Homepagina » Gezondheid » Facebook verwijderde een belangrijk filmpje over de grote gevaren van vaccins. Hier kun je het alsnog bekijken
Facebook verwijderde een belangrijk filmpje over de grote gevaren van vaccins. Hier kun je het alsnog bekijken

Facebook verwijderde een belangrijk filmpje over de grote gevaren van vaccins. Hier kun je het alsnog bekijken

Een video die door Facebook is verwijderd, is nu alsnog hier te bekijken. In het filmpje waarschuwt Robert F. Kennedy Jr. van het World Mercury Project voor de epidemie van degeneratieve ziektes die worden veroorzaakt door vaccins.

In de verboden video noemt hij onder meer ADHD, autisme, auto-immuunziektes, reumatoïde artritis, diabetes, astma en voedselallergie.

“De wetenschap heeft laten zien dat al deze ziektes kunnen worden veroorzaakt door vaccins,” waarschuwt hij.

Onder één hoedje

“En we weten dat de epidemie van deze ziektes samenvalt met de drastische uitbreiding van het vaccinatieprogramma in 1989,” klinkt het.

Hoewel je niet alle ziektes kunt linken aan vaccins, moeten we zeker onderzoek doen om te kijken hoe vaccins degeneratieve ziektes bij kinderen veroorzaken, aldus RFK Jr.

Gezondheidsinstanties, vaccinmakers en de media spelen al lange tijd onder één hoedje om alle scepsis rond vaccins de kop in te drukken.

Verzamelplaats

Dat blijkt wel uit de het feit dat Facebook, YouTube en Google hebben ingegrepen om te voorkomen dat deze video kon worden verspreid.

Om die reden is de video op REAL.video geplaatst, dat een soort verzamelplaats moet gaan worden voor belangrijke filmpjes die zijn verwijderd door techreuzen.

Australische wetenschappers hebben de DKTP-prik onlangs gelinkt aan aandoeningen als eczeem, astma en voedselallergie.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Natural News]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Het wordt uiteraard aan alle kanten krampachtig ontkend, maar het poliovaccin met genetisch materiaal van apen is naar alle waarschijnlijkheid de veroorzaker van het wereldwijde mega drama wat aids heet. Een ziekte waar wereldwijd onnoemelijk veel mensen aan overlijden of er levenslang onder gebukt gaan.

  7 likes
  • Een onderzoek naar het erfelijke materiaal van diverse hiv-mutanten bewijst de onschuld van de polio-onderzoekers. Zeker twintig jaar eerder stapte het virus al van chimpansees op mensen over.

   https://newscientist.nl/nieuws/de-oorsprong-van-hiv/

   30 likes
   • Kom gerust eens langs om te kijken hoe een gezond kind door vaccinaties zwaar meervoudig gehandicapt is geworden…kan er al 16 jaar over meepraten…

    7 likes
    • Kinderen worden niet gehandicapt door vaccinatie. Dat is nog nooit wetenschappelijk aangetoond.

     Kom met wetenschappelijke bewijzen .

     27 likes
     • Dat komt omdat de wetenschappers tegenwoordig net zo corrupt zijn dan de criminele farmaceuten. Anderzijds is er ook geen bewijs dat al die gevallen niets met de vaccins te maken hebben. Sterker nog dat is zeer onwaarschijnlijk. Bovendien is er ook geen sluitend bewijs dat vaccins uberhaupt werken. Maar daar stappen de “wetenschappers” heel wat makkelijker overheen, gek genoeg.

      1 likes
    • De risico’s van vaccinatie wegen in geen geval op tegen de risico’s die een kind loopt door niet gevaccineerd te worden.

     https://rijksvaccinatieprogramma.nl/bijwerkingen

     24 likes
    • Dan ben ik heel benieuwd wat dit gegeven met u als ouder teweeggebracht heeft?

     1 likes
   • @Bas 2, de eerste serieuze uitbraak van het HIV virus met verstrekkende gevolgen voor de hele wereld vond plaats in Congo in de jaren vijftig. Precies in die tijd in die regio in Congo, waar toen rond een miljoen mensen ingeënt zijn met een poliovaccin dat gemaakt was op basis van bloed en organen van chimpansees.
    OP BASIS VAN BLOED EN ORGANEN VAN CHIMPANSEES !!!!

