Homepagina » Mens en Dier » De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker
gates
Foto: Bill Gates op bezoek bij Sigrid Kaag (Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0)

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda gaan scheiden. In een verklaring schrijft het stel dat ze na lang nadenken en veel werken aan hun relatie hebben besloten het huwelijk te beëindigen. De miljardair richtte in 1999 samen met zijn vrouw de Bill & Melinda Gates Foundation op, waarin ze blijven samenwerken.

Activiste en schrijfster Melissa Tate wijst erop dat er belangrijker nieuws is over Gates en zijn stichting waar de mainstream media geen aandacht aan hebben besteed. Het gaat om uitspraken die het Italiaanse Kamerlid Sara Cunial in mei vorig jaar heeft gedaan. Cunial noemde hem een ‘crimineel’ en riep toenmalig premier Conte op om hem voor het Internationaal Strafhof te slepen.

Deep State met een Italiaans sausje

We weten allemaal dat Bill Gates in 2018 een pandemie heeft voorspeld en er in oktober 2019 één heeft gesimuleerd tijdens ‘Event 201’, zei Cunial. “Italië draagt 140 miljoen euro bij aan de GAVI Alliance, de non-profit van de Gates Foundation. Er gaat geen geld naar serotherapie, een supergoedkope behandeling. Geen geld naar preventie, zoals leefstijl, voedsel en onze relatie met de natuur.”

De politica wees er verder op dat de virologen die grof geld krijgen voor hun tv-optredens, goed bevriend zijn met farmaceuten als Sanofi en GlaxoSmithKline, die artsen ‘indoctrineren’. Ze sprak van een ‘Deep State met een Italiaans sausje’.

Het uiteindelijke doel is volgens Cunial een controlestaat. Ze eiste dat Conte ‘crimineel’ Bill Gates voor het Internationaal Strafhof sleept wegens misdaden tegen de menselijkheid in onder meer India en Afrika.

4.5 95 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 dagen geleden

Geweldig wat Sara Cunial vorig jaar mei heeft geprobeerd te doen om Bill Gates, natuurlijk via premier Conte, voor het Internationaal Strafhof te dagen. Het was een prachtgebaar van haar, maar bij voorbaat verloren. Bill Gates waant zich al jarenlang een god en dus onaantastbaar. Daar lijkt het helaas ook nog op.
Dat hij en zijn vrouw gaan scheiden, zal mij absoluut een rotzorg zijn. Ik zie dit alleen maar als een afleidingsmanoeuvre om het domme volk weer iets te geven om over te praten. Er zullen heel wat Sara’s moeten komen om dat tuig definitief uit te schakelen.

jensen.nl kijker
jensen.nl kijker
Reactie op  Annette
7 dagen geleden

Misschien is er een reden voor zijn scheiding, misschien voelt hij al het een en ander aankomen en gaat hij middels zijn scheiding zijn geld veilig stellen, op naam van zijn vrouw. Geen idee, zou kunnen natuurlijk, haha.

Anna
Anna
Reactie op  jensen.nl kijker
7 dagen geleden

Of zijn vrouw ziet nu inmiddels ook wat een psychopaat het is en kan daar niet meer mee leven? Misschien komen we nog dingen te weten door haar over Billy. Maar het kan ook een doortrapte truc zijn inderdaad.

Wimpy
Wimpy
Reactie op  Anna
6 dagen geleden

Zijn vrouw is net zo’n psychopaat

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Annette
6 dagen geleden

Bekijk Melinda maar eens goed, dan ga je van zelf zien dat het een Mel is !

Wier 7.
Wier 7.
Reactie op  Jenne Sr.
6 dagen geleden

Ja, idd. Vele van deze satan-agenda aanhangers, dat wat nu wordt uitgerold zijn transgenders. Ze zijn vaak op een sublimale, gefabriceerde inprenting gehersenspoeld en zijn vol overtuigd van het transhumanisme waar we onvermijdelijk op deze manier met z’n allen inrollen.

