Homepagina » Gezondheid » Facebook verwijderde een belangrijk filmpje over de grote gevaren van vaccins. Hier kun je het alsnog bekijken
Facebook verwijderde een belangrijk filmpje over de grote gevaren van vaccins. Hier kun je het alsnog bekijken

Facebook verwijderde een belangrijk filmpje over de grote gevaren van vaccins. Hier kun je het alsnog bekijken

Een video die door Facebook is verwijderd, is nu alsnog hier te bekijken. In het filmpje waarschuwt Robert F. Kennedy Jr. van het World Mercury Project voor de epidemie van degeneratieve ziektes die worden veroorzaakt door vaccins.

In de verboden video noemt hij onder meer ADHD, autisme, auto-immuunziektes, reumatoïde artritis, diabetes, astma en voedselallergie.

“De wetenschap heeft laten zien dat al deze ziektes kunnen worden veroorzaakt door vaccins,” waarschuwt hij.

Onder één hoedje

“En we weten dat de epidemie van deze ziektes samenvalt met de drastische uitbreiding van het vaccinatieprogramma in 1989,” klinkt het.

Hoewel je niet alle ziektes kunt linken aan vaccins, moeten we zeker onderzoek doen om te kijken hoe vaccins degeneratieve ziektes bij kinderen veroorzaken, aldus RFK Jr.

Gezondheidsinstanties, vaccinmakers en de media spelen al lange tijd onder één hoedje om alle scepsis rond vaccins de kop in te drukken.

Verzamelplaats

Dat blijkt wel uit de het feit dat Facebook, YouTube en Google hebben ingegrepen om te voorkomen dat deze video kon worden verspreid.

Om die reden is de video op REAL.video geplaatst, dat een soort verzamelplaats moet gaan worden voor belangrijke filmpjes die zijn verwijderd door techreuzen.

Australische wetenschappers hebben de DKTP-prik onlangs gelinkt aan aandoeningen als eczeem, astma en voedselallergie.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Natural News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Elk onderzoek of aandacht hiervoor is ongewenst. Het is één van de belangrijke manieren om de mensen ziek, zwak en misselijk te krijgen en te houden, om ze zo veel mogelijk uit hun kracht te houden en afhankelijk van de farmacie en de criminelen er achter. Daarom is er die immense druk om vaccinatie verplicht te krijgen, dat geeft hen toegang tot elk lichaam om er mee te doen wat ze maar willen.

Bas2
Bas2
3 jaren geleden

Vaccinatie is belangrijk vooral in de strijd tegen polio waar nog steeds heel veel mensen aan dood gaan.

https://www.rivm.nl/Onderwerpen/P/Polio

Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

Het wordt uiteraard aan alle kanten krampachtig ontkend, maar het poliovaccin met genetisch materiaal van apen is naar alle waarschijnlijkheid de veroorzaker van het wereldwijde mega drama wat aids heet. Een ziekte waar wereldwijd onnoemelijk veel mensen aan overlijden of er levenslang onder gebukt gaan.

Marc
Marc
3 jaren geleden

Probleem lijkt mij dat de farmaceutische industrie steeds maar weer nieuwe, “verbeterde” vaccins op de markt brengen, met steeds meer extra exotische ingredienten, waarmee ze per stuk bv $10 ipv $1 kunnen vragen.

Dit terwijl die natuurlijke simpele vaccins van $1 uitstekend hun werk doen, zonder enige vorm van resistentie ontwikkeling.

x

Check Also

agema

Fleur Agema haalt snoeihard uit: ‘Deze farce heeft Hugo de Jonge gecreëerd! Totaal ziek beleid’

Een met corona besmette man mocht samen ...

corona

Maastricht UMC: van de 10 coronapatiënten op de afdeling hebben ten minste 9 een vaccin gehad

Het aantal ziekenhuispatiënten met Covid-19 is de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x