    Is dat niet toevallig ? Als mensen eens wisten wat ze allemaal uitvreten met die vaccins, dan liet niemand zich nog inenten. Stelletje gewetenloze en criminele gifmengers zijn het. En dan later aankomen met aanwijzingen dat de mens al was geïnfecteerd. Doch juist dan, als je weet van de gevaren zou je nooooit en te nimmer mogen werken met materiaal van apen in vaccins. Zowel Aids als Lyme is een gevolg van menselijk handelen met voorbedachte rade, van gewetenloze criminelen.

    5 likes
    • @Eksegese

     “Je mengt je dus in een discussie zonder op de hoogte te zijn van een algemeen bekend en vaststaand feit dat Aids zich met zekerheid verspreidde over de hele wereld vanuit de eerste grote besmettingshaard in Congo ? Over wilde beweringen gesproken “

     Ik meng me niet in een discussie zonder op de hoogte te zijn.
     De links die u plaatste had ik al gelezen.

     De onderzoeker Jaap Goudsmit schreef dat het aidsveroorzakende virus, hiv, al tientallen jaren eerder dan gedacht voorkwam in Europa.[ Het virus zou verantwoordelijk zijn geweest voor enkele epidemieën van de bovengenoemde Pneumocystis-longontsteking. De eerste epidemie was in de vrije stad Danzig (nu de Poolse stad Gdańsk) in 1939 en het virus was waarschijnlijk meegekomen met Duitse soldaten vanuit Kameroen. De tweede epidemie stak de kop op tussen 1955 en 1958 in de Kweekschool voor Vroedvrouwen in Heerlen. Er zijn aidsvirussen aangetroffen in enkele decennia oude weefselmonsters (1959, 1970) van patiënten die aan toen onverklaarbare ziekten waren gestorven.[

     Kunt u mij bewijs tonen dat chimpansee nieren voor vaccinproductie zijn gebruikt?

     15 likes
     • @Thomas

      Poliomyelitis,[ verkort polio,[ ook wel kinderverlamming[ genoemd, is een virusziekte Het is een ontsteking van de grijze stof in het ruggenmerg. Deze ziekte wordt veroorzaakt door het poliovirus, dit is een enterovirus behorend tot de picornaviridae. Het virus wordt via de ontlasting van besmette personen uitgescheiden. Door slechte hygiëne kan het virus van de ene op de andere mens worden overgebracht. De incubatietijd is meestal 6-20 dagen, maar wat langer of korter kan ook.

      Polio verloopt tegenwoordig meestal zonder ernstige verschijnselen, ongeveer 95 % van de ‘patiënten’ merkt niet of nauwelijks iets van de ziekte. Deze mensen verspreiden wel het poliovirus. Ongeveer 5% heeft wat vage algemene klachten als keelpijn of last van de buik. Bij minder dan 1% van de besmette personen treden spierverlammingen op. Dit wordt vooral veroorzaakt door poliovirus type 1.

      In de chronische fase zijn de verlammingen ongeneeslijk en leiden zij tot blijvende spierzwakte, bij groeiende kinderen ook tot misvormingen, bijvoorbeeld doordat aangedane ledematen zich niet meer normaal ontwikkelen of door de nog wel functionerende spieren worden kromgetrokken, of soms tot de dood als de ademhalingsspieren verlamd raken. De kans op een dergelijke afloop is groter naarmate men ouder is op het moment van besmetting.

      9 likes
     • @Thomas

      Nee, Mensen weten zelf vaak niet dat ze polio hebben. Ze hebben dan geen klachten, maar kunnen anderen wel besmetten.

      Als mensen wel ziek worden, kunnen de klachten zijn:

      gevoel alsof u griep krijgt,
      moe,
      koorts,
      verlamming.
      Maar weinig mensen raken verlamd. Als dat wel gebeurt, dan zijn meestal de benen verlamd. Soms kunnen mensen niet meer goed ademhalen. Dit komt omdat de spieren die daar voor nodig zijn dan niet meer goed werken. Volwassenen raken vaker verlamd dan kinderen.

      De tijd tussen het besmet raken en ziek worden is 3 tot 35 dagen. Meestal is dit 7 tot 14 dagen.

      9 likes
     • Kunt u mij bewijs tonen dat chimpansee nieren voor vaccinproductie zijn gebruikt?

      De berichten en beweringen hierover zijn talrijk, ook door de wetenschappers zelf. Dat zoek je maar lekker zelf uit. De censuur op internet wordt met de dag aangescherpt. Zo blijkt immers ook uit bovenstaand artikel. Dit is nagenoeg algemeen bekend, zeker bij mensen die zich hier in verdiept hebben. Verder spreken de feiten voor zich. Meer dan een miljoen vaccinaties met die troep met een gigantische besmettingshaard als gevolg.
      Kun jij bewijzen dat iets anders de oorzaak was hiervan ?