Ondergronds.
Ondergronds.
7 dagen geleden

Wat heeft heks Kaag te zoeken bij de crimineel Bill Gates? Soort zoekt soort !
En dit wil de nieuwe minister-president van Nederland worden? Dat moet worden voorkomen.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Ondergronds.
7 dagen geleden

Zij geilt op macht en zieke geesten

jtprf
jtprf
Reactie op  Nijntje
7 dagen geleden

Een Zij?

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Ondergronds.
7 dagen geleden

Slijmen voor geld zodat ze dat niet achter een raam hoeft te verdienen en respect voor de vrouwen die dat wel uit vrije wil doen maar deze vrouw verdient de gevangenis in te verdwijnen op water en heel oud brood samen met haar bende die allemaal hetzelfde denken Rutte De Jonge enz.enz.teveel om op te noemen komen gevangenissen tekort ben ik bang voor

Charles
Charles
Reactie op  Ondergronds.
6 dagen geleden

Van Rutte en Gates in het Torentje bestaan ook foto’s. Deze mensen zijn niet met het belang van het NL-volk bezig. Wisten de meeste kiezers dit ook maar.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Ondergronds.
6 dagen geleden

Dit soort vriendjes heeft Sigrid Kaag, de superrijken ze vind ook Georg Soros een fijne man! En dat wil onze Premier worden!
Dan komen we echt van de regen in de drup!
Als dat lukt heeft Klaus Schwab weer zijn zin, hij heeft ze daarvoor hier gedetacheerd!

Laura
Laura
Reactie op  Ondergronds.
5 dagen geleden

Ja inderdaad, dit zou een ramp zijn. Maar bij de verkiezingen heeft die heks het goed gedaan, er zijn nog veel teveel door tv gehypnotiseerden in Nederland.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Laura
5 dagen geleden

Die tv fungeert nu als een perfecte leugenmachine, mensen worden gehersenspoeld en weigeren nog iets anders te geloven! Dat is al erg genoeg, maar wat als de gevolgen zichtbaar worden? Wat doen de angsthazen dan? Hun medemensen die ook nog andere geluiden willen horen, en wél nagedacht hebben, tijdens deze ellendige tijd, met de vinger nawijzen en beschuldigen van ziekmakend, terwijl ,lees goed: Juist zij de “prikschapen”, een tikkende tijdbom vormen door hun aanstaande gen mutaties! Geen blij vooruitzicht, maar je kunt beter vroeg waarschuwen, dan te laat!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
7 dagen geleden

Bill Gates is net een ijsberg. Het meeste gevaar is niet zichtbaar. Ondanks zijn grote financiële bijdrage aan het WHO, dat hem in feite aandeelhouder maakt, kan hij nooit persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor de misdaden die het WHO pleegt.

Toch heeft hij daar via Tedros, heel wat in de melk te brokkelen en luisteren zij zo goed als allemaal naar Bill Gates.

Met alle ellende die Bill Gates in het verleden heeft aangericht en nu het nog eens in het groot met Covid-19 overdoet, wordt het tijd dat hij zich voor zijn daden moet gaan verantwoorden.

Ik kan mij dan ook niet voor stellen dat gedupeerde mensen die slachtoffer van zijn handelingen zijn geworden, medelijden met Bill zullen hebben. Voor mij hoeft dat ook niet, want Bill heeft ook met niemand medelijden. Hij denkt ten 1e alleen maar aan zichzelf en ten 2e heeft hij een belangrijke rol bij het uitvoeren van het plan van de Nieuwe Wereld Orde.

Rice08
Rice08
Reactie op  serieuze aangelegenheid
7 dagen geleden

Het wachten is op het Neurenberg Tribunaal. Hij ontkomt niet aan zijn ondergang

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Rice08
5 dagen geleden

Heb daar weinig fiducie in, het moet wel op tijd plaatsvinden, anders heeft het geen nut. Wensen doe ik het wel, en vurig ook!

