhalskanker is de grootste kolder die er bestaat…de meisjes krijgen er de kolder van in hun kop… worden enrstig ziek, velen bewijzen dit.

    Allergieen waren er vroeger bijna niet. Werden de kop ingedrukt met natuurlijk medicinale planten en kruiden

    Je hebt gelijk wat de druk op kinderen in deze tijden met ze doet. Gevolg van de zogenaamde socisle samenleving die gevolgd word, behoorlijk A Sociaal.

    Autisme heb je, gelukkig voor jou, geen kaas van gegeten. Autisme is geen ziekte.
    Hielprikjes bij babies kunnen diverse aandoeningen en schade veroorzaken cq opleveren. O.a. autisme echter ook hoogbegaafdheid. Beide zijn geen ziektes, wel oorzaak en gevolg van de hielprik.

    Stel je hart en guts open en sluit je rede voor verre stand Kies bewust te leven ipv schaapachtig te reageren met een kern van waarheid in het midden.

    Toen…kon de natuurlijke mens er alles aan doen!!
    Doodgaan is geen zonde het houdt de samenleving in evenwicht en geeft de natuur mens de ervaring die hij of zij nodig heeft door te groeien. Die balans is en was aanwezig. Die balans is in de A sociale samenleving ver te zoeken. Onderzoek zelf, de waarheid zal op je pad komen, door serieus zelf onderzoek

    Succes in al wat je doet…wat je zaait, zal je oogsten. Eerst geloven dan zien!
    Wens je een krachtige donderdag ter voorbereiding op de volle maan van morgen 9 juni 2017 Bloemenmaan…

    1 likes
   • Slaap rustig verder….

    0 likes
  • War on Error heet-ie. Jammer dat die woordspeling niet doorkomt. Ik vind ‘m goed gevonden.

   1 likes
 8. Topje van de ijsberg. Media en overheid negeren die zorgvuldig. Als tegenwicht toch maar weer even aandacht voor enkele verzwegen internationale verdragen t.b.v. de vaccinatielobby.

  Laat zich raden waarom de overheid NIET aan de alarmbel trekt.
  De overheid zal bikkelhard alle causaliteit categorisch blijven ontkennen. Dit is geo-politiek zo beslist
  mw. Schippers zat doodleuk aan bij de nazi top, Wereld Economisch Forum in Davos, feb. j.l..
  Daar is dit – in het geheim – door Schippers mee bekrachtigd:
  “As the 1990s super-charged “Davos World” of globalized economics surged forward, the phrase “global health” came to signify movement of technology and resources on a massive scale

  “the governments of Norway, Japan and Germany, together with the Wellcome Trust and the Gates Foundation agreed to put $460 million into the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI).

  Officially launched at Davos 2017, CEPI is an innovative public-private alliance,
  advanced by the World Economic Forum System Initiative on Health,
  to outsmart epidemics by creating vaccines that can be released quickly once an outbreak occurs.
  http://cic.nyu.edu/sites/default/files/garrett_challenges_global_health.pdf

  Klinkt nog heel sympathiek; maar weet dat HIV, AIDS, SARS, West Nile-virus, Ebola, en meer allemaal uit labs komen, en opzettelijk lethaal zijn gemaakt voor mensen.
  Dit zijn geen grappen meer.
  Overigens, allang bekend – de architecten hiervan werken hieraan al sinds de productie, en verspreiding van de Spaanse griep.
  http://www.euronews.com/2017/01/24/opinion-from-cybersecurity-to-health—10-takeaways-from-davos-2017
  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/edith-schippers-wil-meer-sociaal-psychologisch-druk-leggen-zodat-u-uw-kinderen-vaccineert/

  De globalisten hebben recentelijk MONSTERverdragen gesloten waarin hun voor Pharma-biotech concerns een vrije markt is gecreëerd, CETA, GHSA, TTIP, diverse ‘vrijhandels’verdragen, en ‘Partnership’verdragen.

  “the Global Health Security Agenda (GHSA) ,
  de agenda is vaccinaties verplicht te stellen, en gedwongen quarantaine wereldwijd bij ‘pandemieën’:”
  https://pineut.wordpress.com/2016/08/14/zika-virus-eigendom-van-rockefeller/

  In de Kamer is het taboe verklaard hierover door te vragen, en steekhoudende antwoorden te verlangen.
  Terreur wordt aangewend, om vrije informatie raadplegen en delen, te beletten. Google en Faceboek m.n. worden na het gedonder in Londen voor dat doel ingehuurd. Het net sluit zich.

  Monsanto en Bayer waren genodigd bij dat WEF in feb. j.l.. Die willen fuseren.
  Monsanto was vorige week in het (alternatieve) nieuws, en denkt nu het groene licht te krijgen voor massaal inzetten van de techniek van ‘gene-editing’.

  Chemie, Voeding en Pharma worden door de globalisten samengevoegd. . . .

