Mens en Dier

‘Klimaatclown’ Frans Timmermans maakt zich niet populair: ‘En wie gaat dat betalen? Wij natuurlijk!’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Lijsttrekker van PvdA-GroenLinks Frans Timmermans gaat op kosten van de Europese belastingbetaler, op jouw kosten dus, campagne voeren. Na zijn zelfgekozen vervroegd vertrek als Eurocommissaris zal hij gebruikmaken van een riante Brusselse wachtgeldregeling, weet De Telegraaf.

De klimaatpaus maakt zich niet populair. Econoom en oud-Europarlementariër Auke Zijlstra wijst erop dat Nederland sinds 2013 de Wet normering topinkomens heeft om excessieve zelfverrijking op kosten van de belastingbetaler te voorkomen. “Timmermans zou dat kunnen respecteren, maar doet dat dus niet. En dan straks een schaamteloos verhaal over ongelijkheid,” aldus Zijlstra.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik kan hier echt niet bij. En als PvdA-GroenLinks-lid zou ik me hier hele grote zorgen over maken. Maar ja, wat beweegt die mensen überhaupt nog,” zegt journalist Joost Niemoller.

Wat een totaal circus

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn reageert: “Wie dacht dat het de klimaatclown om het landsbelang ging: Frans Timmermans heeft nog twee jaar recht op een transitievergoeding. Wij, de Europese belastingbetalers, betalen zijn salaris tijdens de verkiezingscampagne in Nederland. Wat een totaal circus.”

Commentator Eva Vlaardingerbroek zegt over de riante regeling: “En wie gaat dat betalen? Wij natuurlijk! De mislukkelingen die Timmermans wil opsluiten in 15-minutensteden terwijl we insecten opknabbelen en offers brengen aan de klimaatgoden.”

De boel opstoken

“Achterlijk. Walgelijk,” vindt financieel expert Ab Flipse.

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix herinnert ons eraan dat Timmermans 10 jaar geleden al de boel stond op te stoken in Oekraïne. “Dat heeft lekker bijgedragen aan vrede en stabiliteit in de regio.”

4.8 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
9 maanden geleden

een echte socialist links lullen rechts vullen zgn voor de arbeider die heeft die allang bij het vuil gezet vies en smerig ventje zoals dat hele linkse blok

Jammer
Jammer
9 maanden geleden

Even voor alle duidelijkheid, Fransje Volvraat woont zelf in een grote Vila, terwijl hij ons in een kartonnen doos wil gaan stoppen.

jessie nameles
jessie nameles
9 maanden geleden

als een paar van deze gekken een meerderheid halen dan weet in ieder geval IEDEREEN dat de verkiezingen een doorgestoken kaart blijken te zijn.!!!!!!

nico
nico
9 maanden geleden

De klimaathysterie is gewoon een verdienmodel voor de klimaatkabouter daarom gaat hij er mee door. Waarschijnlijk interesseert het hele klimaat hem niets. Anders had je er meer vanaf geweten als je er passie voor hebt.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x