Burak
Burak
7 dagen geleden

Ik zag op Twitter dat mensen zegen dat dit oud nieuws is
Van die Italiaanse politicus
Iemand enige idee of dit klopt ?

Johnny
Johnny
Reactie op  Burak
7 dagen geleden

Klopt. Mei vorig jaar en dat staat gewoon in het artikel. Maar of dat het ook oud nieuws maakt als het nog zo extreem veel ter zake doet, tja. Zal wel van links komen. Politiek, het is net als met leren oversteken. Kijk goed naar links en kijk goed naar rechts voordat je oversteekt.😃

zomaareentip
zomaareentip
Reactie op  Johnny
7 dagen geleden

kijk goed naar links, kijk goed naar rechts, maaar kijk dan nogmaals goed naar links want daar kan alsnog zomaar uit het niets ellende vandaan komen ;-\

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Burak
7 dagen geleden

Het klopt, het was een paar maanden geleden Ik heb haar zien spreken. Is vast nog wel ergens te vinden. Dat wil niet zeggen, dat haar uitspraken niet actueel blijven.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Nijntje
5 dagen geleden

Precies, wie verder denkt ziet meer.

Judith
Judith
Reactie op  Burak
7 dagen geleden

Jawel, ze zei dit al in mei. Ze had het allemaal goed door dus. Maar juist daardoor is het nog steeds erg actueel.

el-ine
el-ine
Reactie op  Burak
7 dagen geleden

is ‘oud’ nieuws maar razend actueel doordat de crime agains humanity duidelijker wordt, de gevaccineerden icm 5G, voor de niet gevaccineerden een gevaar zijn (zie del big tree ) > https://www.brighteon.com/d5f4e1f9-430c-474f-9f79-051079a90a67
en ook uw smartphone is een target, Ronald Bernhard sloeg dat ding niet voor niets stuk

Dirk
Dirk
7 dagen geleden

Neem dit even tot u. Dit is niet de eerste keer dat Gates in opspraak is. Ook Kaag vindt hem nog hoogst interessant. De vraag is waar in?

Klaas
Klaas
Reactie op  Dirk
7 dagen geleden

Geld macht en slaafjes, wat dacht u dan ?

vladi
vladi
Reactie op  Dirk
7 dagen geleden

in satanisme.

fff

Ron
Ron
7 dagen geleden

Al honderden doden en verminkte mensen voor het leven heeft deze sul al op zijn geweten.
De 74-jarige laboratoriumarts Winfried Stöcker ontwikkelde in zijn eentje een coronavaccin zonder bijwerkingen en een normale afweerreactie.Nu wordt onderzocht door de officier van justitie van Lübeck of hij de wet niet overtreden heeft. Dit is wat de “Spiegel” meldt in zijn huidige uitgave.
Stöcker had zichzelf en vier andere proefpersonen geïnjecteerd met een “recombinant antigeen” dat hij had ontwikkeld. Als gevolg hiervan hadden alle patiënten antistoffen gevormd tegen het coronavirus, meldde Stöcker in september 2020 aan de voorzitter van het Paul Ehrlich Instituut (PEI), Klaus Cichutek. De effectiviteit van het vaccin was ook bevestigd door de virologen Christian Drosten en Hendrik Streeck .
MENSEN GENEZEN IS DUS VERBODEN EN NIET WETTELIJK. Het Paul Ehrlich Instituut meldde vervolgens de poging tot erkenning van Stöcker aan het Staatsbureau voor Sociale Diensten in Kiel, dat een strafrechtelijke klacht indiende. Volgens PEI-president Cichutek in een e-mail is er “verdenking van criminele activiteiten” omdat er een “klinische proef” met een “experimenteel medicijn” heeft plaatsgevonden. KAN JIJ NOG VOLGEN????????Wat doet big pharma anders met de mensen nu?