  (reportage Blauw Bloed, bezoek Koningin Maxima aan Vietnam – alwaar zij pleitte voor massale uitrol van biometrische ID, om ze allemaal aan het draadloos bankieren te krijgen; verbind de stippen)

  Burgemeesters Ollogren en Aboetaleb van hun ‘Smart-Cities’ (alles ‘Smart’ komt uit de koker van Rockefeller) werken aan de 24/7 biometrische ‘see, know, track all’ dystopische wereld,
  zonder vaccins zult u O.V. niet meer inkomen, scholen, openbare gebouwen, en ruimtes.
  Ze kunnen echt met u doen (en laten) wat ze willen. Dát willen ze! het is 5 voor 12.

  10 likes
 9. Ik weet dat je het niet mag denken maar de “uitvinders” van dit, onder het mom van “het is absoluut noodzakelijk”, soort praktijken, mogen van mij direct tegen de muur zetten…

  10 likes
 10. David Wolfe heeft nog meer interessante informatie.
  Er is een groot gevecht aan de gang in het bewustzijn van de mens.
  Leugens versus de werkelijkheid.

  https://www.youtube.com/watch?v=C3-5CgxAQhA

  9 likes
 11. Quinton,ik zou zeggen “Lees de ervaringsverhalen van ouders op de site van vaccinvrij. Dat het RIVM zegt dat er geen oorzakelijk verband is tussen vaccinaties en kinderen die daar ernstig onder te lijden hebben is alleen te begrijpen vanuit het feit dat ze geen onderzoek doen daarnaar en er is een hoop geld mee gemoeid. Blij ben ik met publicaties van Robert Kennedy en Robert de Niro over vaccinatieschade. Ik raad iedere ouder aan om vaccinaties te ontstoren en heb daar gelukkig goede resultaten van gezien. Er is nog redding !! Naarmate men meer ging vaccineren,steeg het aantal gevallen van autisme . Oorontstekingen heb ik meermalen voorbij zien komen na vaccinaties. En hpv vaccins zijn gevaarlijk zo is gebleken en dat komt echt niet door Pfeiffer. Als je dan ziet dat die meisjes opknappen na ontstoren van dat vaccin, kan ik toch moeilijk geloven dat het Pfeiffer is geweest.

  1 likes
  • Naarmate televisieschermen groter werden, steeg het aantal gevallen van autisme.
   Naarmate Schiphol meer passagiers verwerkte, steeg het aantal gevallen van autisme.
   Autisme is veel sterker gestegen, en later gestegen, dan het aantal vaccinaties is uitgebreid.

   2 likes
   • Als je in een natuurlijke omgeving woont, mijlen ver van een luchthaven, zendmast en geen tv… echter wel een hielprik er autisme als oorzaak en,gevolg ontstaat krijgt, dan is jouw ongenuanceerde geraaskal volledig overbodig.

    Weet je wel hoe sterk vaccinaties zijn uitgebreid plus de schadelijke ingredienten als toegevoegde waarde voor het grote geld en ontwrichting van de samenleving?

    Frans2 klinkt als….tweedehands kopie. Wordt weer je zelf…dat is een bekoorlijke uitdaging, brengt je op het pad van ontwikkeling, niet de makkelijkste wel de mooiste weg!

    1 likes
    • Frans2 is uit respect voor “frans” die hier eerder was dan ik.
     Opvallend hoe vaak mensen met een afwijkende mening hier op hun naam worden aangevallen. In dit geval door iemand die zichzelf nota bene magic(k) durft te noemen. Zwak.

     0 likes
    • Echt onzin over de hielprik! Bij een hielprik wordt enkel een paar druppels bloed afgenomen voor onderzoek. Er wordt niets ingespoten. Dat toont voor mij weer eens de onwetendheid hier aan… gevalletje Dunning–Kruger

     0 likes
 12. Wisten die ouders maar dat ze het konden laten ontstoren……

  2 likes
 13. You Won’t Believe What They Admitted on the News in 1971
  https://www.youtube.com/watch?v=yfaAtdTgBGk

  Geloof het maar wel en de praktijk resultaten liegen er niet om.

  2 likes
 14. Dit is heel naar, maar ook zgn. anekdotisch bewijs; het is niet mogelijk om hier meteen een oorzakelijk verband uit te concluderen. En dat is wel wat de leidende macht – de wetenschap graag wil. En wat in pure zin ook goed is.

  Helaas zijn er steeds meer signalen zijn dat de wetenschap gestuurd en gemanipuleerd wordt door economische mechanismen en bedrijven, waardoor het soms een beetje troebel wordt hoe wetenschappelijk bepaalde onderzoeken nou echt zijn, en hoe effectief middelen zijn.

  Er is veel geld gemoeid met vaccinaties, en er wordt te weinig naar individuele kinderen gekeken. Het systeem wil graag veel, snel en goedkoop, waardoor logistiek prefaleert boven een goede persoonlijke benadering.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lockdownprotest

Arts houdt emotionele speech tijdens lockdownprotest Eindhoven: ‘Onvoorstelbaar wat er nu gebeurt’

Afgelopen weekend vond op het 18 Septemberplein ...

vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd ...