Homepagina » Mens en Dier » De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker
gates
Foto: Bill Gates op bezoek bij Sigrid Kaag (Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0)

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda gaan scheiden. In een verklaring schrijft het stel dat ze na lang nadenken en veel werken aan hun relatie hebben besloten het huwelijk te beëindigen. De miljardair richtte in 1999 samen met zijn vrouw de Bill & Melinda Gates Foundation op, waarin ze blijven samenwerken.

Activiste en schrijfster Melissa Tate wijst erop dat er belangrijker nieuws is over Gates en zijn stichting waar de mainstream media geen aandacht aan hebben besteed. Het gaat om uitspraken die het Italiaanse Kamerlid Sara Cunial in mei vorig jaar heeft gedaan. Cunial noemde hem een ‘crimineel’ en riep toenmalig premier Conte op om hem voor het Internationaal Strafhof te slepen.

Deep State met een Italiaans sausje

We weten allemaal dat Bill Gates in 2018 een pandemie heeft voorspeld en er in oktober 2019 één heeft gesimuleerd tijdens ‘Event 201’, zei Cunial. “Italië draagt 140 miljoen euro bij aan de GAVI Alliance, de non-profit van de Gates Foundation. Er gaat geen geld naar serotherapie, een supergoedkope behandeling. Geen geld naar preventie, zoals leefstijl, voedsel en onze relatie met de natuur.”

De politica wees er verder op dat de virologen die grof geld krijgen voor hun tv-optredens, goed bevriend zijn met farmaceuten als Sanofi en GlaxoSmithKline, die artsen ‘indoctrineren’. Ze sprak van een ‘Deep State met een Italiaans sausje’.

Het uiteindelijke doel is volgens Cunial een controlestaat. Ze eiste dat Conte ‘crimineel’ Bill Gates voor het Internationaal Strafhof sleept wegens misdaden tegen de menselijkheid in onder meer India en Afrika.

4.5 96 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Geweldig wat Sara Cunial vorig jaar mei heeft geprobeerd te doen om Bill Gates, natuurlijk via premier Conte, voor het Internationaal Strafhof te dagen. Het was een prachtgebaar van haar, maar bij voorbaat verloren. Bill Gates waant zich al jarenlang een god en dus onaantastbaar. Daar lijkt het helaas ook nog op.
Dat hij en zijn vrouw gaan scheiden, zal mij absoluut een rotzorg zijn. Ik zie dit alleen maar als een afleidingsmanoeuvre om het domme volk weer iets te geven om over te praten. Er zullen heel wat Sara’s moeten komen om dat tuig definitief uit te schakelen.

Ondergronds.
Ondergronds.
6 maanden geleden

Wat heeft heks Kaag te zoeken bij de crimineel Bill Gates? Soort zoekt soort !
En dit wil de nieuwe minister-president van Nederland worden? Dat moet worden voorkomen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
6 maanden geleden

Bill Gates is net een ijsberg. Het meeste gevaar is niet zichtbaar. Ondanks zijn grote financiële bijdrage aan het WHO, dat hem in feite aandeelhouder maakt, kan hij nooit persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de misdaden die het WHO pleegt.

Toch heeft hij daar via Tedros, heel wat in de melk te brokkelen en luisteren zij zo goed als allemaal naar Bill Gates.

Met alle ellende die Bill Gates in het verleden heeft aangericht en nu het nog eens in het groot met Covid-19 overdoet, wordt het tijd dat hij zich voor zijn daden moet gaan verantwoorden.

Ik kan mij dan ook niet voor stellen dat gedupeerde mensen die slachtoffer van zijn handelingen zijn geworden, medelijden met Bill zullen hebben. Voor mij hoeft dat ook niet, want Bill heeft ook met niemand medelijden. Hij denkt ten 1e alleen maar aan zichzelf en ten 2e heeft hij een belangrijke rol bij het uitvoeren van het plan van de Nieuwe Wereld Orde.

Burak
Burak
6 maanden geleden

Ik zag op Twitter dat mensen zegen dat dit oud nieuws is
Van die Italiaanse politicus
Iemand enige idee of dit klopt ?

x

Check Also

vanden bossche

Vaccinexpert Vanden Bossche waarschuwt: Zo gevaarlijk zijn kinder- en boostervaccins!

Viroloog Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor ...

voetballer

Media: puur ‘toeval’ dat zoveel voetballers plotseling in elkaar zakken

In de afgelopen weken en maanden zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x