Karel I
Karel I
Reactie op  Ron
7 dagen geleden

Honderden? Inmiddels vele miljoenen. Wat dacht je bv van het poliovaccin project in Indië begin deze eeuwwisseling. Minstens 500k kinderen voor hun levenlang verlamd. En dit is het topje van de ijsberg. Deze man en zijn omgekochte instellingen laten een spoor van vernietigingen ellende na iedere keer als hij weer ergens zogenaamd de quasi filantroop gaat uithangen.

Henk
Henk
Reactie op  Ron
7 dagen geleden

Vergis je niet. Alle vaccins zijn vergif. Deze arts is dus ook een charlatan(of hij daar zelf bewust van is of niet doet er niet toe. Het doet lijken dat hij het goed voorheeft met de bevolking in tegenstelling tot de andere farmaceuten, maar hij promoot vaccins en dus vergif. Dit soort dokters worden naar voren geschoven in de media door de elite (die uiteindelijk ook gewoon de media bezitten)om zo de perceptie te doen laten groeien van een ‘goed’ vaccin. Alle virologen doe de mensheid kwaad. Ze houden de besmettingstheorie in stand en daarmee doen ze aan misdadige praktijken. Of ze het nu zelf doorhebben of niet, maakt dan niet uit, want het resultaat is hetzelfde.

Tycho
Tycho
Reactie op  Henk
4 dagen geleden

Het woord farmacie is een Grieks woord hetgeen zowel geneesmiddel als gif betekend.

Anna
Anna
Reactie op  Ron
7 dagen geleden

Inderdaad, Dit had ik ook al gelezen en dan komen ze met z’on slap excuus. Alsof die vaccins geen experiment zijn. Spreekwoord is er niet voor niets: de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Ron
6 dagen geleden

Wij leven in een tijd en een wereld die zo ontiegelijk verrot is, dat het eigenlijk niet aan te raden is om je in het reilen en zeilen ervan te verdiepen.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Tungsten
5 dagen geleden

Eigenlijk niet; maar het lijkt me beter om dat van tijd tot tijd wél te doen. Je hebt feiten nodig om erover te berichten, die zijn nodig en komen het best binnen.

Bart
Bart
Reactie op  Ron
6 dagen geleden

Ja inderdaad dat niks nieuws, het zelfde deden ze met een oplossing voor kanker. Big pharma is er niet om ons gezond te maken maar juist om ons ziek te houden.

https://www.bitchute.com/video/lVmdLjSGMNBh/

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Ron
6 dagen geleden

Mensen genezen is strafbaar als je daarmee de plannen van de regeringen dwarsboomt!
Deze plandemie is nodig voor hun Great Reset, we moeten en zullen naar een communistische maatschappij, waarin niemand iets bezit alles huurt en gelukkig is!
Dit althans volgens de leden van het WEF. Voor dit doel mogen best wat doden vallen!
Het ziet er naar uit dat door het mislukken van de vaccinaties, die doen immers niet wat ze beloofd hebben, zullen hun plannen mislukken!.
Al deze plannen moesten verdoezelen dat ze ons land totaal geruïneerd hebben en volgens Reiner Fuellmich ook de pensioenfondsen totaal leeggeplunderd.
Ze zijn natuurlijk bang dat dit uitkomt want dat zou wel eens de beruchte druppel kunnen zijn die de emmer laat overlopen!
Je moet er niet aan denken, mensen 40 jaar zich van alles ontzegd om een mooie oude dag te hebben! Dat er dan blijkt dat al dat geld in failliete banken en landen is gestoken!
Met dank aan Mark Rutte. Hij zal er wel geen herinnering aan hebben!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Ron
5 dagen geleden

Juist, duidelijk hopelijk voor iedereen. Als hun verdienmodel in gevaar komt, gaan ze anderen beschuldigen van wat ze zelf ook doen. Maar dan met minder goede bedoelingen!