      1 likes
     • Kan je me vertellen hoe kan je polio krijgen?

      0 likes
     • @Bas2,
      Kan ik poliovirus bij u of bij me vinden?

      0 likes
     • @Bas2,
      Quote: Nee, Mensen weten zelf vaak niet dat ze polio hebben. Ze hebben dan geen klachten, maar kunnen anderen wel besmetten.

      Heeft u een wetenschappelijke bewijs hiervan?

      0 likes
    • “de eerste serieuze uitbraak van het HIV virus met verstrekkende gevolgen voor de hele wereld vond plaats in Congo in de jaren vijftig. Precies in die tijd in die regio in Congo, waar toen rond een miljoen mensen ingeënt zijn met een poliovaccin dat gemaakt was op basis van bloed en organen van chimpansees.
     OP BASIS VAN BLOED EN ORGANEN VAN CHIMPANSEES !!!!”

     Graag een bron vermelden als u wilde beweringen doet.

     16 likes
 2. Vaccinatie is belangrijk vooral in de strijd tegen polio waar nog steeds heel veel mensen aan dood gaan.

  https://www.rivm.nl/Onderwerpen/P/Polio

  32 likes
  • Bekijk op google afbeeldingen maar eens foto ‘s van polio slachtoffers.

   29 likes
   • En bekijk op Youtube de video van kinkhoest die wel 6 tot 8 weken kan aanhouden:
    https://www.youtube.com/watch?v=Rmlo2to0ogs

    13 likes
   • Bas2, Och gut, met angst en de stemming aanzwengelen, dat moet het volk er toe bewegen afval en gif in hun lijf of dat van kinderen te laten spuiten?

    De dagen van polio hebben we nu wel gehad, dus moet er een andere stemming worden gecreëerd om de farmaceutische maffia van meer en constante revenuen te voorzien. Dacht jij, simpele doortrapte ziel, nu werkelijk dat na het uitroeien van ziektes de farmaceuten tevreden achterover leunen op de goede afloop? Zeker weten van niet, die bedenken nieuwe ziektes of poetsen wat oude op om ervoor te zorgen dat de fabriek niet stil komt te liggen.

    En jouw reacties zo te lezen denk ik dat het bewijs is gevonden dat vaccinaties zeer zeker geestelijke schade toebrengt aan mensen of je moet alsnog bekennen dat je een bezoldigde staatscapo bent die ingezet wordt om onder verschillende namen nog wat te hersenspoelen.

    4 likes
 3. Vanuit groepen als Vaccinvrij, de Vaccinatieraad en de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken is veel twijfel of verzet tegen het gebruik van vaccins. Zij wantrouwen vaccinaties en zijn van mening dat veel van de ziekten waartegen het Rijksvaccinatieprogramma vaccinaties aanbiedt, onschuldige kinderziekten zijn die gezonde kinderen goed kunnen doorstaan. Zij wijzen ouders op de vele bijwerkingen van de vaccins en de hulpstoffen die in vaccins zitten. Ze onderbouwen dit met voorbeelden van kinderen die ernstige aandoeningen hebben gekregen nadat ze gevaccineerd waren, terwijl niet is aangetoond dat deze aandoeningen door de vaccinatie werden veroorzaakt.

  Een voorbeeld hiervan zijn autistische kinderen. Autisme is een aangeboren afwijking die meestal wordt vastgesteld op de leeftijd van 1 tot 2 jaar. Dat is net in de periode dat de eerste BMRBof, mazelen, rodehond-vaccinatie wordt gegeven. Je zou dan gemakkelijk kunnen concluderen dat autisme wordt veroorzaakt door die vaccinatie. Uit uitgebreid wetenschappelijk onderzoek Externe link, onder andere beoordeeld door de Gezondheidsraad, blijkt echter dat kinderen die geen BMR-vaccinatie hebben gehad net zo vaak autistisch zijn en het dus niet door de vaccinatie kan komen. De Nederlandse Vereniging voor Autisme neemt afstand Externe link van een zogenaamde relatie tussen autisme en vaccinaties. Organisaties die negatief zijn over vaccineren blijven desondanks beweren dat vaccineren kan leiden tot autisme en brengen met regelmaat verhalen van ouders in de media.

  https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/twijfels

  24 likes
  • Uit onderzoek blijkt ……………………. onderzoek van de slager die zijn eigen vlees keurt . Al het andere wordt weggemoffeld of geridiculiseerd.

