Mens en Dier

Wybren van Haga woedend over paniek-lockdown: ‘Dit is misdadig’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Wybren van Haga is woedend over de paniek-lockdown. Hij heeft er geen goed woord voor over. “Ondanks dat een groot deel van de Nederlanders immuniteit heeft opgebouwd, sluiten we de boel weer. Reden: een totaal gebrek aan zorginvesteringen,” zegt Van Haga.

Het Kamerlid stelt dat de coronamaatregelen veel erger zijn dan de kwaal. “Zowel de medische als economische nevenschade van dit paniekvoetbal is niet te overzien,” aldus Van Haga.

Coronatoegangsbewijs kan direct de prullenbak in

“Deze lockdown is misdadig. Nederland wordt gestraft omdat de boostercampagne maar niet op gang wil komen. Het opnieuw opsluiten van alle Nederlanders is gebaseerd op helemaal niets,” schrijft hij op social media. “Laat Rutte en De Jonge niet jouw leven bepalen, vier de feestdagen met al je vrienden en familie. Leef!”

Van Haga ageert ook tegen de coronapas. “De QR-samenleving was al onlogisch omdat gevaccineerden ook besmettelijk kunnen zijn. Maar nu het RIVM heeft aangegeven dat AstraZeneca niet werkt tegen de omicronvariant kan het coronatoegangsbewijs direct de prullenbak in!” zegt hij.

Rutte 4 is desastreus voor de zorg

Zijn partij steunt een burgerinitiatief van arts Lucas Paanakker dat het kabinet oproept om de zorg op te schalen. In enkele dagen tijd is het initiatief meer dan 20.000 keer getekend. Bij 40.000 handtekeningen moet het door de Tweede Kamer worden behandeld.

Een mooie kans voor meer ic-bedden, meer handen aan het bed en het openhouden of heropenen van ziekenhuizen, aldus Van Haga, die het onbegrijpelijk vindt dat het kabinet miljarden aan bezuinigingen voor de zorg inboekt. “Rutte 4 is desastreus voor de zorg,” benadrukt hij.

Hier kun je het burgerinitiatief tekenen.

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Omikronzin
Omikronzin
5 maanden geleden

Laat je niet spuiten ze kunnen dit dan niet winnen, deze zielige figuren, we zijn met veel meer ..

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Misdadig?
Ik vind het wel lekker om opgesloten te zitten tot halverwege mei net zoals het merendeel van de massa.

Reden: een totaal gebrek aan zorginvesteringen,” zegt Van Haga.
Ja en nee. Het is een kernmerk om publieke taken te verwaarlozen in het totalitarisme. Dit hele gebeuren valt alleen te verklaren vanuit het totalitarisme.

De echte misdaad is de massa onthouden van HCQ en ivermectine.

Kundalini
Kundalini
5 maanden geleden

Vreemde opmerking. Lock down omdat de boostercampagne niet van de grond komt.

Marco "
Marco "
5 maanden geleden

Poppenkast !

Kennis’je “legt doden af” : maar een gevaccineerde krijgt van de dokter gewoon overlijdensoorzaak corona mee ( zonder verder onderzoek / schijnt ook beter lonend te zijn )

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

154
0
We lezen graag je reactie!x