Ron
Ron
7 dagen geleden

Nog vergeten de formule stond vrij te gebruiken zonder patentrechten op zijn site. BESCHIKBAAR VOOR RIJK EN ARM op 2 weken te produceren voor iedereen rijk of arm in deze wereld aan een kost van 0.2 euro de spuit.

Meeds
Meeds
7 dagen geleden

Het is maar net hoe je het wilt zien, en ik zie het anders. Er is al jaren voor Bill Gates het in de media vermelde in boeken over de het overstappen van virussen van dier naar mens gesproken, en dat als we niet zorgvuldiger met de natuur omgaan we een pandemie zoals die van 1918-1919 kunnen verwachten. Als een virus door constante omgevingsveranderingen vaak moet muteren, dan daag je uit dat de mutatie een keer zo uitvalt dat deze de mens kan infecteren. Dus als Bill Gates een simulatie heeft gedaan dat lijkt me dat een goede voorzorg om te kijken of de wereld met een grote uitbraak zou kunnen omgaan, en wat daar voor nodig is.
Het overstappen van een virus van dier naar mens is veel recenter al gebeurd met minder besmettelijke (maar soms wel dodelijkere) virussen zoals SARS, MERS, Zika en Ebola. Gelukkig bleven deze uitbraken (redelijk) beperkt, en raakte Nederland niet.
De werkelijkheid is al bijzonder genoeg, en zaken zoals ‘Italiaanse deep state’ worden hier nu niet bepaald met feiten en referenties ondersteund; of is dit soort berichtgeving soms minder angstaanjagend dan het accepteren van de werkelijkheid?

Nina-
Nina-
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Bedoel je de Spaanse griep, die is nadat het niet gelukt was voldoende mensen te besmetten, verspreid door vaccinaties. Vaccinaties zorgen voor ziektes net als BMR en kinkhoest, de gevaccineerden worden ziek en dragen het over aan niet gevaccineerden. Manipulatie ten top !!

Meeds
Meeds
Reactie op  Nina-
7 dagen geleden

Alleen was er in 1918-1919 nog geen griepvaccinatie. Die kwam pas in 1970.

Gezanuk
Gezanuk
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Pardon? Jij bent slecht op de hoogte dus!

vladi
vladi
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

jij gaat uit van de germtheorie.
ik ga uit van de terraintheorie.

fff

Nina-
Nina-
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Er werd wel gevacineerd o a de soldaten, daardoor werd de rest besmet.

Pointtaken
Pointtaken
Reactie op  Nina-
7 dagen geleden

Besmetting(germtheorie) bestaat niet. Bij vele soldaten is geëxperimenteerd tijdens en vlak na de oorlog met oa vaccins en ander gif. Vele doden na de oorlog tot gevolg. Het feit dat er vele miljoenen doden zijn gevallen ten gevolge van een zogenaamde griep, ligt dus in die inentingen plus de daarna kunstmatig gefabriceerde cijfers van deze pandemie sterfgevallen (net zoals we nu in een modern jasje zien).

Karel I
Karel I
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Er werd in ieder geval wel degelijk gevaccineerd. En dat verergerde de boel juist.
https://www.impf-report.de/download/impf-report_2005.pdf
http://whale.to/vaccine/sf1.html

Daarnaast is er nog steeds grote twijfel of een ‘virus’ wel de grote aanjager is geweest van de pandemie van 1918-19
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2599911/
https://www.dlmplus.nl/2020/09/04/spaanse-griep-kostte-20-miljoen-doden-maar-was-het-wel-een-griep/

Miami
Miami
Reactie op  Karel I
6 dagen geleden

De eerste draadloze telegraaf…
Radio- golven

Nico
Nico
Reactie op  Nina-
7 dagen geleden

Er is een kranten artikel ik meen uit 1989 in het agrarisch dagblad waarin staat dat coranavaccinaties bij kippen en dergelijke nieuwe ziektes veroorzaakt. Het gaat hier dan wel om dieren maar wie zegt dat dat bij mensen dan ook niet gebeurd. Tenslotte zijn wij eigenlijk ook (kudde)dieren. Dus trek je conclusie .