   3 likes
  • er zijn wel degelijk onderzoeken geweest die verband aantonen tussen vaccinatie en genoemde ziektes/berperkingen…kijk maar eens naar austalie.. dktp prik..

   0 likes
 4. Elk onderzoek of aandacht hiervoor is ongewenst. Het is één van de belangrijke manieren om de mensen ziek, zwak en misselijk te krijgen en te houden, om ze zo veel mogelijk uit hun kracht te houden en afhankelijk van de farmacie en de criminelen er achter. Daarom is er die immense druk om vaccinatie verplicht te krijgen, dat geeft hen toegang tot elk lichaam om er mee te doen wat ze maar willen.

  18 likes
 5. Facebook…..Facebook……oh ja, ik weet het alweer, dat is dat bedrijfje van Markje Suikerberg, Zionist in hart en nieren welk gisteren in 1 dag tijd ruim 100 miljard Eurootjes (116 miljard dollar en 20% aan beurswaarde) heeft verloren….ach gut, wat vind ik dit nou rot voor deze geweldige jongeman.

  Markje zelf heeft gisteren 15 miljard aan “papieren vermogen” verloren en het is dus een waar feestboek voor mij, dat Facebook!!

  Wordt tijd dat dit censuurbook met de grond gelijk wordt gemaakt want als ik 1 ding zwaar verafschuw is het wel het feit dat ik niet mag zeggen wat ik wil, waar ik wil en waarover ik wil praten én natuurlijk een eigen mening over mag hebben en niet alleen als Markje dat ook bevalt wat me geen ene reet interesseert!!

  Tja, hoogmoed komt voor de val!!!

  Gladiator

  13 likes
  • facebook heeft meegewerkt aan de false flag operatie om uiteindelijk met die nieuwe privacy wet te kunnen komen die de strop om onze nek nog net wat strakker trekt. Maar dat begrijpen de gemiddelde burgers niet,die geloven alle bullshit waar de Joden mee aan komen om ons richting 1 wereld 1 regering te krijgen waarbij de rothchilds natuurlijk de enige regeringsleden zullen zijn.

   4 likes
 6. @mika 2002 ,
  Wil je wat meer informatie delen , hoe oud was je kind en was het gezond voor de vaccinatie ? En over welke vaccinatie heb je het dan en hoeveel vaccinatie’s heeft het gehad? En ben je met deze ervaring bij de huisarts geweest…..en wat waste reactie …
  Ik vind het een afschuwelijke ervaring voor je gezin en wens je heel veel kracht..
  Maar ik vraag het om een beter beeld te krijgen voor al die mensen die twijfelen …

  3 likes
  • …een afschuwelijke ervaring…. je proberen voor te stellen wat voor een ervaring dit is staat voor mij gelijk aan ‘het omschrijven van kleuren aan een blinde’.

   1 likes
 7. Het is een gezonde ontwikkeling dat mensen met argwaan kijken naar wat hun kinderen ingespoten krijgen. Zolang er geen duidelijkheid is over de gebruikte stoffen in een inenting is argwaan terecht. In Duitsland was de vaccinatiebereidheid tegen de varkensgriep groot totdat bekend werd dat hoge politici en andere hoogwaardigheidsbekleders een andere inenting tegen de varkensgriep kregen dan de gewone bevolking. Bij vragen aan de regering werd dit bevestigd en het volk keerde zich massaal af van de inenting. En terecht natuurlijk. Daarnaast zijn er ook dubieuze inentingen zoals tegen het HPV virus die waarschijnlijk wel bijwerkingen hebben en maar deels helpen tegen baarmoederhalskanker. Het is bekend dat er medici zijn die hun eigen kinderen ook niet laten inenten tegen het HPV virus. Ook verhalen van medische missers met medicijnen zoals Softenon, clioquinol, Des hormoon, glafenine of Diclofenac verhogen niet het vertrouwen.

  4 likes
 8. Probleem lijkt mij dat de farmaceutische industrie steeds maar weer nieuwe, “verbeterde” vaccins op de markt brengen, met steeds meer extra exotische ingredienten, waarmee ze per stuk bv $10 ipv $1 kunnen vragen.

  Dit terwijl die natuurlijke simpele vaccins van $1 uitstekend hun werk doen, zonder enige vorm van resistentie ontwikkeling.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rauwe melk

Hoe rauwe melk beschermt tegen astma en voedselallergieën (en bewerkte melk uit de supermarkt juist allergieën uitlokt)

Suzanne Abbring heeft tijdens haar promotieonderzoek aan ...

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.