Nina-
Nina-
Reactie op  Nico
7 dagen geleden

Omdat er labs tussen zitten, die manipuleren de boel.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Goh, Meeds schrijft in behoorlijk Nederlands op wat er nu werkelijk speelt, en de domme gansjes hier begrijpen hem niet en geven hem ook nog eens minnetjes. Dat is nu exact de reden waarom ik steeds terughoudender word om hier nog te reageren.

Nina-
Nina-
Reactie op  BertRoermond
7 dagen geleden

Jij begrijpt niet waar BG mee bezig is, die man heeft niets goed in de zin.

Debbie V
Debbie V
Reactie op  BertRoermond
7 dagen geleden

Nu hetgeen je uitkraamt middels zelfinzicht op jezelf betrekken… Succes! lol

Karel I
Karel I
Reactie op  BertRoermond
7 dagen geleden

Lijkt me zeer verstandig want je reactie is niet alleen deze keer zonder behoorlijke en inhoudelijke argumentatie. Loop lekker door met mondkap (of twee) en neem je spuitje (of drie).

Bas
Bas
Reactie op  BertRoermond
6 dagen geleden

U weer? Hilarisch.

Jacky
Jacky
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Vind je het zeker ook niet vreemd dat er een patent zit op het coronavirus. Op iets uit de natuur krijg je geen patent. Er is handmatig mee gerotzooid. Eigenaar The Pirbright Institute wat nauw samenwerkt met de Bill en Melinda Gates Foundation.
En patent op het corona-vacccin is aangevraagd in 2014 en toegekend in november 2019. Toeval????

Meeds
Meeds
Reactie op  Jacky
7 dagen geleden

En je weet zeker dat dit patent het coronavirus betreft dat Covid-19 veroorzaakt. Er zijn meerdere coronavirussen, o.a. een die een gewone verkoudheid veroorzaakt. Je zal je herinneren werd er in het begin over het “nieuwe coronavirus gesproken” dat Covid-19 geeft. Je moet wel nauwkeurig zijn en specificeren over welk corona virus je het als je het aan een patent wilt koppelen.

Onwell
Onwell
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Dat er überhaupt een patent op een virus wordt verleend betekent dat ermee ‘geknutseld’ is en geen natuurlijke oorsprong heeft. Het maakt dan niet meer uit om welk specifiek virus het dan gaat.

Karel I
Karel I
Reactie op  Meeds
6 dagen geleden

Meeds wees eerst zelf wat specifieker. Je moet namelijk wel heeel veel nutteloze andere zaken erbij betrekken om Kill Bill te verdedigen. Je schrijft “en dat als we niet zorgvuldiger met de natuur omgaan we een pandemie zoals die van 1918-1919 kunnen verwachten”. Je weet dat de industrialisatie in 1918 nog niet van de omvang was als vandaag de dag? Om maar te zeggen dat daar nauwelijks nog sprake van was. Het vliegtuig was net aan uitgevonden. Je vergelijking van een pandemie en de koppeling met een eventuele slechte omgang van de natuur gaat dus behoorlijk mank. Alsof er in de vroege middeleeuwen ook al een stikstof crisis was, getuige de zwarte dood en de pest die toen veel huishield.

V.w.b. het patent. Voor zover ik heb kunnen achterhalen was het inderdaad niet BG maar een andere partner in crime, ene Rothschild. Geen patent op het virus maar wel op een test systeem voor COVID-19, in 2015!!!!!!!!!
En nog via de Nederlands patent bureau ook.

https://nl.espacenet.com/publicationDetails/inpadocPatentFamily?CC=US&NR=2020279585A1&KC=A1&FT=D&ND=3&date=20200903&DB=&locale=nl_NL

Er is wel een patent (WO2016012793A1) aangevraagd voor een coronavirus in 2016. Maar ik kan even niet zo snel achterhalen wie.

https://worldwide.espacenet.com/patent/search/family/051494985/publication/WO2016012793A1?q=pn%3DAU2015293633A1

Wat ook erg gek is dat er v.a. 2017 bijna alle landen ineens veel van die covid-19 test kits zijn gaan inslaan. Deze gegevens heeft de wereldbank in 2020 aangepast/verwijderd maar zijn via webarchive gewoon nog op te vragen.

https://web.archive.org/web/20200905210427if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

En ja ome Kill Bill dan nog. Nou ja die meneer heeft toch iets met de Bijbel en openbaringen. Laat bijvoorbeeld toevallig 144.000 genetisch gemodificeerde muggen los in Florida. (Openbaringen 7:4-8)
https://www.rt.com/usa/522309-florida-gmo-mosquitoes-gates/
https://nl.wikipedia.org/wiki/144.000_(getal)

En onlangs ook nog patent WO2020060606 voor een in het lichaam geïmplementeerd betaalsysteem wat via (je raad het al) een vaccin toegediend zou moeten worden.
https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

Tja, ik zou zo zeggen zet lekker je Microsoft computertje aan en kijk oppervlakkig naar de NOS en RTL4. Want details kunnen schapen en hersenloze niet aan en waren zoiezo al voer voor de complot ‘gekkies’ op de ECHTE nieuwskanalen zoals bijvoorbeeld ninefornews. Veel plezier met je eventuele spuitje en de meester van jouw nieuwe ‘normaal’.

Miami
Miami
Reactie op  Meeds
6 dagen geleden

Virussen bestaan niet en ja dat patent is er

Anna
Anna
Reactie op  Meeds
7 dagen geleden

Dus U heeft nooit de video gezien waarin Bill Gates letterlijk zegt: de bevolking gaat naar de 9 miljard maar met de juiste vaccins kunnen we de wereldpopulatie reduceren?? Hij heeft echt niet het goede met ons voor. Ik schrok ervan toen ik het hoorde, dacht altijd dat vaccins er waren om mensen te redden.

Johnny
Johnny
7 dagen geleden

Zijn vrouw? Weten jullie dat heel zeker? Smellinda lijkt mij niet echt vrouwelijk. Net als Kaag. Nou ja, Eddie Murphy zei het al in zijn comedy show. She will take half your shit.😆
Het zal nog ff duren maar het is game over voor deze fruitcakes. Deze hele club is een freakshow: van pinokkio tot clown de Jonge en van mislukte Bond slechterik en Nazi Schwab tot aan Billy Gates of hell met zijn revenge of the nerds. We stoppen ze allemaal in een circus en dan kunnen ze de wereld rond met hun rare praatjes en stompzinnige idee’tjes. Daar horen deze mensen allemaal. In een freakshow.

Rene
Rene
Reactie op  Johnny
7 dagen geleden

Het is al veel langer bekent dat de huidige “Melinda Gates” geen vrouw is, maar transsexueel/travestiet.
Vergelijk de huidige fotos van Melinda eens met fotos van ~10 jaar geleden. Twee verschillende personen.

Jan Jansen
Jan Jansen
7 dagen geleden

Opeens was er “MS Teams” wat perfect aansluit op thuiswerken…
Tsja… Als je alles van te voren weet 😉

Onwell
Onwell
Reactie op  Jan Jansen
7 dagen geleden

Handelen met voorkennis is strafbaar..

Saso
Saso
Reactie op  Jan Jansen
7 dagen geleden

Dat bestaat al 4 jaar

x

Check Also

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

sterf

Onderzoek in Nederland naar sterfgevallen na vaccinatie, hoorzittingen op 22 mei

Noteer alvast in je agenda: op zaterdag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x